PRO-GRADE TECH OM
JE DOORBRAAK TE VOEDEN
 

Hoogwaardige laptops, desktop-pc's, displays en oplossingen.

 

 

Heb je thuis toegang nodig tot grafisch intensieve applicaties? Verbind je kantoor-pc met het met een Emmy bekroonde HP ZCentral Remote Boost – vertrouwd door de beste experts in media en entertainment. Gratis proefperiode van 60 dagen.

MEER INFO

LAPTOPS

LAPTOPS

DESKTOP-PC'S

DESKTOP-PC'S

BEELDSCHERMEN

MONITORS

VR

VR

OPLOSSINGEN

OPLOSSINGEN

Zoek het beste apparaat voor je workflow.

Z INNOVATIES

Innovatie zit in ons DNA. Het is de enige taak van onze technici om vooruit te lopen op jouw behoeften voor je dit zelfs maar beseft en voor innovatie te zorgen die je nergens anders kunt krijgen.

UITERST BETROUWBAAR

Elk onderdeel van de Z, tot aan de schroeven toe, is onderworpen aan 360.000 uur aan testen.

ONBEPERKTE PRESTATIES

Zelfde processor en videokaart? Dat wil niet zeggen dat ze hetzelfde presteren.

DE VEILIGSTE TER WERELD2

Overal liggen bedreigingen op de loer. Bescherm je gegevens en privacy.

HP ZCENTRAL REMOTE BOOST

Voldoet je systeem niet? Verbind het met een Z met het met een Emmy bekroonde HP ZCentral Remote Boost.

GECERTIFICEERDE VIDEOKAARTEN

Voor een serieus project heb je een professionele videokaart nodig.

GEREEDSCHAPSVRIJE TOEGANG

Laat je werk evolueren. Laat je apparaat evolueren. Met gereedschapsvrije toegang kun je je Z aanpassen aan jouw wensen.

PERFORMANCE ADVISOR

Stem de instellingen voor je prestaties af met onze handige softwarewizard.

INKTTECHNOLOGIE

Zo natuurlijk, dat je vergeet dat je tekent met een digitale pen.

ZIE DE Z IN ACTIE

Animal Logic maakt gebruik van VFX en live action voor film Peter Rabbit met Z by HP

Z by HP helpt Brain Farm met postproductieworkflows in 4K

Disclaimers

  1. MIL-STD 810G-tests variëren per product en zijn niet bedoeld om de geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse ministerie van Defensie of militaire doeleinden aan te tonen. Testresultaten vormen geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testcondities. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen schade onder de MIL-STD-testcondities en schade door ongelukken.
  2. Gebaseerd op HP’s unieke en uitgebreide beveiligingsvoorzieningen waarvoor geen extra kosten in rekening worden gebracht voor verkopers van desktop- en mobiele workstations vanaf juli 2018 op HP desktopworkstations en vanaf januari 2017 op mobiele workstations met Intel®-processors van de 7e generatie en hoger.
  3. Het optionele HP Sure View geïntegreerde privacyscherm moet na aankoop worden geconfigureerd en is bedoeld voor gebruik in liggende richting.
  4. Gebaseerd op actueel op de markt beschikbare mobiele workstations vanaf 25 januari 2018 met fysiek geïntegreerd hardwarematig privacyscherm. Alleen beschikbaar op bepaalde HP mobiele workstations.
  5. HP Sure Start Gen4 is beschikbaar op HP Elite- en HP Workstation-producten die over 8e generatie Intel®- of AMD-processors beschikken.
  6. Optioneel onderdeel.
  7. NVIDIA Quadro Graphics zijn een optioneel of extra onderdeel dat alleen verkocht wordt bij bepaalde modellen.

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.