Ondersteuning

Z by HP

ISV-certificering voor Workstations

Z by HP Workstations ondergaan strenge tests en certificeringen door onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) om ervoor te zorgen dat de door jou gekozen applicaties optimaal presteren.

Zoek naar ISV-gecertificeerde en -ondersteunde Z by HP Workstations

Maak een keuze uit de vervolgkeuzelijsten om je resultaten hieronder te bekijken.

Let op: Sommige softwareleveranciers testen niet de exacte combinaties van de hier vermelde hardware, maar publiceren een minimumconfiguratiespecificatie die zij ondersteunen.

Altijd 
betrouwbaar

Werk met de zekerheid dat Z by HP Workstations zijn getest en gecertificeerd door onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) in een groot aantal sectoren zodat jouw applicaties op betrouwbare wijze worden uitgevoerd.

 

Wij werken samen met ISV's om ervoor te zorgen dat onze Workstations perfect geoptimaliseerd kunnen worden voor jouw workflow. Ervaar het vertrouwen en de productiviteit van complete compatibiliteit tussen jouw hardware en software.

ISV-certificering

Wat is ISV-certificering?

Certificeringen garanderen dat de HP hardwareoplossing voor Workstations compatibel is met de softwareproducten die erop worden uitgevoerd.

HP werkt vanaf het begin nauw samen met ISV's, zowel bij de ontwikkeling van nieuwe hardware als bij het ontwerpen van nieuwe software of een softwarerevisie om optimale prestaties en een hoogwaardige gebruikerservaring te garanderen aan beide kanten.

HP Performance Advisor

Jouw eigen software prestatie wizard.

Datasheet downloaden

Afgestemd op jouw applicaties

Zet je Workstation aan het werk. Met slechts twee klikken optimaliseert HP Performance Advisor de prestaties van jouw belangrijkste applicaties en worden er gecertificeerde grafische drivers gedownload.

Bekijk je volledige systeem

Krijg in één eenvoudige interface snel inzicht in je hele systeem. Los problemen sneller op en voorkom downtime met systeemrapportage met één klik. 

Doorbreek knelpunten

Zorg voor topprestaties met een snelle en eenvoudige prestatieanalyse. Volg het gebruik van je geheugen, CPU en andere resources zodat je Workstation altijd optimaal presteert.

Volg Z by HP op social media

Instagram

Twitter

YouTube

LinkedIn

Facebook

Ondersteuning nodig voor je
Z Workstation? 

Ga naar de ondersteuningspagina

Disclaimers

  1. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document. 

      

    Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc. DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken die het eigendom zijn van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.