MILJOENEN MENSEN WERKEN NU THUIS. HOOGTIJD VOOR BEVEILIGING DIE DAT OOK DOET.

HP Wolf Security. Uitgebreide bescherming en weerbaarheid voor uw apparaten, geïntegreerd in hardware, software en services.

KIJK NU

Watch now

EEN NIEUW SOORT ENDPOINT SECURITY.1

OP KANTOOR

CYBERCRIMINELEN WERKEN 'S NACHTS DOOR. UW SECURITY MAG NIET ACHTERBLIJVEN.

Cybercriminelen bestoken alle mogelijke apparaten op de werkvloer. HP Wolf Security beschermt mensen en bedrijven met altijd waakzame, hardwarematig afgedwongen beveiliging. Werk gerust door, wij houden de wacht — altijd en overal.  

OP KANTOOR

DE VEILIGSTE PC'S TER WERELD3

Sinds het begin van de pandemie zijn er 400% meer cyberaanvallen.4 HP Elite pc's, workstations en specifieke Pro pc's hebben voorgeïnstalleerde, hardwarematig afgedwongen beveiligingsvoorzieningen, zodat uw mensen en teams met een gerust hart aan de slag kunnen vanaf elke locatie.

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

OP KANTOOR

PRINTERS DIE ZICHZELF BESCHERMEN

Cybercriminelen die uw printers belagen, krijgen af te rekenen met HP Wolf Security. Uw netwerk is dus veilig, dankzij de veiligste printers ter wereld5. Onze continue, hardwarematige bescherming en managed services creëren een weerbare werkplek zonder grenzen.

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

THUIS

GEEF CYBERCRIMINELEN GEEN KANS.

Cybercriminelen zijn enorm blij met alle thuisnetwerken van vandaag. Zo kwetsbaar... Goede endpoint security is daarom essentieel als eerste verdedigingslinie.

THUIS

MAAK VAN UW PRINTER GEEN GEMAKKELIJK DOELWIT

Hackers bestoken kwetsbare printers om in het thuisnetwerk te komen. HP Wolf Security werkt met continue, hardwarematige bescherming en intelligente software om u te laten printen zonder zorgen.

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

CONSTANTE BEWAKING VAN PC'S EN PRINTERS

UW EERSTE VERDEDIGINGSLINIE

HP WOLF SECURITY CENTER

Voorinfo over nieuwe gevaren, updates en andere zaken om extra weerbaar te worden.

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

HP WOLF SECURITY BLOG

Inzicht in nieuwe bedreigingen, gegeven door HP analisten.

MEER

VEILIGE, BETROUWBARE CARTRIDGES6

In elke stap van het ontwerp, de toeleveringsketen en het productieproces van originele HP cartridges voor kantoren wordt beveiliging ingebouwd in de gebruikte chips, firmware en verpakking.6

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

HP SURE CLICK ENTERPRISE7 SUPPORT

Experts staan klaar om HP Sure Click Enterprise7 klanten te helpen.

MEER

Disclaimers

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten worden geleverd. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

  1. HP Security is nu HP Wolf Security. Beveiligingsvoorzieningen verschillen per platform. Zie productgegevens voor meer info.
  2. HP Services worden apart verkocht en zijn onderhevig aan de geldende servicevoorwaarden van HP die aan de klant worden verstrekt of worden vermeld op het moment van aankoop. Klanten hebben mogelijk nog aanvullende wettelijke rechten op basis van de toepasselijke lokale wetgeving. Dergelijke rechten worden op geen enkele manier beïnvloed door de servicevoorwaarden van HP of de beperkte garantie van HP die u ontvangt bij uw HP product.
  3. Gebaseerd op HP's unieke en volledige beveiligingscapaciteiten zonder extra kosten voor verkopers van HP Elite pc's en HP workstations met Windows en 8e generatie of hogere Intel®-processors of AMD Ryzen™ 4000-processors en hoger; HP ProDesk 600 G6 met Intel® 10e generatie en hogere processors; en HP ProBook 600 met AMD Ryzen™ 4000- of Intel® 11e generatie processors en hoger.
  4. Voor het volledige artikel: https://www.zdnet.com/article/fbi-says-cybercrime-reports-quadrupled-during-covid-19-pandemic/
  5. Claim omvat HP's meest geavanceerde geïntegreerde beveiligingsvoorzieningen zoals deze beschikbaar zijn op HP Enterprise en HP Managed apparaten met HP FutureSmart firmware 4.5 of hoger. De claim is gebaseerd op een HP review van in 2019 gepubliceerde functies van concurrerende printers in dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingsvoorzieningen voor automatische detectie, blokkering en herstel van aanvallen, met een zichzelf herstellende herstart, overeenkomstig de NIST SP 800-193-richtlijnen voor weerbaarheid van apparaten tegen cyberaanvallen. 
  6. Onder HP printsystemen voor kantoren worden verstaan specifieke Enterprise en Managed apparaten met FutureSmart firmware 4.5 of hoger, Pro apparaten, LaserJet modellen 200 en hoger, met respectieve originele HP toner-, PageWide- en inktcartridges. Geïntegreerde printkopcartridges van HP niet inbegrepen. Beveiliging van digitale tracering van de toeleveringsketen, hardware en verpakking verschilt lokaal per SKU. Zie hp.com/go/SuppliesThatProtect en hp.com/go/SuppliesSecurityClaims.
  7. HP Sure Click Enterprise vereist Windows 8 of 10 en Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Chromium of Mozilla Firefox en Edge worden ondersteund. Ondersteunde bijlagen zijn Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) en PDF-bestanden, indien Microsoft Office of Adobe Acrobat is geïnstalleerd.