Ondersteuning

Z by HP desktops

Workstation-desktops voor technische en creatieve pro’s die vragen om hoge prestaties voor 's werelds zwaarste workloads.

Desktops op instapniveau

High-end desktops

Desktops op instapniveau

Z2 Mini G9

De krachtigste Mini-workstations ter wereld.10 – opnieuw ontworpen en vormgegeven.

Aanbevolen voor 3D-design/-modellering, eenvoudige rendering en simulatie, lichte videobewerking en -beoordeling in HD en grafisch design.

Kiezen en kopen

Operating system1,2   

Windows 11 of Linux®

Processor3

Tot 16 core 12e generatie Intel® Core™ i9 – inclusief K-serie 

Graphics4

Tot NVIDIA RTX™ A2000 GPU

Memory

Tot 64 GB DDR5-4800 SDRAM

Storage5

Tot 8 TB 

Expansion Slots6

Tot 4 PCIe-sleuven 

Z2 SFF G9

Het krachtigste SFF-workstation ter wereld*. Nu met de volledige kracht van een Tower.

Aanbevolen voor 3D-design/-modellering, eenvoudige rendering en simulatie, realtime ray-tracing, rendering/designvisualisatie, (AEC) clashdetectie en data-analyse/prototyping.

Binnenkort verkrijgbaar

Operating system1,2   

Windows 11 of Linux®

Processor3

Tot 16 core 12e generatie Intel® Core™ i9 – inclusief K-serie 

Graphics4

Met NVIDIA RTX™ A4000 of AMD Radeon Pro W6600 GPU

Memory

Tot 128 GB DDR5-4400 SDRAM

Storage5

Tot 36 TB

Expansion Slots6

Tot 4 PCIe-kaartsleuven

Z2 Tower G9

De nieuwe standaard voor kracht van een instap-Workstation

Aanbevolen voor 3D-design/-modellering, rendering en realtime ray-tracing, eenvoudige simulatie, videobewerking in HD/4K-proxy, software-/gameontwikkeling (inclusief VR), tabulaire tekst-/numerieke data-analyse en ML/AI/DL.

Kiezen en kopen

Operating system1,2   

Windows 11 of Linux®

Processor3

Tot 16 core 12e generatie Intel® Core™ i9 – inclusief K-serie 

Graphics4

NVIDIA® RTX A5000 of AMD Radeon Pro W6800 GPU

Memory

Tot 128 GB DDR5-4800 SDRAM

Storage5

Tot 48 TB 

Expansion Slots6

Tot 4 PCIe-kaartsleuven

Vergelijk meer desktopspecificaties

High-end desktops

Z4 G5

Ons populairste powerhouse, nu nog krachtiger.

Aanbevolen voor rendering en realtime ray-tracing, geavanceerde simulatie en visualisatie, 3D-modellering/-animatie, geavanceerde videobewerking, software-/gameontwikkeling, geavanceerde datasets, ML/AI/DL inclusief clustercomputing.

Kiezen en kopen

Meer info

Besturingssysteem1

Windows 11 Pro, WSL2 of Linux®

Processor3

Tot 24 cores Intel® Xeon® W7

Videokaart4

Tot 2 NVIDIA RTX™ A6000 of 2 AMD Radeon™ Pro W6800

Geheugen20

Tot 512 GB DDR5 ECC

Opslag5

Tot 76 TB

Uitbreidingssleuven6

5 PCIe-sleuven (Gen 4/5)

Z6 G5

Ervaar geweldige grafische prestaties.

Aanbevolen voor rendering en realtime ray-tracing, geavanceerde simulatie en visualisatie, computationele stromingsdynamica, 3D-modellering/-animatie, videobewerking in 2K-4K, geavanceerde VFX en compositing, geavanceerde datasets, ML/AI/DL inclusief clustercomputing en datavisualisatie.

Kiezen en kopen

Meer info

Besturingssysteem1

Windows 11 Pro, WSL2 of Linux®

Processor3

Tot 36 cores in één CPU, Intel® Xeon® W9

Videokaart4

Tot 3 NVIDIA RTX™ A6000 of 2 AMD Radeon™ Pro W6800

Geheugen20

Tot 1 TB DDR5 ECC

Opslag5

Tot 88 TB

Uitbreidingssleuven6

6 PCIe-sleuven (tot Gen 5)

Z8 G5

Voer processor-intensieve workloads uit. Zonder te stoppen.

Aanbevolen voor hoogwaardige rendering met realtime ray-tracing, realtime creatie van virtuele werelden, geavanceerde simulatie en visualisatie, geavanceerde datasets, ML/AI/DL inclusief datavisualisatie en modeltraining, computationele vloeistofdynamica en eindige-elementenanalyse.

Kiezen en kopen

Meer info

Besturingssysteem1

Windows 11 Pro, WSL2 of Linux®

Processor3

Tot 64 cores met 2x Intel® Xeon® Scalable

Videokaart4

Tot 2 NVIDIA RTX™ A6000 of 2 AMD Radeon™ Pro W6800 

Geheugen20

Tot 1 TB DDR5 ECC

Opslag5

Tot 120 TB

Uitbreidingssleuven6

7 PCIe-sleuven (tot Gen 5)

Z8 Fury G5

Uitzonderlijke prestaties. Talloze mogelijkheden.

Aanbevolen voor geavanceerde datasets, ML/AI/DL, modeltraining met uitgebreide iteratie, computervisie, verwerking van natuurlijke talen, data-ETL, virtuele productie, in-camera VFX, realtime-rendering, colorgrading en kleurafwerking, geavanceerde simulatie en analyse, computationele vloeistofdynamica, eindige-elementenanalyse.

Kiezen en kopen

Meer info

Besturingssysteem1

Windows 11 Pro, WSL2 of Linux®

Processor3

Tot 56 cores in één CPU, Intel® Xeon® W9

Videokaart4

Tot 4 NVIDIA RTX™ A6000 of 2 AMD Radeon™ Pro W6800

Geheugen20

Tot 2 TB DDR5 ECC

Opslag5

Tot 120 TB

Uitbreidingssleuven6

8 PCIe-sleuven (tot Gen 5)

Vergelijk meer desktopspecificaties

Waarom kiezen voor een Z by HP desktop?

Z by HP Workstation-desktops zijn ontwikkeld voor de meest gespecialiseerde en intensieve workflows, zodat jij met gemak de zwaarste opdrachten kunt uitvoeren. Zo snel mogelijk, zonder concessies.

• Duurzaamheid

Beter voor mens 

en milieu

Daarom helpt ons TCO-gecertificeerde, ENERGY STAR-bekroonde en EPEAT-beoordeelde Z by HP portfolio het milieu te beschermen.10

Meer info

• Beveiliging

Optimale beveiliging

Wij beloven veiligheid, zodat jij je kunt richten op de resultaten. Ga voor totale zekerheid met HP Wolf Security for Business 11

Ontdek het nu

• Betrouwbaarheid

 Vertrouw op je 

Workstation 

Werk met de zekerheid dat je laptop of desktop 360.000 uur aan tests heeft doorstaan om intensieve workloads en uitzonderlijke omgevingen aan te kunnen.

Video bekijken

Mogelijk ook interessant voor jou

Z by HP laptops

Meer info

Z by HP monitors en accessoires

Meer info

VR

Meer info

Innovatief
design

Wij weten dat je overal moet kunnen werken en wij vinden het belangrijk wat je doet. Daarom stellen wij onze gebruikers centraal in ons design: met lichte, dunne laptops met een ongelooflijke batterijduur, mini-desktops die passen bij je opstelling thuis en Towers met toegang zonder gereedschap zodat je makkelijk kunt uitbreiden. In Z by HP apparaten hebben we passie voor design gecombineerd met een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en technische topkwaliteit.

Disclaimers

 1. * Prijzen vanaf zijn beschikbaar op HP.com, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn niet van toepassing op maximaal beschikbare configuraties of optionele functies. De winkelprijzen kunnen afwijken.

   

  *Op basis van HP's interne analyse van niet voor gamen bedoelde small form factor desktop-Workstations met (tussen 3 tot 20L) minimaal 3 ISV-certificeringen, configureerbare professionele videokaart, en een eigen Workstation-merk vanaf maart 2022. Vermogen is gebaseerd op processor, videokaarten, geheugen en stroomvoorziening.

   

  1. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows wordt automatisch bijgewerkt en geactiveerd. Een internetverbinding met hoge snelheid en een Microsoft-account zijn vereist. Je internetprovider kan kosten in rekening brengen. Voor latere updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gelden. Kijk op http://www.windows.com.
  2. Deze pc wordt geleverd met Windows 10 en een gratis upgrade naar Windows 11. De upgrade naar Windows 11 is eind 2021 of begin 2022 voor alle in aanmerking komende apparaten beschikbaar. Dit is afhankelijk van het apparaat. Bepaalde functies vereisen specifieke hardware (zie aka.ms/windows11-spec Pictogram van externe link.).
  3. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
  4. Videokaarten worden afzonderlijk of als optie verkocht. Voor de Z2 Mini is de NVIDIA® Quadro RTX™ 3000-videokaart een add-on die bij aankoop geconfigureerd moet worden. Voor de Z8 G4 alleen is 1x AMD Radeon™ Pro W6800 nu beschikbaar voor configuratie. 2x is beschikbaar voor configuratie vanaf begin 2022. Voor de ZCentral 4R is de NVIDIA RTX™ A6000 alleen beschikbaar op de high-end behuizing en hiervoor is de dubbele sleufriser vereist die afzonderlijk wordt verkocht.
  5. Bij opslagschijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Er is maximaal 35 GB gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
  6. Wordt apart of als optie verkocht.
  7. Optie die bij aankoop moet worden geconfigureerd.
  8. Op basis van US EPEAT®-registratie overeenkomstig IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. De EPEAT®-status varieert per land. Ga naar www.epeat.net Pictogram van externe link voor meer informatie.
  9. Externe voedingen, netsnoeren, kabels en randapparatuur zijn niet halogeenarm. Na aanschaf toegevoegde serviceonderdelen zijn mogelijk niet altijd halogeenarm.
  10. Gebaseerd op een interne HP analyse uit september 2020 van ISV-gecertificeerde Mini-Workstations. Vermogen op basis van processor, videokaart, geheugen en voeding.
  11. HP Wolf Security for Business vereist Windows 10 of hoger, bevat verschillende HP beveiligingsfuncties en is beschikbaar op HP Pro, Elite, RPOS en Workstations. Zie de productgegevens voor de meegeleverde beveiligingsfuncties en het vereiste besturingssysteem.
  12. Het percentage gerecycled plastic varieert per platform. Het percentage gerecycled plastic materiaal is gebaseerd op de definitie in IEEE-norm 1680.1-2018.
  13. Bepaalde materialen voldoen aan de methodologie van GreenScreen® for Safer Chemicals.
  14. Speakerbehuizing bevat 5% gerecycled plastic dat in zee dreigde te belanden op basis van het gewicht.
  15. Verpakkingen van vormkarton zijn gemaakt van 100% gerecyclede houtvezels en organisch materiaal.
  16. Ventilatoren bevatten 25% gerecycled plastic dat in zee dreigde te belanden op basis van het gewicht.
  17. Het percentage ‘closed loop’-plastic uit IT-apparatuur (ITE) is gebaseerd op de definitie in IEEE-norm 1680.1-2018.
  18. Gebaseerd op een interne analyse van HP van 1U racked Workstation-processor, videokaart, geheugen en voeding vanaf juli 2020.
  19. 512 GB RAM wordt alleen ondersteund met Intel® Xeon® processors.

   

  De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

   

  Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn ofwel geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc. ENERGY STAR® is een geregistreerd merk en eigendom van de overheid van de Verenigde Staten. EPEAT® is een geregistreerd handelsmerk van Green Electronics Council.