Al decennia lang heeft Z by HP creatieve- en technische professionals uitgerust. Het gebruik van het Z-symbool in Rusland weerspiegelt niet onze waarden. We staan achter het volk van Oekraïne.  

Lees onze uitspraak

Z by HP

Voer je zwaarste workloads uit met hoogwaardige workstationlaptops, -desktops, -schermen en -oplossingen.

De Z by HP
Portfolio

Laptops

Desktops en rackables

Monitoren

Wat is een
workstation?

Hoogwaardige Z workstations zijn getest, geoptimaliseerd en gecertificeerd voor complexe workflows, en zijn ontwikkeld om beter te presteren dan je gebruikelijke pc. Je krijgt meer gedaan met uitzonderlijk betrouwbare apparaten en hybride werkoplossingen die zijn ontwikkeld voor veeleisende projecten.

 

 

Van data-analyse en visualisatie tot realtime rendering, 3D-design en animatie, Z workstations sturen de zwaarste professionele workflows aan. 

Independent Software
Vendor-gecertificeerd

Informatie over ISV-certificeringen

Videokaarten voor de Z 

High-end videokaarten

Render en maak animaties in real time met professionele NVIDIA RTX™, NVIDIA GeForce RTX™ of AMD Radeon™ Pro videokaarten. Z workstations geven je de details en snelheid die je nodig hebt, maar ook applicatiespecifieke functies voor het optimaliseren van complexe ontwerpmodellering, manipulatie van datasets, visual effects en visualisatie.

Z processors

Geavanceerde  processors

Profiteer van krachtige prestaties met de laatste generatie Intel® Xeon® en Intel® Core™, inclusief K-serie- en vPro®-processors,1,2 en voer veeleisende professionele apps zoals Adobe Premiere Pro, SOLIDWORKS en Autodesk moeiteloos uit.

Z geheugen

Grote geheugenconfiguraties

Voer je grootste applicaties tegelijkertijd uit en bespaar tijd met tot 128 GB RAM op Z laptops en tot 1,5 TB RAM op Z desktops.

Z workstations in jouw veld

IT-professionals

Geef je medewerkers zeer veilige, upgradebare Z workstations met bekroonde technologie om te profiteren van de beste prestaties in je gehele workflow.  

Meer info

Creatieve pro’s in media en entertainment

Verwerk razendsnel 3D-animatie, visual effects en realtime rendering met multicoreprocessors, grote geheugenbanken en geavanceerde videokaarten.

Meer info

Architecten, ingenieurs en bouwmanagers

Lever op betrouwbare wijze en in recordtijd BIM, 3D-modellering en CAD-projecten met gecertificeerde hardware en applicaties van 's werelds toonaangevende softwarebedrijven. 

Productontwerpers en -technici

Vertrouw op uitzonderlijke prestaties voor snelle prototypering, simulaties, additieve productie, 3D-rendering en ray-tracing.

Datascientists en -analisten

Train snel datamodellen en creëer datavisualisaties met krachtige desktop- en mobiele workstations. 

Meer info

Software en externe IT-oplossingen

ZCentral

Maak je
workflow hybride

Een complete hardware- en software- oplossing voor medewerkers op afstand.

ZCentral Remote Boost6 en Teradici CAS

Werk samen
op afstand

Overal toegang tot de kracht

van hoogwaardige workstations met

externe software.

OEM-oplossingen

Vrij
innoveren

Pas je Z workstation aan

voor OEM-oplossingen. 

Ontwikkeld op basis van innovatieve HP oplossingen

• Duurzaamheid

Beter voor mensen, beter voor het milieu

Kies voor een duurzame toekomst met 's werelds meest duurzame pc-portfolio.4 

Meer info

• Beveiliging

Puur gemak 

Wij beloven veiligheid, zodat jij je kunt richten op de resultaten. Ga voor totale zekerheid met HP Wolf Security for Business.5 

Ontdek het nu

Revolutionair
design

De Z by HP portfolio biedt topprestaties voor de meest veeleisende professionele workflows. Maar de visie van Z gaat verder dan krachtige processors, videokaarten, een uniek koelsysteem en een onvermoeibare betrouwbaarheid. 

  

Wij ontwerpen onze systemen rond onze gebruikers. Wij begrijpen dat je kantoor overal kan zijn en dat je in een duurzame toekomst gelooft. Daarom maken wij dunne en lichte laptops met een lange batterijduur, minidesktops die bij je installatie thuis passen en Towers met toegang zonder gereedschap zodat je gemakkelijk kunt uitbreiden – en we gebruiken gerecyclede kunststoffen8, veiligere materialen9 en bulkverpakkingen. 

  

Z apparaten zijn wereldwijd erkend om hun prachtige, inclusive design, en laten zien wat mogelijk is als we passie voor design combineren met gebruiksgemak en technische topkwaliteit.

Disclaimers

  1.  vPro® is beschikbaar op Intel® Core™ i5-11500 en hogere processors.
  2. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau. Voor volledige Intel® vPro®-functionaliteit zijn Windows 10 Pro 64-bits, een processor die vPro® ondersteunt, een chipset met vPro®-functionaliteit, een bekabelde LAN en/of WLAN-kaart met vPro®-functie en TPM 2.0 vereist. Voor sommige functies is aanvullende externe software vereist. http://intel.com/vpro .
  3. Bepaalde materialen voldoen aan de methodologie van GreenScreen® for Safer Chemicals.
  4. Van toepassing op HP pc's, workstations en schermen die na januari 2019 zijn geproduceerd. Gebaseerd op de meeste Gold en Silver EPEAT®-registraties door te voldoen aan alle vereiste criteria en 50-74% van de optionele punten voor EPEAT® Silver te bereiken en 75-100% van de optionele punten voor EPEAT® Gold volgens IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar www.epeat.net voor meer informatie.
  5. HP Wolf Security for Business vereist Windows 10 of hoger, bevat verschillende HP beveiligingsfuncties en is beschikbaar op HP Pro, Elite, RPOS en workstations. Zie de productgegevens voor de meegeleverde beveiligingsfuncties en het vereiste besturingssysteem.
  6. HP ZCentral Remote Boost is niet vooraf geïnstalleerd op Z Workstations, maar kan in heel 2022 zonder de aanschaf van een licentie op alle Z desktop- en laptop-pc's gedownload en gebruikt worden. Bij verzending vanaf andere apparaten dan Z moet voor elke gelijktijdige uitvoerende versie een eeuwigdurende individuele licentie of een eeuwigdurende zwevende licentie en ZCentral Remote Boost Software Support worden aangeschaft.ZCentral Remote Boost Sender voor niet-Z-hardware vereist een licentie en Windows 10, RHEL/CentOS (7 of 8) of UBUNTU 18.04 of 20.04 LTS-besturingssystemen. macOS-besturingssysteem (10.14 of nieuwer) en ThinPro 7.2 worden alleen ondersteund aan de kant van de ontvanger.Netwerktoegang is vereist.De software kan worden gedownload op  hp.com/ZCentralRemoteBoost. 
  7. Eigen onderzoek van HP onder 1267 ITDM's en voltijds eindgebruikers in dienstverband, 25 jaar of ouder, in de VS, Frankrijk en China – Maart 2020.
  8. Het percentage gerecycled plastic varieert per platform. Het percentage gerecycled plastic materiaal is gebaseerd op de definitie in IEEE-norm 1680.1-2018.
    
 1. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat.HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

    

  Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde merknamen van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
   NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc. DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken die het eigendom zijn van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.