Meld je nu aan

Tijdelijke aanbieding – Meld je nu aan en print de eerste 6 maanden gratis met de promocode BEPROMO**

HP Instant Ink

Print wat je maar wilt - voor minder!

Nooit meer zonder inkt. HP Instant Ink is de handige en voordelige bezorgservice voor inkt, al vanaf € 0,99 per maand.

Meld je nu aan

HP Instant Ink in het kort
De handige en voordelige bezorgservice voor inkt, al vanaf € 0,99 per maand.

Bespaar geld

Onze plannen zijn gebaseerd op het aantal pagina's dat je print (niet op hoeveel inkt je gebruikt). HP Instant Ink-cartridges bevatten meer inkt, gebruiken minder verpakking en worden automatisch verzonden, waardoor de kosten voor HP dalen en wij die besparingen aan jou kunnen doorberekenen.

Nooit meer zonder inkt

Je printer weet wanneer de inkt bijna op is en verzendt automatisch nieuwe, zodat je nooit zonder inkt komt te zitten. Je ontvangt cartridges als je printer bijna zonder zit, niet per se iedere maand.

Ontdek hoe HP Instant Ink werkt

Elke pagina is gelijk

Je kunt zo veel kleurenfoto's of presentaties printen als je wilt voor dezelfde prijs als zwart-witdocumenten. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken of je wel genoeg inkt in huis hebt.

Volledige controle

Houd elke pagina die je print bij en controleer je verbruik. Pagina's die je niet gebruikt, neem je mee naar de volgende maand. Ook kun je extra pagina's toevoegen als je meer print. Bovendien kun je je plan op elk moment aanpassen of opzeggen.

a

Google Play

a

App Store

Zo werkt het

Video bekijken

Stap 1

Meld je aan en kies een plan

Kies een plan uit op basis van hoeveel je print, niet op hoeveel inkt je verbruikt. Er is al een plan vanaf € 0,99 per maand.

Bekijk alle plannen

Stap 2

Je inkt of toner wordt bezorgd

Je ontvangt inkt of toner als je printer bijna zonder zit, niet per se iedere maand.

Stap 3

Print alles wat je wilt

Elke pagina kost hetzelfde, dus je kunt foto's in hoge resolutie printen voor dezelfde prijs als documenten in zwart-wit en kleur. Pagina's die je niet gebruikt, neem je mee naar de volgende maand. Ook kun je extra pagina's toevoegen aan je plan.

Stap 4

Eenvoudig terugsturen van cartridges

Stuur uw lege cartridges terug en help ons plastic te hergebruiken door deze terug in printers te stoppen met de kosteloze prepaid recyclagedienst.

Stap 5

Je kunt je plan altijd aanpassen of opzeggen

Print je meer of minder? Geen probleem. Bekijk je printgedrag in detail in de app en pas je plan aan wanneer je wilt met één druk op de knop.

Is mijn printer geschikt voor HP Instant Ink?

Printers die geschikt zijn voor HP Instant Ink

Klantreviews

Vroeger moest je altijd op het laatste moment naar de winkel...

Vroeger moest je altijd op het laatste moment naar de winkel en dan stond je daar te twijfelen over het juiste type cartridge. En of de prijs wel scherp was, daar heb ik het maar niet over. Tegenwoordig weet mijn printer zelf wanneer ik nieuwe inkt nodig heb.

Christina Crow

Ik heb een klein bedrijf en gebruik mijn HP Instant Ink...

Ik heb een klein bedrijf en gebruik mijn HP Instant Ink-abonnement overal voor. Ik zit nooit meer zonder inkt en hoef niet bang te zijn dat ik te veel uitgeef aan inktcartridges.

 

 

Stephanie Garcia

Ik print niet zo veel, hooguit 20 pagina's...

Ik print niet zo veel, hooguit 20 pagina's per maand. Ook met dat beperkte aantal pagina's bespaar ik. Ik heb het uitgerekend.

 

 

 

Roberta Ricciardi

De duurzame optie

Via HP Planet Partners hebben klanten meer dan 875 miljoen originele HP inkt- en tonercartridges gerecycled.

Met HP Instant Ink zijn er minder verpakkingen en verzendingen nodig voor inktcartridges. Je kunt je cartridges terugsturen in de voorgefrankeerde enveloppen en zo deelnemen aan het HP's gesloten recyclingproces van  cartridges.

HP duurzaamheid

Meest gestelde vragen

Alle veelgestelde vragen bekijken

Hulp nodig?

Bel voor ondersteuning: 026-200-146

Disclaimers

*Beoordeling gebaseerd op 2040 echte gebruikersrecensies van HP Instant Ink in 7 landen binnen de EU (Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Nederland, Duitsland en België). Bron: tevredenheidsonderzoek uitgevoerd door The Insiders tussen januari en oktober 2021. [link naar studie]


**Aanbieding is geldig van 01 mei 2022 tot en met 31 oktober 2022 voor Instant Ink in Belgie en het gebruik van de promotionele code is vereist tijdens de aanmelding. Minimale leeftijd is 18 jaar of ouder. Het aanmaken van een HP Connected- en Instant Ink account en het aanvaarden van HP Instant Inkt Servicevoorwaarden zijn vereist. Aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld, tenzij dit bij wet is vereist en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Een geschikte printer, online aanmelding, geldige bankpas of creditcard, e-mailadres en internetverbinding met een printer zijn vereist. Na afloop van de gratis proefperiode wordt maandelijkse een vergoeding van € 0,99, € 3,99, € 5,99, € 11,99 of € 24,99 (afhankelijk van het gekozen plan) en eventuele extra kosten in rekening gebracht op de creditcard/bankrekening van de klant. De service kan op elk moment online worden opgezegd op hpinstantink.com. Eventuele extra kosten gedurende de gratis proefmaanden worden in rekening gebracht op de creditcard/bankrekening van de klant. Ga voor meer informatie naar hpinstantink.com

  1. Nooit meer zonder inkt of toner: Gebaseerd op planverbruik, internetverbinding met geschikte HP printer, geldige betaalmethode, e-mailadres en bezorgdiensten in je regio.
  2. Besparingsclaim (toner): Gebaseerd op maandelijkse abonnementskosten voor de HP Instant Ink-service voor monochrome toner (plan voor 1.500 pagina's) zonder aankoop van extra paginasets in vergelijking met de kost per pagina voor het afdrukken van ISO/IEC 24711-pagina's met de meeste vergelijkbare, traditionele A4-printers met monochrome tonercartridges met een prijs van < 493 USD en < 494 EUR en MFP's met een prijs van < 649 USD en < 672 EUR die gebruikmaken van originele geïntegreerde cartridges met standaardcapaciteit (toner en drum in één cartridge). Gemiddelde KPP per land gebruikt voor het bepalen van het besparingspercentage vergeleken met KPP voor HP Instant Ink. Verkoopprijzen worden voor dit onderzoek niet in aanmerking genomen. Printers die alleen gebruikmaken van XL-cartridges werden uitgesloten wegens modellen met nietstandaardhardware en -verbruiksonderdelen. Keypoint Intelligence-onderzoek september 2021 in opdracht van HP, gebaseerd op informatie die vanaf 18 augustus 2021 publiek beschikbaar was. Printers geselecteerd op basis van marktaandeel in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2021Q2. Meer informatie: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk
  3. Besparingsclaim (inkt): Gebaseerd op maandelijkse abonnementskosten voor een HP Instant Ink-plan voor 700 pagina's zonder aankoop van extra paginasets in vergelijking met de kost per pagina voor het afdrukken van ISO/IEC 24711-pagina's met de meeste vergelijkbare, traditionele A4-kleurinkjetcartridgeprinters en MFP's met een prijs van < € 310 die gebruikmaken van originele cartridges met standaardcapaciteit . Gemiddelde KPP per land gebruikt voor het bepalen van het besparingspercentage vergeleken met KPP voor HP Instant Ink. Verkoopprijzen worden voor dit onderzoek niet in aanmerking genomen. HP Ink Advantage-printers en printers die alleen gebruikmaken van XL-cartridges werden uitgesloten wegens modellen met niet-standaardhardware en -verbruiksonderdelen. Keypoint Intelligence-onderzoek september 2021 in opdracht van HP, gebaseerd op informatie die vanaf 18 augustus 2021 publiek beschikbaar was. Printers geselecteerd op basis van marktaandeel in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2021Q2. Meer informatie: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk
  4. Recycling: Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Het retour- en recyclingprogramma voor originele HP cartridges is momenteel in meer dan 60 landen en regio's in Azië, Afrika, Europa, Noord- en Zuid-Amerika beschikbaar via het HP Planet Partners-programma. Ga voor meer informatie naar hp.com/recycle.
  5. Automatische bezorging: Printers moeten rechtstreeks met het internet verbonden zijn om aan het programma te kunnen deelnemen. Internettoegang moet apart worden aangeschaft.
  6. Altijd aan te passen of op te zeggen: Je kunt je plan altijd online aanpassen of opzeggen. Als je HP Instant Ink opzegt, kun je weer originele HP standaard- of XL-cartridges gaan gebruiken. Upgrades van het plan treden direct in werking en de kosten worden met terugwerkende kracht of tijdens de volgende factureringsperiode in rekening gebracht, afhankelijk van de keuze van de gebruiker. Plandowngrades en opzeggingen treden in werking na de laatste dag van de huidige factureringsperiode. Ga voor meer informatie naar hpinstantink.com/terms.
  7. Meeneempagina’s: Als je na een maand nog pagina’s over hebt, kun je ze in een meeneemaccount plaatsen en meenemen naar de volgende maand. Het meeneemaccount kan niet meer pagina's bevatten dan twee keer het maximum aantal pagina's per maand volgens je tonerplan en drie keer het maximum aantal pagina's per maand volgens je inktplan (voorbeeld tonerplan: als je een plan hebt voor 50 pagina's, kun je tot 100 pagina's meenemen. Voorbeeld inktplan: als je een plan hebt voor 100 pagina's, kun je tot 300 pagina's meenemen.).
  8. Duurzaamheid (website): 80% van de originele HP inktcartridges bevat 45 tot 70% gerecycled materiaal. 100% van de originele HP tonercartridges bevat tussen de 5 en 45% gerecycled materiaal dat van de consument of de industrie afkomstig is. Tonerflessen niet inbegrepen. Zie www.hp.com/go/recycledcontent voor een lijst.
  9. Verwijs-een-vriend: De kosten voor eventuele extra pagina’s die gedurende de gratis servicemaanden worden geprint, zullen bij de klant in rekening worden gebracht. De aanbieding is alleen geldig in landen ('Deelnemende Landen') waar (i) HP Instant Ink wordt aangeboden en waar (ii) het Verwijs-een-vriend-programma actief is. De bestaande klant alsmede de nieuwe klant dienen woonachtig te zijn in een Deelnemend Land. Het aanbod kan per land en/of datum verschillen. Je moet 18 jaar of ouder zijn. Na afloop van de aanbiedingsperiode worden, tenzij de service via hpinstantink.com wordt opgezegd, het maandbedrag van het gekozen plan en de kosten voor extra pagina's verrekend via de opgegeven betaalmethode. Voor bestaande klanten die HP Instant Ink aanbevelen, komen alleen gekwalificeerde doorverwezen personen (zoals bepaald in de algemene voorwaarden van HP Instant Ink) in aanmerking voor het Verwijs-een-vriend-programma, gelijkwaardig aan het op dat moment gekozen plan. Er is geen limiet voor het aantal gratis maanden dat bestaande klanten onder het Verwijs-een-vriend-programma kunnen verdienen. Doorverwezen klanten moeten een aanbevelingslink of -code gebruiken om hun plan te activeren. Dit is beperkt tot één aanbevelingscode/-link per printer. Voor de aanbieding moet je een account bij HP Smart en HP Instant Ink aanmaken en akkoord gaan met de algemene servicevoorwaarden van HP Instant Ink. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld, tenzij dit bij wet is vereist. De aanbieding kan worden gecombineerd met andere aanbiedingen van HP. Zie de algemene voorwaarden van Verwijs-een-vriend voor meer informatie. Een geschikte printer, online aanmelding, geldige betaalmethode, e-mailadres en internetverbinding met de printer zijn vereist.
  10. Disclaimer gratis proefperiode (toner): Aanmelding voor HP Instant Ink is vereist. HP Instant Ink is niet in alle landen beschikbaar. Limiet van 1500 pagina's per maand. De aanbieding voor HP Instant Ink met gratis maanden kan na 31-10-2021 worden gewijzigd. Aanmelding bij HP Instant Ink moet binnen 7 dagen tijdens de installatie van de printer worden voltooid met het door HP aanbevolen installatieproces, zoals aangegeven in de instructies die bij de printer zijn meegeleverd. Het gebruik van de in de doos meegeleverde tonercartridge is in de actieperiode inbegrepen. Een aanbieding is slechts geldig voor één printer. Niet inwisselbaar voor geld. De installatieaanbieding kan tegelijk met andere aanbiedingen worden gebruikt; zie algemene voorwaarden van andere aanbiedingen voor meer informatie. Een geldige betaalmethode, e-mailadres en een internetverbinding met de printer zijn vereist. Tenzij de service binnen de looptijd van de aanbieding online op hpinstantink.com wordt opgezegd, worden de maandelijkse servicekosten van het bij aanmelding gekozen plan en de eventuele kosten voor extra pagina's verrekend via de opgegeven betaalmethode. Gedurende de actieperiode worden er aan het einde van de maand eventuele kosten voor extra pagina’s bij de klant in rekening gebracht. Zie de aanvullende informatie over de aanbieding tijdens het aanmeldproces op internet. Kijk op hpinstantink.com voor meer informatie over de service.