Aanmelden

Kopen

Nooit meer zonder inkt of toner en bespaar tot 70% op inkt of 50% op toner

HP Instant Ink - Inkt of toner automatisch thuisbezorgd, vanaf €0,99 per maand inclusief gratis recycling.

hp-instant-ink

Instant Ink

Wat is HP Instant Ink?

Nooit meer zonder inkt of toner

Handige vervanging van inkt- en tonercartridges inclusief bezorging.

Bespaar tot 70% op inkt of 50% op toner

Bespaar op inkt of toner met Instant Ink vanaf € 0,99 per maand.

Zorgeloze service

Geen zorgen dankzij de flexibele plannen die kosteloos te wijzigen , te pauzeren of te annuleren zijn.

Verantwoorde recycling

Help ons om plastic te hergebruiken met de gratis recyclingservice.

Hoe werkt HP Instant Ink?

Kies een printplan – Ongeacht hoeveel je print, er is altijd een printplan dat bij je past. Inkt of toner, bezorging en recycling zijn in de prijs inbegrepen.

Printplannen voor HP inkt

15 pagina's/mnd

€ 0,99

50 pagina's/mnd

€2,99

Aanbevolen voor thuis

100 pagina's/mnd

€4,99

300 pagina's/mnd

€11,99

Aanbevolen voor kleine bedrijven

700 pagina's/mnd

€24,99

Printplannen voor HP toner

50 pagina's/mnd

€1,99

100 pagina's/mnd

€3,99

400 pagina's/mnd

€13,99

800 pagina's/mnd

€19,99

1500 pagina's/mnd

€25,99

Inkt of toner gratis thuisbezorgd

Als inkt of toner bijna op is, wordt een nieuwe cartridge automatisch verzonden. Cartridges worden verzonden voordat je ze nodig hebt, dus kom je nooit zonder te zitten.

Geniet van totaal gemak

Je kunt je plan op elk moment aanpassen of opzeggen. Als je niet al je pagina's gebruikt, neem je ze automatisch mee naar de volgende maand.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat krijg ik?

Zodra je bent aangemeld, ontvang je een Welkomstpakket. De inkt- of tonercartridge die je ontvangt, is speciaal en werkt alleen met HP Instant Ink. Je volgende levering inkt of toner wordt niet elke maand verzonden, maar alleen als het inkt- of tonerniveau laag is. En maak je geen zorgen, want je printer stuurt ons een berichtje en je volgende reeks cartridges wordt dan automatisch verzonden. Je lege cartridges stuur je gewoon terug in de voorgefrankeerde envelop voor recycling.

 

Hoe kies ik een plan uit?

Het beste plan is gebaseerd op je gebruik. Als je niet weet hoeveel je print, geen zorgen. Je kunt je plan op elk moment aanpassen of opzeggen, zonder extra kosten. Met je dashboard in de HP Smart-app kun je bijhouden hoeveel pagina's je de afgelopen maand geprint hebt.

 

Hoe bespaar ik?

We maken grotere cartridges met minder verpakking, verzenden alleen voordat je inkt of toner nodig hebt en recyclen cartridges. HP zorgt dat jij voordeel hebt van deze besparingen en het is ook nog eens goed voor het milieu. 

 

Met inkt kun je gewoon in kleur printen, want je betaalt hetzelfde voor kleuren- als zwart-witafdrukken. 

 

En wat als ik de ene maand meer print dan de andere maand?

Geen zorgen. Je kunt je plan op elk moment aanpassen of opzeggen. En je zit nergens aan vast. Als je één maand minder print, kun je pagina's meenemen. Als je meer print, kun je extra pagina's kopen. 

 

Hoe kan ik beginnen?

Als je al een geschikte HP printer hebt, klik je hier om HP Instant Ink gratis uit te proberen.

 

Als je een printer zoekt, kun je in de HP Store een geschikte printer vinden. 

 

Wat gebeurt er met pagina's die ik niet heb gebruikt?

Als je in een maand niet alle pagina's uit je plan gebruikt, worden deze in je account bewaard als pagina's die je kunt meenemen naar een volgende periode. Met inktplannen kun je drie keer het aantal pagina's in je plan meenemen (150 pagina's als je een plan van 50 pagina's hebt) en met tonerplannen kun je twee keer het aantal pagina's meenemen (100 pagina's als je het plan met  50 pagina's hebt).

 

Is mijn printer geschikt voor HP Instant Ink?

Op dit moment zijn alleen specifieke nieuwe HP printermodellen geschikt voor HP Instant Ink. Heb je een oudere HP printer, dan is deze niet compatibel met HP Instant Ink.

Bekijk geschikte printers

Klaar om te beginnen?

Kies een plan of koop een geschikte printer.

Aanmelden

Kopen

Disclaimers

Nooit meer zonder inkt of toner: Gebaseerd op verbruik in het plan, internetverbinding met geschikte HP printer, geldige betaalmethode, e-mailadres en bezorgdiensten in je regio. ​

 

Bespaar tot 70% op inkt: Gebaseerd op een vergelijking van HP Instant Ink-plannen van 700 pagina's waarbij er geen extra pagina's worden aangeschaft met de kosten per pagina (CPP) voor het printen van ISO/IEC 24711-pagina's op de meeste traditionele A4-kleurenprinters met inkjetcartridges en MFP’s in dezelfde klasse die originele cartridges met standaard capaciteit gebruiken, worden de volgende prijzen aangehouden: meeste EMEA-landen <200 euro; VK <200 GBP. Bij dit onderzoek zijn de verkoopprijzen niet in aanmerking genomen. HP Ink Advantage-printers zijn uitgesloten op grond van het niet gangbare model hardware en supplies. Onderzoek uit 2020 van Buyers Lab in opdracht van HP, op basis van openbaar beschikbare informatie op 1 juni 2020. Printers geselecteerd op grond van het marktaandeel in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. Voor meer informatie: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW

 

Bespaar tot 50% op toner: Gebaseerd op maandelijkse abonnementskosten voor een %{service} plan van %{heaviest_plan_pages} pagina's vergeleken met de gemiddelde transactionele kosten per pagina van monochrome A4-laserprinters en MFP’s uit dezelfde klasse onder $450 die standaard originele, geïntegreerde tonercartridges gebruiken (toner en drum in één cartridge). Onderzoek uit oktober 2020 van Buyers Lab in opdracht van HP, op basis van openbaar beschikbare informatie op 30 september 2020. Printers geselecteerd op grond van het marktaandeel zoals gerapporteerd door IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. Kijk voor meer informatie en het nieuwste rapport op: www.keypointintelligence.com/HPTonerServiceROW

 

Geen verplichtingen. Altijd online opzegbaar: Je kunt je plan op elk gewenst moment online aanpassen of opzeggen. Als je het %{service} plan opzegt, kun je weer originele HP standaard- of XL-cartridges gaan gebruiken. Upgrades van het plan treden direct in werking en de kosten worden met terugwerkende kracht of tijdens de volgende factureringsperiode in rekening gebracht, afhankelijk van de keuze van de gebruiker. Downgrades van het plan en opzeggingen treden in werking na de laatste dag van de huidige factureringsperiode. Kijk voor meer informatie op instantink.hpconnected.com/terms.

 

Recycling: Programma mogelijk niet overal beschikbaar. Het retour- en recyclingprogramma voor Originele HP cartridges is momenteel in meer dan 60 landen en regio's in Azië, Afrika, Europa, Noord- en Zuid-Amerika beschikbaar via het HP Planet Partners programma. Programma mogelijk niet overal beschikbaar. Kijk voor meer informatie op hp.com/recycle.

 

Automatische levering: Printers moeten rechtstreeks met internet verbonden zijn om aan het programma te kunnen deelnemen. Internettoegang moet apart worden aangeschaft. ​

 

Meeneempagina's: Als je na een maand nog pagina's over hebt, kun je ze in een meeneemaccount plaatsen en meenemen naar de volgende maand. Het meeneemaccount kan niet meer pagina's bevatten dan twee keer het maximum aantal pagina's per maand volgens je tonerplan en drie keer het maximum aantal pagina's per maand volgens je inktplan (voorbeeld tonerplan: als je een plan hebt voor %{toner_plan_pages} pagina's, kun je tot %{toner_plan_rollover} pagina's meenemen. Voorbeeld inktplan: als je een plan hebt voor %{ink_plan_pages} pagina's, kun je tot %{ink_plan_rollover} pagina's meenemen.).