Meld je nu aan

Print wat je maar wilt, voor minder!

HP Instant Ink

Print wat je maar wilt, voor minder!
HP Instant Ink

Bespaar tot 70%1 op inkt of 50%11 op toner. HP Instant Ink is de handige en voordelige inktabonnementsservice waarmee je automatisch inkt of toner bezorgd krijgt als je bijna zonder zit.3 Plannen zijn er al vanaf € 1,49 per maand.

Meld je nu aan

Zo werkt het

Meld je aan & kies een plan

Kies een plan op basis van hoe vaak je print, niet op hoeveel inkt of toner je verbruikt. Plannen zijn er vanaf € 1,49 per maand.

Start
printen

Elke pagina kost hetzelfde, dus de prijs van een foto met hoge resolutie is hetzelfde als die van een zwart-wit document.

Inkt of toner wordt verzonden
als je bijna zonder zit

Je printer detecteert wanneer je bijna zonder inkt of toner zit en je krijgt automatisch nieuwe cartridges toegestuurd wanneer je het nodig hebt, en niet elke maand.3

Recycle
cartridges

Stuur lege cartridges eenvoudig terug voor recycling in de meegeleverde voorgefrankeerde envelop.9

Op elk moment aanpassen of opzeggen

Je kunt je plan altijd aanpassen of opzeggen. Extra pagina’s kosten slechts € 1.7

Meld je nu aan

Bekijk de video voor meer informatie over Instant Ink.

Ga aan de slag met HP Instant Ink

Nog geen geschikte HP printer?

Nu kopen

Mijn printer is al geschikt voor HP Instant Ink.

Ik moet me alleen nog aanmelden.

Meld je nu aan

Printers die geschikt zijn voor HP Instant Ink

Reviews van klanten8

Vroeger moest je altijd op het laatste moment naar de winkel...

Vroeger moest je altijd op het laatste moment naar de winkel en dan stond je daar te twijfelen over het juiste type cartridge. En of de prijs wel scherp genoeg was, daar heb ik het maar niet over. Tegenwoordig weet mijn printer zelf wanneer ik nieuwe inkt nodig heb.

Christina C.

Ik heb een klein bedrijf en gebruik mijn HP Instant Ink...

Ik heb een klein bedrijf en gebruik mijn HP Instant Ink-abonnement overal voor. Ik zit nooit meer zonder inkt en hoef niet bang te zijn dat ik te veel uitgeef aan inktcartridges.

 

 

Stephanie G.

Ik print niet zo veel, hooguit 20 pagina's...

Ik print niet zo veel, hooguit 20 pagina's per maand. Ook met dat beperkte aantal pagina's bespaar ik. Ik heb het uitgerekend.

 

 

 

Roberta R.

Meld je nu aan

Bekijk de plannen

 • Inktplannen

 • Tonerplannen

Inktplannen

Aanbevolen
voor thuis

Aanbevolen
voor kleine bedrijven

€ 1,49 per maand

€ 4,99 per maand

€ 6,99 per maand

€ 13,99 per maand

€ 27,99 per maand

Tot 10 pagina's

Tot 50 pagina's

Tot 100 pagina's

Tot 300 pagina's

Tot 700 pagina's

Kies een printplan dat bij je past. 


Extra sets van 5-20 pagina's kosten slechts € 1.

Meer informatie

Inktplannen

Plan
Incidenteel 
printen
Soms 
printen
Regelmatig 
printen
Vaak 
printen
Zakelijk 
printen
Prijs
€ 1,49
maandelijks
€ 4,99
maandelijks
€ 6,99
maandelijks
€ 13,99
maandelijks
€ 27,99
maandelijks

Maandelijks
aantal pagina's

Tot 10 
pagina's
50
pagina's
Tot 100 
pagina's
Tot 300 
pagina's
Tot 700 
pagina's

Kies een printplan dat bij je past. 


Extra sets van 5-20 pagina's kosten slechts € 1.

Meer informatie

Tonerplannen

Aanbevolen

voor kleine bedrijven

€ 1,99 per maand

€ 3,99 per maand

€ 13,99 per maand

€ 19,99 per maand

€ 25,99 per maand

Tot 50 pagina's

Tot 100 pagina's

Tot 400 pagina's

Tot 800 pagina's

Tot 1500 pagina's

Kies een printplan dat bij je past. 


Extra sets van 10-60 pagina's kosten slechts € 1.

Meer informatie

Tonerplannen

Plan
Incidenteel 
printen
Soms 
printen
Regelmatig 
printen
Vaak 
printen
Zakelijk 
printen
Prijs
€ 1,99
maandelijks
€ 3,99
maandelijks
€ 13,99
maandelijks
€ 19,99
maandelijks
€ 25,99
maandelijks

Maandelijks
aantal pagina's

Tot 50
pagina's
Tot 100
pagina's
Tot 400
pagina's
Tot 800
pagina's
Tot 1500 
pagina's

Kies een printplan dat bij je past. 

Extra sets van 10-60 pagina's kosten slechts € 1.

Meer informatie

Is mijn printer geschikt voor Instant Ink?

De meeste HP printers met een Wi-Fi-verbinding die de afgelopen 5 jaar zijn geproduceerd, zijn geschikt voor Instant Ink. Twijfel je nog? Je kunt de geschiktheid van je printer controleren of onze HP+ printers kopen.

Controleer mijn printer

Duurzaamheid

Inclusief recycling

Help nieuwe HP cartridges maken door oude te recyclen. Via HP Planet Partners hebben klanten al meer dan 9626 miljoen originele HP inkt- en tonercartridges gerecycled.9 

HP duurzaamheid

Meest gestelde vragen

Is mijn printer geschikt voor HP Instant Ink?

Bijna alle printers die 5 jaar of jonger zijn en een Wi-Fi®-verbinding hebben, zijn geschikt voor HP Instant Ink.
 

Controleer of je printer geschikt is

Kan ik met HP Instant Ink echt besparen?

Ja, de meeste klanten besparen tot 70%1 op inkt of 50%11 op toner. Instant Ink-cartridges bevatten meer inkt of toner, gebruiken minder verpakkingsmateriaal2 en worden automatisch verzonden3, waardoor de kosten voor HP dalen en wij die besparingen aan jou kunnen doorberekenen.

 

Hoe snel krijg ik mijn inkt of toner?

Je ontvangt je inkt of toner binnen 7-10 dagen na aanmelding. Zodra je bent aangemeld, ontvang je een Welkomstpakket. De inkt- of tonercartridge die je ontvangt, is speciaal en werkt alleen met HP Instant Ink.
 

Lees meer

Is HP Instant Ink echt voordelig?

Ja, HP Instant Ink-klanten behoren tot onze gelukkigste klanten en we hebben meer dan 5000 beoordelingen met vijf sterren.8
 

Lees meer

Hoe werkt HP Instant Ink?

Met HP Instant Ink betaal je voor het aantal pagina’s dat je print – niet het aantal cartridges dat je gebruikt. Kies een plan op basis van het aantal pagina's dat je maandelijks wilt printen.
 

Lees meer

Bekijk alle veelgestelde vragen

Hulp
nodig?

Bel voor ondersteuning: 026-200-146

Disclaimers

 1. Instant Ink-besparingen (inkt): Op basis van de maandelijkse abonnementskosten van het HP Instant Ink 700-pagina's plan zonder aankoop van extra sets pagina's in vergelijking met de kosten per pagina (CPP) voor het afdrukken van ISO/IEC 24711-pagina's op de meeste HP, A4-kleur-inkjetcartridgeprinters en MFP's. Vergelijkbare printers worden geprijsd tegen of onder de prijs van de duurste HP Instant-Ink-geschikte printer in elk land met gebruik van de lokale valuta. Verkoopprijzen worden niet in aanmerking genomen voor deze studie. Het gemiddelde CPP per land wordt gebruikt om het percentage besparingen ten opzichte van CPP voor HP Instant Ink te bepalen. HP Ink Advantage-printers, printers die via contract worden verkocht, en andere printers die alleen XL-cartridges gebruiken, zijn uitgesloten vanwege een niet-standaard hardware- en toebehorenmodel. Studie uitgevoerd door Keypoint Intelligence in opdracht van HP. Printers geselecteerd op basis van marktaandeel in de IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker. www.keypointintelligence.com/HPInstantInk
 2. Minder verpakking: Vergeleken met de aanschaf en distributie van dezelfde HP inktcartridges zonder abonnement in de winkel. Gebaseerd op een LCA (life cycle assessment) onderzoek uit 2020 door Four Elements Consulting in opdracht van HP.
 3. Automatische bezorging: Printers moeten rechtstreeks met internet verbonden zijn om aan het programma te kunnen deelnemen. Internettoegang moet apart worden aangeschaft.
 4. Nooit meer zonder inkt of toner: Gebaseerd op verbruik in het plan, internetverbinding met geschikte HP printer, geldige betaalmethode, e-mailadres en bezorgdiensten in je regio.
 5. HP Smart-app: De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op www.hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en kunnen bij de desktopversie en mobiele apps verschillend zijn. Een abonnement is mogelijk vereist. Het abonnement is mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpinstantink.com. Internettoegang is vereist en moet apart worden aangeschaft. Voor volledige functionaliteit is een HP account vereist. Er is een lijst met ondersteunde besturingssystemen beschikbaar in de appstores. Faxfunctionaliteit is enkel bedoeld voor het versturen van een fax. HP Smart Advance is niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com.
 6. De duurzame optie: www.hp.com/go/sustainableimpact
 7. Op elk moment aanpassen of opzeggen: Je kunt je plan op elk gewenst moment online aanpassen of opzeggen. Als je het Hp Instant Ink plan opzegt, kun je weer originele HP standaard- of XL-cartridges gaan gebruiken. Upgrades van het plan treden direct in werking en de kosten worden met terugwerkende kracht of tijdens de volgende factureringsperiode in rekening gebracht, afhankelijk van de keuze van de gebruiker. Downgrades van het plan en opzeggingen treden in werking na de laatste dag van de huidige factureringsperiode. Kijk voor meer informatie op hpinstantink.com/terms.
 8. Vijfsterrenbeoordelingen: Onderzoek van Keypoint Intelligence uit april 2021, in opdracht van HP, op basis van een onderzoek van openbaar beschikbare gegevens sinds 30 april 2021. Er werden beoordelingen gegeven voor zowel zakelijke als niet-zakelijke Instant Ink-plannen. Zie www.keypointintelligence.com/HPInstantInkReviews voor meer informatie.
 9. Recycling: Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Het retour- en recyclingprogramma voor originele HP cartridges is momenteel in meer dan 60 landen en regio's in Azië, Afrika, Europa, Noord- en Zuid-Amerika beschikbaar via het HP Planet Partners-programma. Ga voor meer informatie naar hp.com/recycle.
 10. Verwijs-een-vriend: De kosten voor eventuele extra pagina’s die gedurende de gratis servicemaanden worden geprint, zullen bij de klant in rekening worden gebracht. De aanbieding is alleen geldig in landen ('Deelnemende Landen') waar (i) HP Instant Ink wordt aangeboden en waar (ii) het Verwijs-een-vriend-programma actief is. De bestaande klant alsmede de nieuwe klant dienen woonachtig te zijn in een Deelnemend Land. Het aanbod kan per land en/of datum verschillen. Je moet 18 jaar of ouder zijn. Na afloop van de aanbiedingsperiode worden het maandbedrag van het gekozen plan en de eventuele kosten voor extra pagina's verrekend via je betaalmethode tenzij de service via hpinstantink.com wordt opgezegd. Voor bestaande klanten die HP Instant Ink aanraden, komen alleen gekwalificeerde doorverwijzingen (zoals bepaald in de servicevoorwaarden van HP Instant Ink) in aanmerking voor een gratis service binnen het RAF-programma, gelijk aan het serviceplan dat op dat ogenblik van kracht was. Er is geen limiet voor het aantal gratis maanden dat bestaande klanten onder het Verwijs-een-vriend-programma kunnen verdienen. Doorverwezen klanten moeten een aanbevelingslink of -code gebruiken om hun plan te activeren. Dit is beperkt tot één aanbevelingscode/-link per printer. Voor de aanbieding moet je een account bij HP Smart en HP Instant Ink aanmaken en akkoord gaan met de algemene servicevoorwaarden van HP Instant Ink. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld, tenzij dit bij wet is vereist. De aanbieding kan worden gecombineerd met andere aanbiedingen van HP. Zie de algemene voorwaarden van Verwijs-een-vriend voor meer informatie. Een geschikte printer, online aanmelding, geldige betaalmethode, e-mailadres en internetverbinding met de printer zijn vereist.
 11. Besparingsclaim (toner): Gebaseerd op de maandelijkse abonnementskosten van de HP Instant Ink-service voor monochrome toner met 1500 pagina's, zonder aankoop van extra paginapakketten, vergeleken met de kosten per pagina voor het afdrukken van ISO/IEC 24711-pagina's op de meeste HP A4-monochrome laserprinters en MFP's van dezelfde klasse. De vergelijkbare printers hebben een prijs die gelijk is aan of lager is dan de duurste HP Instant Ink-compatibele laserprinter in elk land, waarbij de lokale valuta wordt gebruikt, op jaarbasis. Verkoopprijzen zijn niet in aanmerking genomen in deze studie. De gemiddelde kosten per pagina per land zijn gebru