Ondersteuning

Binnenkort verkrijgbaar

Begin gewoon
aan processor-intensieve workloads. Zonder te stoppen.

HP Z8 G5 Workstation desktop-pc

In een klassiek ontwerp met twee aansluitingen levert de Z8 G5 meer CPU-prestaties dan ooit tevoren, voor snellere rendering met realtime raytracing, datavisualisatie en training van modellen terwijl er ook nog voldoende ruimte is om uit te breiden als de vraag verandert.

Binnenkort verkrijgbaar

HP Z8 G5

Onbeperkte, realtime
prestaties

Pak processor-intensieve workflows aan met tot 64 cores verdeeld over twee Intel® Xeon®-CPU’s1, twee GPU’s2 en 1 TB DDR5 RAM3. Dankzij een akoestisch ontwerp van wereldklasse is deze pc nagenoeg stil.

Intel® Xeon®-processor van de volgende generatie - tot 64 cores1

Lever de kracht voor veeleisende zakelijke workloads met meer CPU-prestaties dan ooit tevoren - tot 64 cores met twee Intel® Xeon® CPU’s van de volgende generatie - en professionele beveiliging en betrouwbaarheid.

 

Tot 2 high-end GPU's2

Verwerk projecten die veel van je processor vragen, zoals rendering, machine learning en datavisualisatie, met tot twee NVIDIA RTX™ A6000 of twee AMD Radeon™ Pro W6800 GPU’s.

Geheugen

 

Tot 1 TB DDR5 ECC-geheugen3

Werk geheugenintensieve workloads af met tot 1 TB DDR5-geheugen voor snelle, CPU-afhankelijke prestaties voor rendering, training en ontwikkeling van modellen en datavisualisatie.

OpslagTot 120 TB3

Je krijgt opslag op een aantal apparaten, waaronder twee aan de voorkant toegankelijke hot-swappable NVMe-compartimenten, 7 PCIe-sleuven (tot Gen 5) en toegang zonder gereedschap.

Dataoverdracht

Snelle gegevensoverdracht en netwerkverbindingen

Thunderbolt™ 4-technologie4 voor snelle gegevensoverdracht en twee poorten voor een razendsnelle 10 GbE-netwerkverbinding, tegen lagere kosten dan bij standaard PCIe add-inkaarten.

Gecertificeerd voor softwareISV-gecertificeerd

Werk vol vertrouwen met de kennis dat je desktop is gecertificeerd met toonaangevende softwareapplicaties die topprestaties leveren, zelfs bij complexe projecten.

Meer info

Uitbreidingsmogelijkheden

Upgraden.

Uitbreiden.

Moderniseren.

Breid eenvoudig uit naarmate je werk zich verder ontwikkelt met ruimte voor maximaal twee hoogwaardige videokaarten2, 1 TB geheugen, 120 TB opslag en meer.3

 

Interne onderdelen kunnen afwijken van de getoonde afbeelding op basis van je configuratie.

Opslagstations

2 NVMe-compartimenten aan de voorkant3

Breid eenvoudig uit met 2 aan de voorkant toegankelijke hot-swappable NVMe-compartimenten, inclusief statusinformatie via externe led en e-mailmeldingen. 

Uitbreidingssleuven

 
 
7 PCIe-sleuven

Ondersteun workflows met de hoogste prestaties met 7 PCIe-sleuven, tot de nieuwste Gen 5.

Toegang

 
Toegang zonder gereedschap

Werk de componenten in je Z eenvoudig bij aan jouw wensen met toegang zonder gereedschap tot de binnenkant en het zonder gereedschap toevoegen van belangrijke componenten zoals M.2-stations en 3,5 inch SATA-apparaten.

Ontwikkeld op basis van innovatieve HP oplossingen

• Beveiliging

Uitgebreide beveiliging

 

Met de hoogstaande HP Wolf Security voor Bedrijven5 op je Workstation kun jij je richten op het behalen van resultaten. De pc is beschermd onder, in en boven het besturingssysteem.

Meer info

• Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid om op te bouwen

 

Kies voor zekerheid met een robuust Workstation. De Z8 ondergaat 360.000 uur aan strenge tests, is volgens militaire normen getest6, is gecertificeerd voor toonaangevende, professionele software en is gebouwd om 24/7 je zwaarste workloads uit te voeren.

• Levenscyclus

Verleng de levenscyclus
van je IT

Het Z8 G5 Desktop Workstation is ontworpen voor eenvoudiger IT-beheer en een lange levensduur met een levenscyclus van 3 jaar, langer dan die van Workstations op instapniveau. Plan op de toekomst zodat je je apparaten niet elk jaar opnieuw hoeft te beoordelen, wat je flink veel tijd en geld bespaart.

• Duurzaamheid

Beter voor mens
en milieu.

 

Daarom helpt ons TCO-gecertificeerde, ENERGY STAR-bekroonde en EPEAT-beoordeelde Z by HP portfolio het milieu te beschermen.

Meer info

Koel en stil bij
elke workload

Haal alles uit je systeem zonder storende geluiden.

Alle poorten die je nodig hebt voor
maximale productiviteit

Afbeelding: Premium-configuratie

 1. Aan-uitknop

 2. Gecombineerde audioaansluiting

 3. Standaard I/O-module aan de voorkant:
  4x USB 3 Type-A (met 5 Gb/s datasnelheid) (1 opladen)
 4. 1 mediakaartlezer (optioneel)

 5. 5,25 inch optionele externe compartimenten (CRU-carriers – 2x M.2 / 2x HDD)
 6. Vergrendeling stationssleuf (optioneel)
 7. Slimline station voor optisch compartiment
 8. Handvat aan de voorkant
 1. 90% efficiënte voeding zonder gereedschap - 1125 W, 1450 W, 1700 W
 2. 2x 10 GbE optionele poorten (optioneel)
 3. 2x 1 GbE standaard Ethernet-poorten
 4. 6x USB 3 Type-A (met 5 Gb/s datasnelheid)
 5. Audiolijn
 6. Voedingsconnector
 7. Aan-uitknop
 8. Handvat aan de achterkant

Hét Workstation voor jouw workflow

Geoptimaliseerd voor BIM en 3D CAD-ontwerp. Manipuleer eenvoudig 3D-vormen, render met realtime raytracing en voer geavanceerde simulaties en visualisaties uit, zelfs in VR.

Software van derden moet apart worden aangeschaft.

Visualiseer je project op elk moment. Beweeg naadloos tussen 3D CAD, rendering met realtime raytracing en geavanceerde simulaties en visualisaties, zelfs in VR.

Software van derden moet apart worden aangeschaft.

Creëer, itereer en render sneller, zodat je je verhaal beter kunt vertellen. De Z8 is een 2-CPU, 2-GPU apparaat dat is geoptimaliseerd voor virtuele productie, visuele camera-effecten en realtime rendering, maar ook voor color grading en nabewerking.

Software van derden moet apart worden aangeschaft.

Je werkt processor-intensieve workflows, zoals realtime data-analyse en complexe AI of machine learning, razendsnel af met een grotere nauwkeurigheid en een latentie van bijna nul.

Software van derden moet apart worden aangeschaft.

Van prototype tot lancering versnel je je ontwikkelingscyclus, of je nu een mobiele of desktop-app ontwerpt, een besturingssysteem programmeert of een VR-game maakt. 

Software van derden moet apart worden aangeschaft.

Extra functies

 
Windows of Linux

Kies uit Windows 11 Pro, WSL2 of Linux® het besturingssysteem dat bij jouw specifieke behoeften past.7

 

VR-ready10

Ontwikkel levensechte content met een professionele videokaart en processor, en kies voor een nieuwe manier van ontwerpen, trainen en samenwerken. VR-ready direct uit de doos.

Ubuntu voorgeïnstalleerd

Onze hardware is uitgebreid getest door Canonical en is Ubuntu-gecertificeerd om kant-en-klaar optimaal te presteren.

Windows-subsysteem voor Linux® 27

Voer je Linux-omgeving rechtstreeks uit in Windows met Windows Subsystem for Linux® 2. Binnen één besturingssysteem krijg je productiviteit, beveiliging en beheermogelijkheden.7

 

Voeding

Je kunt kiezen uit 90% efficiënte voedingsbronnen van 1125 W, 1450 W en 1700 W8, waardoor je de Z8 kunt voorzien van een optimale verwerking, een optimaal geheugen, een uitstekende videokaart, veel opslag en uitstekende I/O-configuratiemogelijkheden.

Z by HP Data Science Stack Manager

Z by HP Data Science Stack Manager biedt eenvoudige toegang tot populaire data science-tools en werkt ze automatisch bij zodat jij je omgeving in Windows of Ubuntu kunt aanpassen.9

Software en IT-oplossingen op afstand

Z by HP oplossing voor toegang op afstand

Maak je
workflow hybride

Een complete hardware- en

softwareoplossing voor je

medewerkers op afstand.

HP Anyware11

Samenwerken
op afstand

Overal toegang tot de kracht

van hoogwaardige Workstations

met remote software.