HP Scanners - Flatbedscanner en scanners met automatische papierinvoer

MEER KRACHT VOOR UW BEDRIJF
VASTLEGGEN. BEHEREN. DELEN.

Met HP ScanJets wordt het eenvoudig om papier om te zetten naar digitaal.

Laat een expert contact met mij opnemen

Neem contact met ons op

1. Scansnelheden gemeten bij 300 dpi (zwart-wit, grijstinten en kleur). De werkelijke snelheid varieert, afhankelijk van de scanresolutie, netwerkomstandigheden, het prestatieniveau van de computer en de software.

2. Op HP ScanJets die vóór mei 2013 geïntroduceerd zijn heet HP EveryPage nog HP Precision Feed.

3. Voor scannen vanaf een mobiel device zijn de HP Wireless Adapter 100 (L2761A), die afzonderlijk moet worden aangeschaft, en de HP JetAdvantage Capture App vereist. U kunt de app downloaden op hp.com/go/documentmanagement. De draadloze communicatie is afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point en kan beperkt zijn tijdens een actieve VPN-connectie. Voor scannen via Wi-Fi Direct® moet het mobiele device rechtstreeks verbonden zijn met het Wi-Fi®-netwerk van de scanner. Wi-Fi en Wi-Fi Direct zijn geregistreerde handelsmerken van Wi-Fi Alliance®.

4. Gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2016 gepubliceerde beveiligingskenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingskenmerken die kan bewaken om aanvallen te detecteren, deze automatisch te stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit te valideren. Kijk voor een lijst met printers op hp.com/go/PrintersThatProtect. Meer informatie: https://www.hp.com/go/printersecurityclaims .