ZBook laptops 

 Mobiele workstation-laptops voor technische en creatieve pro’s die overal gebruik willen maken van de hoogste prestaties. 

Z laptops

ZBook Firefly G8 

 Met deze ZBook ben je mobieler dan ooit.

Aanbevolen voor 2D- en lichte 3D-workflows, fotografie en voor het uitvoeren van meerdere grote Microsoft Office-bestanden.

Kiezen en kopen

Besturingssysteem

Windows 111, 9

Processor

Met Intel® Core™ i7-processor2 

Videokaart

 Met NVIDIA® T500 laptop-GPU3 

Geheugen

Met 64 GB RAM3 

Opslag

Met 2 TB PCIe lokaal4

 Schermgrootte

14 of 15 inch diagonaal 

ZBook Power G8 

Pro-gecertificeerde kracht binnen handbereik.

Aanbevolen voor medium 3D-workflows, bewerking in 1080p en lichte rendering, simulatie en data-analyse. 

Kiezen en kopen

Besturingssysteem

Windows 111, 9

Processor

 Met Intel® Core™ i9 vPro®-processor2,5 

Videokaart

Met NVIDIA RTX™ A2000 laptop-GPU3 

Geheugen

 Met 64 GB RAM3

Opslag

Met 4 TB PCIe lokaal4 

 Schermgrootte

15,6 inch diagonaal 

 ZBook Studio G8 

 De kracht om je creativiteit de vrije loop te laten.

Aanbevolen voor zware 3D-workflows, bewerking in 4K+, medium rendering, simulatie, data-analyse en visualisatie, machine learning en game-/softwareontwikkeling. 

Kiezen en kopen

Besturingssysteem

Windows 111, 9 of Linux® Ubuntu 20.04 

Processor

Met Intel® Core™ i9 vPro®-processor2,5 

Videokaart

Met NVIDIA® RTX™ A5000 of GeForce RTX™ 3080 laptop-GPU's3 

Geheugen

Met 32 GB RAM3 

Opslag

Met 2 TB PCIe lokaal4 

 Schermgrootte

 15,6 inch diagonaal 

 ZBook Fury G8 

De kracht van een desktop, nu mobiel.

Aanbevolen voor gelijktijdige zware 3D-workflows, bewerking in 4K+, analyses van grote datasets, machine learning, deep learning, medium rendering en simulatie, en game-/softwareontwikkeling. 

Kiezen en kopen

Besturingssysteem

Windows 111, 9

Processor

Met Intel® Core™ i9 vPro®- of Intel® Xeon™-processors2 

Videokaart

Met NVIDIA® RTX™ A5000 laptop-GPU of AMD Radeon Pro GPU3 

Geheugen

Met 128 GB RAM5 

Opslag

Met 8 TB PCIe lokaal5 

 Schermgrootte

15,6 of 17,3 inch diagonaal 

Vergelijk meer laptopspecificaties

Waarom kiezen voor een

Z workstation-laptop?

Of je nu de grootste problemen op aarde wilt oplossen of games wilt creëren met ongekende graphics, intense workloads verwerk je met een licht, compact en mobiel workstation – vanaf elke locatie. 

• Duurzaamheid

Beter voor mens

en milieu

Kies voor een duurzame toekomst met 's werelds meest duurzame pc-portfolio.7 

Meer info

• Beveiliging

Puur gemak

Wij beloven veiligheid, zodat jij je kunt richten op de resultaten. Ga voor totale zekerheid met HP Wolf Security for Business 8

Ontdek het nu 

• Betrouwbaarheid

 Vertrouw op je 

workstation 

Werk met de zekerheid dat je laptop of desktop 360.000 uur aan tests heeft doorstaan om intensieve workloads en uitzonderlijke omgevingen aan te kunnen. 

Video bekijken 

•  HP DreamColor-scherm 

Nauwkeurigheid is alles

Je weet niet wat je ziet op het scherm met een HP DreamColor-scherm. Met een refresh rate van 120 Hz krijg je soepele bewegingen in snelle video’s, animaties en gaming.

Video bekijken 

Mogelijk ook interessant voor jou

Z desktops

Meer info

Z monitors en accessoires

Meer info

VR

Revolutionair
design

De Z by HP portfolio biedt topprestaties voor de meest veeleisende professionele workflows. Maar de visie van Z gaat verder dan krachtige processors, videokaarten, een uniek koelsysteem en een onvermoeibare betrouwbaarheid. 

  

Wij ontwerpen onze systemen rond onze gebruikers. Wij begrijpen dat je kantoor overal kan zijn en dat je in een duurzame toekomst gelooft. Daarom maken wij dunne en lichte laptops met een lange batterijduur, minidesktops die bij je installatie thuis passen en Towers met toegang zonder gereedschap zodat je gemakkelijk kunt uitbreiden – en we gebruiken gerecyclede kunststoffen21, veiligere materialen22 en bulkverpakkingen. 

  

Z apparaten zijn wereldwijd erkend om hun prachtige, inclusive design, en laten zien wat mogelijk is als we passie voor design combineren met gebruiksgemak en technische topkwaliteit. 

Disclaimers

 1. *Prijzen vanaf zijn beschikbaar op HP.com, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn niet van toepassing op max. beschikbare configuraties of optionele functies. De winkelprijzen kunnen afwijken.

    

  1. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows wordt automatisch bijgewerkt en geactiveerd. Een internetverbinding met hoge snelheid en een Microsoft-account zijn vereist. Je internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Kijk op http://www.windows.com. 
  2. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
  3. Optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd. 
  4. Voor harde schijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 35 GB (voor Windows 10) is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
  5. Optioneel configureerbaar kenmerk.
  6. Voor volledige Intel® vPro®-functionaliteit zijn Windows 10 Pro 64-bits, een processor die vPro® ondersteunt, een chipset met vPro®-functionaliteit, een bekabelde LAN en/of WLAN-kaart met vPro®-functie en TPM 2.0 vereist. Voor sommige functies is aanvullende externe software vereist. Zie http://intel.com/vpro  
  7. Van toepassing op HP pc's, workstations en schermen die na januari 2019 zijn geproduceerd. Gebaseerd op de meeste Gold en Silver EPEAT®-registraties door te voldoen aan alle vereiste criteria en 50-74% van de optionele punten voor EPEAT® Silver te bereiken en 75-100% van de optionele punten voor EPEAT® Gold volgens IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar www.epeat.net voor meer informatie.   
  8. HP Wolf Security for Business vereist Windows 10 of hoger, bevat verschillende HP beveiligingsfuncties en is beschikbaar op HP Pro, Elite, RPOS en workstations. Zie productdetails voor inbegrepen beveiligingsfuncties en OS-vereisten.
  9. Deze pc wordt geleverd met Windows 10 en een gratis upgrade naar Windows 11. De upgrade naar Windows 11 is eind 2021 of begin 2022 beschikbaar. Dit is afhankelijk van het apparaat. Bepaalde functies vereisen specifieke hardware (zie aka.ms/windows11-spec Pictogram van externe link ). 
  10. Gewicht vanaf verschilt per configuratie.
  11. Externe voedingen, netsnoeren, kabels en randapparatuur zijn niet halogeenarm. Na aanschaf toegevoegde servicecomponenten zijn mogelijk niet altijd halogeenarm. 
  12. Op basis van US EPEAT®-registratie overeenkomstig IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. EPEAT®-geregistreerd waar van toepassing. EPEAT-registratie varieert per land. Zie www.epeat.net voor de registratiestatus per land.  
  13. De batterijlevensduur varieert afhankelijk van het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en voedingsbeheerinstellingen. De maximale capaciteit van de batterij neemt af met de tijd en met het gebruik. Kijk voor meer informatie over de MobileMark18-benchmark voor batterijen op https://bapco.com/products/mobilemark-2018/.
  14. UHD-content is vereist voor de weergave van UHD-beelden. 
  15. Het geïntegreerde HP Sure View Gen3 privacyscherm is een optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd en die bedoeld is voor gebruik in liggende richting.  
  16. Sommige functies zijn optioneel en niet bij alle platforms inbegrepen. Zie specificaties voor alle functies.   
  17. Resoluties zijn afhankelijk van de monitor en de instellingen voor resolutie en kleurdiepte. 
  18. Met HP Sure View of een touchscreen zal de werkelijke helderheid lager zijn. 
  19. HD-content is vereist voor de weergave van HD-beelden.
  20. De schermopties zijn mogelijk beperkt tot specifieke CPU/GPU-combinaties. 
  21. Het percentage gerecycled plastic varieert per platform. Het percentage gerecycled plastic materiaal is gebaseerd op de definitie in IEEE-norm 1680.1-2018.
  22. Bepaalde materialen voldoen aan de methodologie van GreenScreen® for Safer Chemicals.
  23. Speakerbehuizing is voor 5% gemaakt van plastic dat in zee dreigt te belanden op basis van het gewicht.

   

  De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document. 

  Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde merknamen van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn ofwel geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc. DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken die het eigendom zijn van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.