Ondersteuning

ZBook mobiele Workstations

 Mobiele Workstation-laptops voor technische en creatieve pro’s die overal gebruik willen maken van de hoogste prestaties. 

Z by HP mobiele Workstations

ZBook Firefly G10 / G10 A

Prestaties op een hoger niveau. Niet de omvang. 

Aanbevolen voor 2D- en lichte 3D-workflows, fotografie en voor het behandelen van meerdere grote Microsoft Office-bestanden.
 

Vanaf nu kun je kiezen tussen een processor van Intel of AMD. 

Kiezen en kopen

Operating System

Windows 111

Processor

Tot Intel vPro® met 13e generatie Intel® Core™ i72,6 processor of binnenkort volgende generatie AMD Ryzen™ Pro CPU26

Videokaart

Tot NVIDIA RTX™ A500 Laptop GPU of binnenkort geïntegreerde AMD Radeon™ Graphics3

Geheugen

Tot 64 GB SODIMM DDR55

Opslag

Tot 2 TB PCIe® Gen4 x4 NVMe4

Schermgrootte

14 inch of 16 inch diagonaal

ZBook Power G10 / G10 A

Pro-gecertificeerde kracht binnen handbereik.

Aanbevolen voor medium 3D-workflows, bewerking in 1080p en lichte rendering, simulatie en data-analyse.
 

Nu Intel en AMD CPU's in de aanbieding
 

Kiezen en kopen

Operating System

Windows 111

Processor

Tot Intel vPro® met 13e generatie Intel® Core™ i9-processor2,6

Videokaart

Met een Intel® Core™ CPU kiest u voor geïntegreerde grafische kaart of tot NVIDIA RTX™ 3000 Ada Laptop GPU. Met een AMD CPU kiest u voor geïntegreerde AMD Radeon™ graphics of tot NVIDIA RTX™ 2000 Ada Laptop GPU3

Geheugen

Tot 64 GB SODIMM DDR55

Opslag

Tot 8 TB PCIe® Gen4 x2 NVMe™4

Schermgrootte

15,6 inch diagonaal

 ZBook Studio G10

Prachtig beeld. Met een perfect formaat.

Aanbevolen voor zware 3D-workflows, bewerking in 4K en hoger, medium rendering, simulatie, data-analyse en visualisatie, machine learning en game-/softwareontwikkeling. 

Kiezen en kopen

Operating System

Windows 111 of Linux® Ubuntu 20.04

Processor

Tot Intel vPro® met 13e generatie Intel® Core™ i9-processor2, 6

Videokaart

Tot NVIDIA RTX™ 4000 Ada laptop GPU of GeForce RTX™ 4080 laptop GPU3

Geheugen

Tot 64 GB SODIMM DDR55

Opslag

Tot 4 TB PCIe® Gen4 x4 NVMe™4

Schermgrootte

16 inch diagonaal

 ZBook Fury G10

Zo krachtig dat je vergeet dat het een laptop is.

Aanbevolen voor gelijktijdige zware 3D-workflows, bewerking in 4K en hoger, analyses van grote datasets, machine learning, deep learning, medium rendering en simulatie, en game-/softwareontwikkeling. 

Kiezen en kopen

Operating System

Windows 111 of Linux® Ubuntu 20.04

Processor

Tot Intel vPro® met 13e generatie Intel® Core™ i9-processor2, 6

Videokaart

Tot NVIDIA RTX™ 5000 Ada laptop GPU of GeForce RTX™ 4080 Ti GPU3

Geheugen

Tot 128 GB SODIMM DDR55

Opslag

Tot 12 TB PCIe Gen4 x4 NVMe™4

Schermgrootte

16 inch diagonaal

Vergelijk meer laptopspecificaties

Waarom kiezen voor een

Z by HP Workstation-laptop?

Of je nu de grootste problemen op aarde wilt oplossen of games wilt creëren met ongekende graphics, de zwaarste taken verwerk je met een licht, compact en mobiel Workstation, vanaf elke locatie. 

• Duurzaamheid

Beter voor mens

en milieu

Daarom helpt ons TCO-gecertificeerde, ENERGY STAR-gecertificeerde en EPEAT-geregistreerde Z by HP portfolio het milieu te beschermen.7

Meer info

• Beveiliging

Een gevoel van zekerheid

Wij beloven veiligheid, zodat jij je kunt richten op de resultaten. Ga voor totale zekerheid met HP Wolf Security for Business 8

Ontdek het nu 

• Betrouwbaarheid

Vertrouw op je

Workstation 

Werk met de zekerheid dat je laptop MIL-STD-duurzaamheidstests25 heeft ondergaan om uitzonderlijke omgevingen aan te kunnen en 120.000 uur aan tests op zware workloads. 

Video bekijken 

•  HP DreamColor-scherm 

Alles draait om
nauwkeurigheid

Je weet niet wat je ziet op het scherm met een HP DreamColor-scherm. Met een refresh rate van 120 Hz krijg je soepele bewegingen in snelle video’s, animaties en gaming.

Video bekijken 

Mogelijk ook interessant voor jou

Z by HP desktops

Meer info

Z by HP monitors en accessoires

Meer info

VR

Meer info

Innovatief
design

Wij weten dat je overal moet kunnen werken en wij vinden het belangrijk wat je doet. Daarom stellen wij onze gebruikers centraal in ons design: met lichte, dunne laptops met een ongelooflijke batterijduur, mini-desktops die passen bij je opstelling thuis en Towers met toegang zonder gereedschap zodat je makkelijk kunt uitbreiden. Z by HP-apparaten combineren passie voor design met gebruiksgemak en technische topkwaliteit.

Disclaimers

 1. *Prijzen vanaf zijn beschikbaar op HP.com, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn niet van toepassing op maximaal beschikbare configuraties of optionele functies. De winkelprijzen kunnen afwijken.

    

  1. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows wordt automatisch bijgewerkt en geactiveerd. Een internetverbinding met hoge snelheid en een Microsoft-account zijn vereist. Je internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Kijk op http://www.windows.com Pictogram van externe link. 
  2. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
  3. Optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd. 
  4. Bij opslagschijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 35 GB (voor Windows) is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
  5. Optioneel configureerbaar kenmerk.
  6. Voor Intel vPro® zijn Windows 10 Pro 64-bits of hoger, een processor die vPro ondersteunt, een chipset met vPro-functionaliteit, een bekabelde LAN en/of Wi-Fi 6E WLAN met vPro-functie en TPM 2.0 vereist.  Voor sommige functies is aanvullende externe software vereist. De kenmerken van vPro® Essentials en Enterprise verschillen. Zie http://intel.com/vproPictogram van externe link
  7. Van toepassing op HP pc's, Workstations en schermen die na januari 2019 zijn geproduceerd. Gebaseerd op de meeste Gold en Silver EPEAT®-registraties door te voldoen aan alle vereiste criteria en 50-74% van de optionele punten voor EPEAT® Silver te bereiken en 75-100% van de optionele punten voor EPEAT® Gold volgens IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar www.epeat.netPictogram van externe link voor meer informatie.   
  8. HP Wolf Security for Business vereist Windows 10 of hoger, bevat verschillende HP beveiligingsfuncties en is beschikbaar op HP Pro, Elite, RPOS en Workstations. Zie de productgegevens voor de meegeleverde beveiligingsfuncties en het vereiste besturingssysteem.
  9. Deze pc wordt geleverd met Windows 10 en een gratis upgrade naar Windows 11. De upgrade naar Windows 11 is voor alle in aanmerking komende apparaten eind 2021 of begin 2022 beschikbaar. Het moment van upgraden kan voor elk apparaat verschillend zijn. Bepaalde functies vereisen specifieke hardware (zie aka.ms/windows11-spec Pictogram van externe link ). 
  10. Gewicht vanaf verschilt per configuratie.
  11. Externe voedingen, netsnoeren, kabels en randapparatuur zijn niet halogeenarm. Na aanschaf toegevoegde servicecomponenten zijn mogelijk niet altijd halogeenarm. 
  12. Op basis van US EPEAT®-registratie overeenkomstig IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. EPEAT®-geregistreerd waar van toepassing. EPEAT-registratie varieert per land. Zie www.epeat.netPictogram van externe link voor registratiestatus per land.  
  13. De batterijduur varieert afhankelijk van het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en energiebeheerinstellingen. De maximale capaciteit van de batterij neemt af met de tijd en met het gebruik. Kijk voor meer informatie over de MobileMark18-benchmark voor batterijen op https://bapco.com/products/mobilemark-2018/ Pictogram van externe link.
  14. UHD-content is vereist voor de weergave van UHD-beelden. 
  15. Het geïntegreerde HP Sure View Gen3 privacyscherm is een optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd en die bedoeld is voor gebruik in liggende richting.  
  16. Sommige functies zijn optioneel en niet bij alle platforms inbegrepen. Zie specificaties voor alle functies.   
  17. Resoluties zijn afhankelijk van de monitor en de instellingen voor resolutie en kleurdiepte. 
  18. Met HP Sure View of een touchscreen zal de werkelijke helderheid lager zijn. 
  19. HD-content is vereist voor de weergave van HD-beelden.
  20. De schermopties zijn mogelijk beperkt tot specifieke CPU/GPU-configuraties. 
  21. Het percentage gerecycled plastic varieert per platform. Het percentage gerecycled plastic materiaal is gebaseerd op de definitie in IEEE-norm 1680.1-2018.
  22. Bepaalde materialen voldoen aan de methodologie van GreenScreen® for Safer Chemicals.
  23. Speakerbehuizing bevat 5% gerecycled plastic dat in zee dreigde te belanden op basis van het gewicht.
  24. HD-cameravoorziening. Functies InfraRed en antireflecterend IPS-touchscreen zijn gebaseerd op de keuze van het scherm.
  25. Deze tests zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense (DoD) of defensiedoeleinden aan te tonen. Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen onopzettelijke schade.
  26. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van AMD verwijst niet naar de kloksnelheid.
  27. Alle specificaties vertegenwoordigen de gemiddelde specificaties van HP’s onderdelenfabrikanten; de werkelijke prestaties kunnen hoger of lager zijn.

   

  De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document. 

  Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc. DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken die het eigendom zijn van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.