Printers voor kleine bedrijven en thuiskantoren

Of je nu thuis zakelijk moet printen of je productiviteit op kantoor wilt verhogen, HP heeft de printer die bij je past.

Printers voor kleine bedrijven en thuiskantoren

Of je nu thuis zakelijk moet printen of je productiviteit op kantoor wilt verhogen, HP heeft de printer die bij je past.

Zoek je printer

Win een exclusieve Oracle Red Bull Racing Fan Experience

Beleef de ultieme kick met de Oracle Red Bull Racing Fan Experience in Zandvoort! Koop nu een deelnemende HP Printer, meld je aan voor HP Instant Ink en maak kans op te gekke prijzen.

Meer info

Zoek de beste printer voor je kleine bedrijf of thuiskantoor

HP OfficeJet Pro printers

HP LaserJet printers

HP Smart Tank printers

HP LaserJet Pro printers

HP LaserJet Tank printers

Maak werken vanuit huis of op kantoor eenvoudiger

Met HP's printerportfolio krijg je alles wat je nodig hebt om te printen voor je thuiskantoor of kleine bedrijf.

HP+ printen

HP+ printen

HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer altijd klaar is voor gebruik1. Daarnaast is het veiliger, productiever en duurzamer dan ooit.

Meer info

HP Smart-app

HP Smart-app

Maak verbinding en begin meteen met printen vanaf je smartphone, tablet of laptop met de HP Smart-app.2

Meer info

HP Instant Ink

HP Instant Ink

Met Instant Ink, HP's bezorgservice voor supplies, bespaar je tot 70% op inkt of 50% op toner en kom je nooit meer zonder cartridges te zitten.3,4,5

Meer info

Printerbeveiliging

Printerbeveiliging

Voorkom dat je printer een toegangspunt wordt voor cyberaanvallen met de veiligste printers ter wereld.6

Meer info

Nog geen keuze kunnen maken?

Bekijk de nieuwste HP printers voor bij je thuis

Meer info

Bekijk de HP printers die ideaal zijn voor ondernemingen

Meer info

Disclaimers

* HP & Poly Red Bull Racing Promotion: Om deel te nemen aan de Actie moeten de volgende stappen worden doorlopen tijdens de Actieperiode: - koop een nieuwe HP-printer (OfficeJet”, “DeskJet”, of “ENVY (Inspire)) van een geautoriseerde wederverkoper of retailer van HP in België. - meld je aan voor “Instant Ink” op https://instantink.hpconnected.com/be/nl/l/ - bezorg het productnummer en serienummer van het in aanmerking komende HP-product - bezorg het elektronisch bewijs van aankoop in de vorm van de factuur van de verkoper - laat de gevraagde persoonlijke gegevens achter - beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag - ga akkoord met de Actievoorwaarden. Ga voor meer informatie en algemene actievoorwaarden naar https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/be/nl/promotion/13951/

  1. HP+ printen: Verbeterde printerconnectiviteit door gebruik van een Smart Driver en Print/Scan Doctor technologie in het HP+ systeem, vergeleken met HP consumentenprinters zonder HP+.
  2. HP Smart-app: De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en kunnen bij de desktopversie en mobiele apps verschillend zijn.
  3. Nooit meer zonder inkt of toner: Gebaseerd op plangebruik, internetverbinding met geschikte HP printer, geldige betaalmethode, e-mailadres en bezorgdiensten in je regio.
  4. Besparingsclaim (inkt): Op basis van de maandelijkse kosten voor een HP Instant Ink-abonnement voor 700 pagina's zonder aanschaf van extra pagina's, vergeleken met de kosten per pagina voor het printen van ISO/IEC 24711 pagina's op de meeste traditionele A4-kleureninkjetprinters en MFP's in dezelfde klasse van € 310 of minder met originele standaardcartridges. Voor het bepalen van de kortingspercentages versus de kosten per pagina voor HP Instant Ink worden de gemiddelde kosten per pagina per land gebruikt. Bij dit onderzoek is geen rekening gehouden met verkoopprijzen. Exclusief HP Ink Advantage-printers en printers die alleen gebruikmaken van XL-cartridges, omdat hiervan het hardware- en suppliesmodel afwijkt van het standaardmodel. Onderzoek van Keypoint Intelligence in september 2021 in opdracht van HP, gebaseerd op de openbaar beschikbare informatie op 18 augustus 2021. Printers zijn geselecteerd op basis van hun marktaandeel in de IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2021Q2. Kijk voor meer informatie op: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.
  5. Besparingsclaim (toner): Op basis van de maandelijkse kosten voor een HP Instant Ink-abonnement op een zwart-wittonerservice voor 1500 pagina's zonder aanschaf van extra pagina's, vergeleken met de kosten per pagina voor het printen van ISO/IEC 24711 pagina's op de meeste traditionele A4-zwart-wittonercartridgeprinters van minder dan € 494 en MFP's van minder dan € 672 die gebruikmaken van originele geïntegreerde cartridges met standaardcapaciteit (toner en trommel in één cartridge). Voor het bepalen van de kortingspercentages versus de kosten per pagina voor HP Instant Ink worden de gemiddelde kosten per pagina per land gebruikt. Bij dit onderzoek is geen rekening gehouden met verkoopprijzen. Exclusief printers die alleen gebruikmaken van XL-cartridges, omdat hiervan het hardware- en suppliesmodel afwijkt van het standaardmodel. Onderzoek van Keypoint Intelligence in september 2021 in opdracht van HP, gebaseerd op de openbaar beschikbare informatie op 18 augustus 2021. Printers zijn geselecteerd op basis van hun marktaandeel in de IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2021Q2. Kijk voor meer informatie op: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.
  6. HP’s meest geavanceerde ingebouwde beveiligingsfuncties zijn beschikbaar op HP Managed- en HP Enterprise-apparaten met HP FutureSmart-firmware 4.5 of hoger. Claim gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2021 gepubliceerde functies van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een dergelijke combinatie van beveiligingsfuncties om aanvallen automatisch te detecteren, te stoppen en ervan te herstellen met zelfherstellend opnieuw opstarten, conform de richtlijnen NIST SP 800-193 voor digitale veerkracht. Ga voor een lijst met compatibele producten naar hp.com/go/PrintersThatProtect. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/PrinterSecurityClaims