Ondersteuning

Binnenkort verkrijgbaar

Profiteer van uitzonderlijke

grafische
prestaties

HP Z6 G5 Workstation desktop-pc

Versnel grafisch intensieve projecten, van machine learning en simulaties tot geavanceerde visuele effecten. In de Z6 passen nu drie keer zoveel GPU's als in de vorige generatie en er zijn voldoende uitbreidingsmogelijkheden.
 

Binnenkort verkrijgbaar

HP Z6 G5

Verwerk complexe workloads
moeiteloos

Werk grafisch intensieve workflows af met tot 3 GPU's1, een Intel® Xeon® W9-processor met tot 36 cores2 en 1 TB DDR5 RAM3, en dat allemaal nagenoeg stil.

Intel® Xeon® W9-processor van de volgende generatie - tot 36 cores2

Gebruik voor veeleisende professionele workloads een transformerende nieuwe single-socket Intel® Xeon® W9-processor (tot 36 cores2), uitgebreide Intel vPro®4-beveiliging en ECC-geheugen5 voor betrouwbaarheid van data.

Tot 3 high-end GPU's1
 

Visuele effecten in 4K, geavanceerde simulaties en machine learning-projecten handel je met gemak af met tot 3 NVIDIA RTX™ A6000 of 2 AMD Radeon™ Pro W6800 GPU's.

Geheugen

Tot 1 TB DDR5 ECC-geheugen3
 

Werk je geheugenintensieve workloads af met tot 1 TB DDR5-geheugen voor snelle machine learning, visuele effecten en simulaties.

Opslag

Tot 88 TB3

Profiteer van opslag op verschillende apparaten, waaronder maximaal 4 aan de voorkant toegankelijke hot-swappable NVMe-apparaten met statusinformatie via een externe led en e-mailmeldingen.3

Wi-Fi

Geïntegreerde
Wi-Fi®-
ondersteuning6

Koppel je apparaat los van netwerkkabels en profiteer van de flexibiliteit om je desktop nagenoeg overal te kunnen plaatsen met de nieuwe geïntegreerde Wi-Fi 6 zonder dat er een PCIe-sleuf nodig is.

Gecertificeerd voor software

ISV-gecertificeerd

Professioneel gecertificeerd voor topprestaties met jouw toepassingen.

Meer info

Uitbreidingsmogelijkheden

Upgraden.
Uitbreiden.

Moderniseren.

Breid eenvoudig uit naarmate je werk zich verder ontwikkelt met ruimte voor maximaal 3 hoogwaardige videokaarten1, 1 TB geheugen3, 88 TB opslag3 en meer.

Interne onderdelen kunnen afwijken van de getoonde afbeelding op basis van je configuratie.

4 NVMe-compartimenten aan de voorkant3

Breid eenvoudig uit met 4 aan de voorkant toegankelijke hot-swappable NVMe-compartimenten, inclusief statusinformatie via externe led en e-mailmeldingen.

6 PCIe-sleuven


Ondersteun workflows met de hoogste prestaties met 6 PCIe-sleuven, tot de nieuwste Gen 5.

Toegang zonder gereedschap
 

Werk de componenten in je Z eenvoudig bij aan jouw wensen met toegang zonder gereedschap tot de binnenkant en het zonder gereedschap toevoegen van belangrijke componenten zoals M.2-stations en 3,5 inch SATA-apparaten.

Ontwikkeld op basis van innovatieve HP oplossingen

• Beveiliging

Uitgebreide
beveiliging

 

Met de hoogstaande HP Wolf Security voor Bedrijven7 op je Workstation kun jij je richten op het behalen van resultaten. De pc is beschermd onder, in en boven het besturingssysteem.

Meer info

• Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid om op te bouwen

 

Kies voor zekerheid met een robuust Workstation. De Z6 ondergaat 360.000 uur aan strenge tests, is volgens militaire normen getest8, is gecertificeerd voor toonaangevende, professionele software en is gebouwd om 24/7 je zwaarste workloads uit te voeren.

• Levenscyclus

Verleng de levenscyclus
van je IT

Het Z6 G5 Desktop Workstation is ontworpen voor eenvoudiger IT-beheer en een lange levensduur met een levenscyclus van 3 jaar, langer dan die van Workstations op instapniveau. Plan op de toekomst zodat je je apparaten niet elk jaar opnieuw hoeft te beoordelen, wat je flink veel tijd en geld bespaart.

• Duurzaamheid

Beter voor mens
en milieu.

 

Daarom helpt ons TCO-gecertificeerde, ENERGY STAR®-gecertificeerde en EPEAT-geregistreerde Z by HP portfolio het milieu te beschermen.

Meer info

Koel en stil bij
elke workload

Haal alles uit je systeem zonder storende geluiden.

Alle poorten die je nodig hebt voor
maximale productiviteit

Afbeelding: Premium-configuratie

 1. Aan-uitknop

 2. Gecombineerde audioaansluiting

 3. Premium I/O-module aan de voorkant (afgebeeld, optioneel):
  2x USB 3 Type-A (met 5 Gb/s datasnelheid) (1 opladen), 2x USB 3 Type-C (met 20 Gb/s datasnelheid)

  Standaard I/O aan de voorkant (niet afgebeeld):
  4x USB 3 Type-A (met 5 Gb/s datasnelheid) (1 opladen)
 4. 1x mediakaartlezer (optioneel)

 5. 5,25 inch optionele externe compartimenten (CRU-carriers – 4x M.2 / 2x HDD)
 6. Vergrendeling voor stationscompartiment (standaard bij CRU-carrier)
 7. Slimline station voor optisch compartiment
 8. Handvat aan de voorkant
 1. 2x 10 GbE optionele poorten (optioneel)
 2. 1x 1 GbE standaard Ethernet-poort
 3. 6x USB 3 Type-A (met 5 Gb/s datasnelheid)
 4. Flex I/O-module (optioneel)
 5. Audiolijn
 6. Voedingsconnector
 7. Aan-uitknop
 8. Handvat aan de achterkant

Hét Workstation voor jouw workflow

Extra functies

Windows of Linux
 

Kies uit Windows 11 Pro, WSL2 of Linux® het besturingssysteem dat bij jouw specifieke behoeften past.9

Snelle gegevensoverdracht

Thunderbolt™ 4-technologie voor snelle gegevensoverdrachten, twee optionele USB 3.2 SuperSpeed Type-C®-connectoren voor overdrachtssnelheden tot 20 Gb/s en twee poorten van 10 GbE-netwerkverbinding.10

VR-ready

 

Ontwikkel levensechte content met een professionele videokaart en processor, en kies voor een nieuwe manier van ontwerpen, trainen en samenwerken. VR-ready direct uit de doos.13

Z by HP Data Science Stack Manager

Z by HP Data Science Stack Manager biedt eenvoudige toegang tot populaire data science-tools en werkt ze automatisch bij zodat jij je omgeving in Windows of Ubuntu kunt aanpassen.11

Windows-subsysteem voor Linux® 2

Voer je Linux-omgeving rechtstreeks uit in Windows met Windows Subsystem for Linux® 2. Binnen één besturingssysteem krijg je productiviteit, beveiliging en beheermogelijkheden.9

Ubuntu voorgeïnstalleerd

Onze hardware is uitgebreid getest door Canonical en is Ubuntu-gecertificeerd om kant-en-klaar optimaal te presteren.

Software en IT-oplossingen op afstand

Z by HP oplossing voor toegang op afstand

Maak je
workflow hybride

Een complete hardware- en softwareoplossing voor je medewerkers op afstand.

HP Anyware12

Samenwerken
op afstand

Overal toegang tot de kracht van hoogwaardige Workstations met remote software.

Disclaimers

 1. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

  1. Videokaarten worden afzonderlijk of als optie verkocht. 3 NVIDIA RTX™ A6000 GPU's kunnen alleen geconfigureerd worden met de 1450W-voeding (in landen met 200 V, dus niet de VS). 4. Videokaarten worden afzonderlijk of als optie verkocht. Twee AMD Radeon™ Pro W6800 GPU's staan gepland voor de eerste helft van 2023.
  2. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
  3. Optionele configureerbare kenmerken. Configuraties voor 1 TB geheugen, 88 TB aan opslag en toegankelijke NVMe-compartimenten aan de voorzijde staan gepland voor de eerste helft van 2023. Voor de configuratie van 88 TB is aanschaf achteraf nodig. Bij opslagschijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Er is maximaal 35 GB gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
  4. De Intel vPro® Enterprise-technologie is alleen beschikbaar op Intel® Xeon® W-3400- en Intel® Xeon® W-2400-processors. Voor Intel vPro® zijn Windows 10 Pro 64-bits of hoger, een processor die vPro ondersteunt, een chipset met vPro-functionaliteit, een bekabelde LAN en/of Wi-Fi 6E WLAN met vPro-functie en TPM 2.0 vereist. Voor sommige functies is aanvullende externe software vereist. De functies van vPro® Essentials en Enterprise verschillen. Zie http://intel.com/vpro.
  5. ECC-geheugen (Error Correction Code) is alleen beschikbaar op Intel® Xeon®-processoropties. Geheugen kan worden uitgebreid tot 512 GB.
  6. Inschakelen via een flex I/O-poort. Een draadloos toegangspunt en internetservice zijn vereist en moeten apart worden aangeschaft. Openbare draadloze toegangspunten zijn beperkt beschikbaar. Wi-Fi 6 (802.11ax) is achterwaarts compatibel met eerdere 802.11-specificaties.
  7. HP Wolf Security voor Bedrijven vereist Windows 10 of 11 Pro of hoger, bevat verschillende HP beveiligingsfuncties en is beschikbaar op HP Pro-, Elite- en Workstation-producten. Zie de productgegevens voor de meegeleverde beveiligingsfuncties en het vereiste besturingssysteem.
  8. Deze tests zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense (DoD) of defensiedoeleinden aan te tonen. Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen onopzettelijke schade.
  9. WSL 2 is een optionele functie en vereist Windows 10 of hoger, een Intel Core i5-processor of hoger en is beschikbaar op bepaalde Z Workstations. Je moet Windows 10 versie 21H2 en hoger (Build 19044 en hoger) of Windows 11 gebruiken. In Windows zijn niet alle functies beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is ingeschakeld. Een internetverbinding met hoge snelheid en een Microsoft-account zijn vereist. Je internetprovider kan kosten in rekening brengen. Voor latere updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gelden. Zie http://www.windows.com.
  10. Thunderbolt™ 4-technologie en twee poorten met 10 GbE-netwerkverbinding zijn volgens planning leverbaar in de eerste helft van 2023. SuperSpeed USB met 20 Gb/s is niet beschikbaar met Thunderbolt™ 4.
  11. Z by HP Data Science Stack Manager vereist Windows 10 versie 21H2 (Build 19044) en hoger of 64-bits Ubuntu 20.04 en is beschikbaar op bepaalde Z Workstations.
  12. Netwerktoegang is vereist. De software en licentie voor HP Anyware zijn beschikbaar met een abonnement voor 1 of 3 jaar. Na afloop moet het abonnement worden verlengd. HP Anyware-abonnementen zijn gebaseerd op het aantal gelijktijdige PCoIP-verbindingen die worden gebruikt (betalen voor het aantal hostverbindingen, niet voor de software) met een minimale bestelhoeveelheid van 5. Gedurende een beperkte tijd omvat een HP Anyware Professional-abonnement ook toegang tot en ondersteuning voor ZCentral Remote Boost en ZCentral Connect, te koop via een HP reseller of neem contact op met de salesafdeling op hp.com/Anyware. ZCentral Remote Boost Sender vereist Windows 10 en 11, RHEL/CentOS (7 of 8) of UBUNTU 18.04 of 20.04 LTS-besturingssystemen. macOS-besturingssysteem (10.14 of nieuwer) en ThinPro 7.2 worden alleen ondersteund aan de kant van de ontvanger. Voor bepaalde functies is voor ZCentral Connect het besturingssysteem Windows (10 of 11) of Windows Server (2016 of 2019), Microsoft Active Directory en Intel Active Management Technology vereist. Raadpleeg voor systeemvereisten en de installatie van HP Anyware en Anyware Manager de beheerdershandleidingen op: https://docs.teradici.com/find/product/hp-anyware.
  13. VR-ready: voldoet aan de eisen voor een VR-headset op maximumresolutie. Specificatievereisten op https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06630565.pdf.