Koop nu

Home-
Printers

Home-
Printers

Of je nu gewoon wat moet printen of een printer wilt waarmee je thuis kunt leren, creëren en werken, HP heeft de printer die bij je past.

Win een exclusieve Oracle Red Bull Racing Fan Experience

Beleef de ultieme kick met de Oracle Red Bull Racing Fan Experience in Zandvoort! Koop nu een deelnemende HP Printer, meld je aan voor HP Instant Ink en maak kans op te gekke prijzen.

Meer info

Vind de beste printer voor bij je thuis

HP DeskJet-printers

HP ENVY-printers

HP OfficeJet Pro printers

HP Smart Tank-printers

Maak thuis printen eenvoudiger, zodat je je kunt richten op wat je graag doet

Met HP's printerportfolio krijg je alles wat je nodig hebt om te printen vanuit huis.

HP+ printen

HP+ printen

HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer altijd klaar is voor gebruik2. Daarnaast is het veiliger, productiever en duurzamer dan ooit.

Meer info

HP Smart-app

HP Smart-app

Productiviteit, creativiteit en leren via één handige app.

Meer info

HP Instant Ink

HP Instant Ink

Krijg inkt of toner, bezorging én recycling vanaf € 0,99 per maand.

Meer info

HP Printables

HP Printables

Thuis toegang tot honderden gratis printbare knutselwerkjes en kaarten.

Meer info

Nog geen keuze kunnen maken?

Bekijk de nieuwste HP printers voor je thuiskantoor
of kleine bedrijf

Meer info

Bekijk de HP printers die ideaal zijn voor ondernemingen

Meer info

Disclaimers

* HP & Poly Red Bull Racing Promotion: Om deel te nemen aan de Actie moeten de volgende stappen worden doorlopen tijdens de Actieperiode: - koop een nieuwe HP-printer (OfficeJet”, “DeskJet”, of “ENVY (Inspire)) van een geautoriseerde wederverkoper of retailer van HP in België. - meld je aan voor “Instant Ink” op https://instantink.hpconnected.com/be/nl/l/ - bezorg het productnummer en serienummer van het in aanmerking komende HP-product - bezorg het elektronisch bewijs van aankoop in de vorm van de factuur van de verkoper - laat de gevraagde persoonlijke gegevens achter - beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag - ga akkoord met de Actievoorwaarden. Ga voor meer informatie en algemene actievoorwaarden naar https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/be/nl/promotion/13951/

  1. Tot 3 jaar inkt meegeleverd: Op basis van 200 pagina's per maand. De werkelijke opbrengst kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de inhoud van de geprinte pagina's en andere factoren. De gemiddelde opbrengst is gebaseerd op ISO/IEC 24711 of HP testmethode bij continu printen. Een deel van de inkt uit de meegeleverde flessen wordt gebruikt voor het opstarten van de printer. Meer informatie is beschikbaar op: www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
  2. Slimme printer: Verbeterde printerconnectiviteit door gebruik van een Smart Driver en Print/Scan Doctor technologie in het HP+ systeem, vergeleken met HP consumentenprinters zonder HP+.