Aanmelding Instant Ink

Koop nu

Koop hier originele HP inkt en toner voor je printer.

Originele HP inkt, toner en papier

Een geweldige printervaring

Originele HP inkt, toner en papier
Een geweldige printervaring

HP Printables

Ontdekken. Creëren. Leren.

Toegang tot honderden gratis printbare knutselwerkjes, kaarten, kleurpagina's en meer.

Ontdek

HP Printables

Ontdekken. Creëren. Leren.

Toegang tot honderden gratis printbare knutselwerkjes, kaarten, kleurpagina's en meer.

Ontdek

Ontworpen voor prachtige, consistente afdrukken1

Wij ontwikkelen onze cartridges en ons papier zo dat ze betrouwbaar werken en consistent levendige afdrukken bieden zodat je moeiteloos kunt printen.1

Eén merk. Eén oplossing.
Voor de ideale afdruk.

HP papier, HP printers en originele HP inkt en toner zijn ontworpen om samen te werken voor prachtige foto's, professionele documenten en duurzame, betrouwbare afdrukken.

Meer informatie over HP inkt

Meer informatie over HP toner

Meer informatie over HP papier

HP Instant Ink

Zit nooit meer zonder inkt met de inktbezorgservice van HP en bespaar tot 70%.6 Krijg inkt, bezorging én recycling vanaf € 1,49 per maand.

Meer info

Ontdek een wereld aan opties met HP papier

HP heeft een uitgebreid portfolio aan printpapier met een uniek design, dat verantwoord geproduceerd is en dat hoogwaardige, betrouwbare resultaten levert.

Meer info

Koop nu

Disclaimers

  1. Onderzoek uit september 2021 door SpencerLab in opdracht van HP naar in Noord-Amerika verkochte printerinkt voor gemiddelde prestaties van 16 merken niet-HP navul-, gereviseerde en imitatiecartridges t.o.v.  originele HP inkt-SKU's 952XL, 63XL, 902XL, 950XL, 951XL. Om rekening te houden met problemen met de betrouwbaarheid van supplies zijn defecte en mislukte cartridges meegenomen in de berekeningen van de paginaopbrengst. Als gevolg daarvan zijn de gemelde cijfers over de paginaopbrengst niet gebaseerd op de standaard ISO/IEC 24711-methodologie, omdat die vereist dat defecte supplies worden uitgesloten van de berekening van de paginaopbrengst. Zie https://www.spencerlab.com/reports/HPInkReliability-NA-2021.pdf.
  2. HP printsystemen voor kantoorgebruik bestaan uit Enterprise- en Managed-apparaten met FutureSmart-firmware 4.5 en hoger, Pro-apparaten, LaserJet-modellen 200 en hoger, met respectievelijk originele HP tonercartridges, PageWide-cartridges en inktcartridges. HP cartridges met geïntegreerde printkoppen vallen hier niet onder. Digitale tracking in de toeleveringsketen, hardware, chips en beveiligingskenmerken van verpakkingen verschillen lokaal per SKU. Zie hp.com/cartridgesecurity.
  3. Een kwaliteits- en betrouwbaarheidsonderzoek uit januari 2022, uitgevoerd door SpencerLab in opdracht van HP, waarbij originele HP LaserJet-tonercartridges werden vergeleken met 10 merken tonercartridges van andere leveranciers dan HP voor HP LaserJet Pro M402dne (26A/X) en Pro P1102w (85A), verkocht in de Verenigde Staten en Canada:  Zie http://www.spencerlab.com/reports/HPReliability-NA-nonHP-2022.pdf.
  4. Een onderzoek uit mei 2021, uitgevoerd door Escalent in opdracht van HP. Resultaten gebaseerd op 297 enquêtes onder HP ServiceOne-printertechnici die ten minste 6 maanden ervaring hebben met het onderhoud van HP LaserJet-printers met originele HP cartridges en niet-HP tonercartridges die in de afgelopen 12 maanden zijn geplaatst, en die cartridges aanbevelen. Het onderzoek werd uitgevoerd in de Verenigde Staten.  Kijk voor meer informatie op escalent.co/hp/NA-Technician2021.pdf.
  5. In 2022 in opdracht van HP uitgevoerd onderzoek van WKI Blue Angel naar de naleving van DE-UZ 219 voor luchtkwaliteit binnenshuis: 22 niet-HP merken tonercartridges (17 namaak en 5 gereviseerd) die compatibel zijn met HP Color LaserJet Enterprise M553X en HP LaserJet M404dn, aangeschaft in de regio's EMEA, LA en NA. Zie HP.com/go/IAQnonhpWKI2022.
  6. Op basis van de maandelijkse abonnementskosten van het HP Instant Ink 700-pagina's plan zonder aankoop van extra sets pagina's in vergelijking met de kosten per pagina (CPP) voor het afdrukken van ISO/IEC 24711-pagina's op de meeste HP, A4-kleur-inkjetcartridgeprinters en MFP's. Vergelijkbare printers worden geprijsd tegen of onder de prijs van de duurste HP Instant-Ink-geschikte printer in elk land met gebruik van de lokale valuta. Verkoopprijzen worden niet in aanmerking genomen voor deze studie. Het gemiddelde CPP per land wordt gebruikt om het percentage besparingen ten opzichte van CPP voor HP Instant Ink te bepalen. HP Ink Advantage-printers, printers die via contract worden verkocht, en andere printers die alleen XL-cartridges gebruiken, zijn uitgesloten vanwege een niet-standaard hardware- en toebehorenmodel. Studie uitgevoerd door Keypoint Intelligence in opdracht van HP. Printers geselecteerd op basis van marktaandeel in de IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker. www.keypointintelligence.com/HPInstantInk