HP Advance

HP Advance

Een schaalbaar softwaresuite voor documentbeheer waarmee je de workflow efficiënter kunt maken en de kosten kunt verlagen.1

Verwerk je zakelijke documenten efficiënter

HP Advance-modules beheren diverse documentbeheer- processen. Met deze flexibele oplossing kun je modules toevoegen die exact voldoen aan je eisen. 

Brochure downloaden

Zeer schaalbaar ter ondersteuning van je omgeving

Ongeacht de omvang en vereisten van je bedrijf of organisatie heeft HP Advance een module en architectuur die meegroeit met je behoeften. 

Zeer schaalbaar ter ondersteuning van je omgeving

Ongeacht de omvang en vereisten van je bedrijf of organisatie heeft HP Advance een module en architectuur die meegroeit met je behoeften. 

 • Stroomlijn digitale processen

  Met HP Access Control Scan kun je papieren documenten rechtstreeks op het apparaat digitaliseren en naar verschillende bestemmingen leiden. Optical Character Recognition (OCR) verbetert de zoekmogelijkheden, waardoor het eenvoudiger wordt om informatie te delen en te beheren.

  Meer info

 • Verbeter de beveiliging en beheers de kosten

  HP Access Control Print is een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing voor authenticatie, pull-printen, auditing en beleid om een verantwoordelijker printgedrag tot stand te brengen.

  Meer info

 • Automatiseer driverbeheer

  HP Direct Print is een intuïtieve webinterface die automatisch de juiste printerdriver levert, de productiviteit van de gebruiker verbetert en het aantal helpdeskoproepen vermindert. Minimaliseer de behoefte aan een speciale Microsoft Windows-printserver met push-printen. 

  Meer info

 • Vereenvoudig mobiel printen

  HP Mobile Connector breidt de mogelijkheden van pull-printen, het weergeven van documenten en archivering uit naar je smartphone, tablet of laptop. Voorkom ongewenste pogingen om te printen met een controle vlak voordat de taak wordt vrijgegeven. 

  Meer info

Beheer de uitvoer op één standaard manier

Automatiseer de productie, distributie, opmaak en het beheer van upstream-documenten, ongeacht de bron.

Brochure downloaden

Multivendor-ondersteuning 

HP Advance-software kan worden uitgevoerd op MFP's van verschillende fabrikanten en biedt consistentie voor het hele printerpark.

Consistente ervaring voor gebruikers

Dezelfde gebruikersinterface in alle modules minimaliseert de leercurve en vermindert het aantal oproepen naar de helpdesk.

Disclaimers

 1. HP Advance werkt met de meeste printers en MFP's met netwerkverbinding. Voor authenticatie op het apparaat is HP FutureSmart-firmware 4.8 of later vereist. Ondersteunde kaartlezers zijn onder meer X3D03A (HP USB Universal Card Reader) en Y7C05A (HP HIP2 Keystroke Reader). Voor sommige functies is een internetverbinding vereist. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/advance