HP document- en workflowoplossingen

HP document- en workflowoplossingen

Zorg dat je teams sneller en meer verbonden zijn met cloudoplossingen waarmee je je hybride apparaten kunt beheren, beveiligen en optimaliseren.

Brochure downloaden

Voordelen van HP document- en workflowoplossingen

Procesautomatisering

Kies voor de meest efficiënte workflow met cloudgebaseerde softwareoplossingen.

Meer info

Veilig printen en beheren

Krijg veilig toegang tot documenten en print deze veilig, zodat data beschermd blijven, waar en wanneer dat nodig is.

Meer info

Optimalisatie van printapparatuur

Cloudoplossingen voor apparaatbeheer voor de configuratie, ondersteuning en probleemoplossing van apparaten.

Meer info

Procesautomatisering

Kies voor de meest efficiënte workflow met cloudgebaseerde softwareoplossingen.

HP Workpath-apps

Versnel handmatige bedrijfsprocessen naar de cloud

Versnel bedrijfsprocessen met HP MFP’s en vermijd handmatige, foutgevoelige en niet-traceerbare workflows. HP Workpath-apps helpen de productiviteit van gebruikers te verbeteren en workflows te optimaliseren.1

Meer info

Bladeren door apps

HP Capture and Route

Premium scanoplossing voor op locatie

Een servergebaseerd automatiseringsplatform voor documentverwerking dat oplossingen biedt voor het scannen, verwerken, leveren en archiveren van belangrijke zakelijke documenten. 

Downloaden

HP Intelligent Capture

Digitaliseer documenten moeiteloos naar bruikbare informatie

Een cloudoplossing voor intelligente identificatie en extractie van bedrijfsinformatie op papier en in digitale vorm. Classificeer, indexeer en sla gegevens op in een database, of gebruik ze om een zakelijke workflow te starten.

Downloaden

HP Intelligent Workflows

Workflowautomatisering

in de cloud

Automatiseer routinetaken met aangepaste digitale workflows om de productiviteit van je team te verhogen en bedrijfsresultaten te verbeteren. 

Downloaden

Veilig printen en beheren

Krijg veilig toegang tot documenten en print deze veilig, zodat data beschermd blijven, waar en wanneer dat nodig is.

Optimalisatie van printapparatuur

Oplossingen voor apparaatbeheer op locatie en in de cloud voor de configuratie, ondersteuning en probleemoplossing van je apparaten.

Verbeter het printecosysteem veilig met Managed Print Cloud Services (MPCS)

Maak je printapparatuur klaar voor de toekomst door het beheer van je ecosysteem voor end-to-end printen via de cloud toe te vertrouwen aan HP — die zorgt voor de virtuele servers, opslag, beveiliging, netwerkverbindingen en software.

Brochure downloaden

Efficiënte implementatie en beheer van apparatuur met HP Web JetAdmin

Een softwareoplossing voor eenvoudig apparaatbeheer om je verbonden netwerkapparaten van HP en andere merken veilig en op afstand te installeren, configureren en troubleshooten.5

Meer info

Disclaimers

  1. HP Workpath: Gebaseerd op een HP review van gepubliceerde app-platformspecificaties van concurrerende producenten vanaf april 2019. Alleen HP Workpath biedt een combinatie van appvalidatie bij verzending en geautomatiseerde hervalidatie van apps. Voor het gebruik van HP Workpath zijn voor sommige apparaten upgrades van optionele onderdelen of firmware nodig. Een abonnement is mogelijk vereist.
  2. HP Advance: Werkt met de meeste printers en MFP's met netwerkverbinding. Voor authenticatie op het apparaat is HP FutureSmart-firmware 4.8 of later vereist. Ondersteunde kaartlezers zijn onder meer X3D03A (HP USB Universal Card Reader) en Y7C05A (HP HIP2 Keystroke Reader). Voor sommige functies is een internetverbinding vereist. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/advance.
  3. HP Security Manager: HP Security Manager moet apart worden aangeschaft. Ga voor meer informatie naar  hp.com/go/securitymanager.
  4. HP Secure Print and Insights: HP Secure Print werkt met de meeste printers en MFP's met netwerkverbinding. Voor authenticatie op het apparaat is HP FutureSmart-firmware 4.8 of later vereist. Ondersteunde kaartlezers zijn onder meer X3D03A (HP USB Universal Card Reader) en Y7C05A (HP HIP2 Keystroke Reader). Voor sommige functies is een internetverbinding vereist. HP Insights is een webgebaseerde applicatie waarvoor internettoegang nodig is. Het wordt verkocht als bundel met HP Secure Print en kan ook los worden aangeschaft. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/secureprint.
  5. HP Web Jetadmin: HP Web Jetadmin kan gratis worden gedownload op hp.com/go/wja.