Contact opnemen

5 vragen die u aan uw volgende Managed Print Services-provider kunt stellen

Houd deze vijf overwegingen in gedachten als u uw volgende RFP verzendt om er zeker van te zijn dat uw MPS-leverancier (managed print services) aan uw toekomstige behoeften kan voldoen.

Downloaden

Bent u uw MPS-contract aan het heroverwegen? Ontdek het laatste aanbod voor uw hybride werkplek.

Bent u uw MPS-contract aan het heroverwegen? Ontdek het laatste aanbod voor uw hybride werkplek.

Ondersteunt de MPS-provider hybride personeel/ personeel op afstand?

Waar uw medewerkers ook werken, u moet de printers van uw bedrijf of organisatie voor zichtbaarheid en ondersteuning vanaf een centraal platform beheren. Daarom moet de MPS-oplossing uw IT-teams volledig inzicht geven in de onkosten en het gebruik van printen, en u in staat stellen de facturering van het volledige printerpark onder één contract te beheren. 

 

De service moet medewerkers op afstand ook in staat stellen hun kantoorprinters te installeren op elke locatie en printercartridges automatisch bij te vullen, zodat ze geen tijd hoeven te besteden aan handmatig bestellen en onkostendeclaraties.

Waarom HP MPS?

HP Flexworker Service, beschikbaar onder een HP MPS-contract, biedt uw medewerkers op afstand de printfunctionaliteit die ze nodig hebben, met automatische aanvulling van supplies, terwijl IT de onkosten voor printen binnen het bedrijf of de organisatie kan beheren.

Houdt de MPS-provider rekening met uw algehele beveiligingsstrategie?

Om uw netwerk tegen hackers te beschermen, moet uw MPS-beveiliging net zo sterk zijn als de beveiligingsstrategie van het bedrijf of de organisatie als geheel.

 

Uw MPS-leverancier moet rekening hebben gehouden met de beveiliging op meerdere niveaus, van cloudverbindingen tot cartridges, en moet ook begrijpen hoe uw printomgeving binnen de IT-infrastructuur van het bedrijf of de organisatie past.

 

Zoek een technologieprovider die u van deskundig beveiligingsadvies kan voorzien waarbij rekening wordt gehouden met de beveiliging in uw gehele ecosysteem van endpoints, niet alleen de printers.

Waarom HP MPS?

HP Secure MPS biedt de meest optimale printbeveiliging1 in de branche die voldoet aan uw compliance-eisen.

 

HP is de enige MPS-leverancier die alle drie niveaus van de strenge Buyers Lab (BLI) Security Validation Testing heeft doorstaan en de eerste met een Bug Bounty-programma.

Is de MPS-provider klaar voor de cloud?

Toekomstige werkplekken moeten cloud-first zijn om steeds geavanceerdere digitale platforms te ondersteunen. Dit geldt ook voor printers, die fysieke, op papier gebaseerde workflows integreren met de digitale wereld. Daarom moet uw printomgeving klaar zijn voor de cloud om met andere technologieën mee te kunnen bewegen. 

 

Om erachter te komen of de MPS-leverancier een oplossing kan bieden die echt klaar is voor de cloud, vraagt u of zijn printers zijn ontworpen om te functioneren binnen een grote zakelijke endpointomgeving op basis van cloud-infrastructuur, met daarnaast cloudverbonden workflowoplossingen.

Waarom HP MPS?

HP Managed Print Cloud Services kunnen uw traject naar de cloud versnellen door uw multivendor printomgeving te integreren met cloudgebaseerde tools en workflows.

 

HP Workpath-apps vereenvoudigen documentintensieve workflows en beveiligen vertrouwelijke informatie waardoor de kloof tussen papier en digitaal wordt overbrugd.

Ondersteunt de MPS-provider mijn duurzaam- heidsdoelstellingen?

Uw printserviceprovider is een belangrijk onderdeel van de duurzaamheidsagenda. Ga na of ze CO₂-neutraal gecertificeerd zijn, of ze investeren in maatschappelijk bewuste projecten en of ze de impact op duurzaamheid actief monitoren. 

 

Ga ook na hoe de toezeggingen van de leverancier op het gebied van duurzame en ethische praktijken overeenkomen met die van uw bedrijf of organisatie.

 

En met geavanceerde printoplossingen kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en uw duurzaamheidsdoelstellingen halen. Prestatiegegevens en analyses van het printerpark bieden bruikbare inzichten die u helpen om minder te printen.

Waarom HP MPS?

HP's jaarlijkse Sustainable Impact Report geeft gedetailleerd weer hoe het bedrijf zich inzet om klimaatverandering tegen te gaan. HP MPS, het meest uitgebreide CO₂-neutrale MPS-aanbod ter wereld2, is nu gecertificeerd als CarbonNeutral®-service om uw zakelijke duurzaamheidsdoelstellingen te helpen verwezenlijken. Ontdek hoe.

Helpt de MPS-provider mij om mijn prestaties voortdurend te volgen en te optimaliseren?

Uw MPS-provider moet uw bedrijfs- of organisatiedoelstellingen begrijpen voordat ze de services en oplossingen op elkaar afstemmen om ze te helpen bereiken. Nog beter is het als de services kunnen worden uitgebreid om grotere uitdagingen op te lossen, zoals het aansturen van digitale en hybride workflows of het verbeteren van de zichtbaarheid van de endpointomgeving.

 

Een proactieve MPS-provider moet regelmatig strategische bedrijfsevaluaties houden met de belangrijkste besluitvormers en belanghebbenden. Dit zorgt ervoor dat alle partijen op één lijn zitten wat betreft de prioriteiten, roadmapplannen en prestatiestatistieken, en het biedt zicht op progressieve resultaten.

Waarom HP MPS?

HP MPS biedt Strategic Business Reviews (SBR) om uw voortgang bij het bereiken van uw doelstellingen regelmatig en proactief te volgen via een robuuste interactieve tool. Dit maakt samenwerking mogelijk en biedt transparantie over vastgestelde doelstellingen.

Start uw RFP met een HP vertegenwoordiger

Bent u uw MPS-contract aan het heroverwegen? Neem contact op met een printexpert om te ontdekken hoe uw bedrijf of organisatie met HP Managed Print Services uw doelstellingen kan bereiken op een hybride werkplek.