Ondersteun patiëntgerichte medische teams

Minder administratie. Meer zorgverlening. Plaats patiënten en artsen in het middelpunt van de zorgverlening met de printoplossingen van HP Healthcare.

Bekijken

Oplossingen voor de gezondheidszorg zijn gebaseerd op resultaten en ontworpen voor zorgteams

De printoplossingen van HP Healthcare zijn ontworpen om desinfectie makkelijk te maken, workflows te vereenvoudigen en de privacy van patiënten te waarborgen. 

Positive Patient ID

Positive Patient ID

Identificeer je patiënt, gebruik een Zebra-handprinter om een beveiligde identificatie-armband met kleurcodering te creëren, en print patiëntinstructies met de HP LaserJet Managed Flow MFP E52645c.

Bekijken

Meer info

Patiëntveiligheid

Patiëntveiligheid

Ondersteun je inspanningen om patiënten en artsen te beschermen met desinfecteerbare Zebra en HP printers1,16. Reduceer elektromagnetische interferentie (EMI) met technologie voor medisch gebruik  volgens de EN/IEC 60601-1-2-norm3.

Bekijken

Meer info

Beveiligde zorgcoördinatie

Beveiligde zorgcoördinatie

Verstuur en ontvang patiëntgegevens met verbeterde beveiliging door het gebruik in de cloud van Biscom for Healthcare van HP Workpath en digitaliseer automatisch documenten direct naar je elektronische medische dossiers.

Bekijken

Meer info

ARTIKEL: LEESDUUR 5 MINUTEN

De gaten dichten in zorgcoördinatie

"Patiënten begrijpen vaak niet hoeveel partijen... daadwerkelijk betrokken zijn, en waarom sommige interacties soms over het hoofd worden gezien."

 

ANITA HARRIS, VERPLEEGKUNDIGE, HOOFD KLINISCHE INFORMATICA EN ZORGKWALITEIT, TEXAS CHILDREN’S HOSPITAL

Lezen

WHITEPAPER: LEESDUUR 5 MINUTEN

Een proactieve benadering van patiëntveiligheid

"Patiëntidentificatie lijkt misschien vrij simpel, maar is eigenlijk behoorlijk ingewikkeld."

 

SHERRI HESS, VERPLEEGKUNDIGE, CHIEF NURSING INFORMATICS OFFICER, BANNER HEALTH

Lezen

INFOGRAPHIC: LEESDUUR 3 MINUTEN

Vijf veelgemaakte beveiligingsfouten in de zorg

"Als het gaat om cybersecurity, verandert het scala aan dreigingen dagelijks - zo niet elk uur. Je moet zorgen dat je jezelf bij elk toegangspunt kunt beschermen, inclusief bij je printers, zodat je proactief kunt reageren."

 

PAMELA DILL, SR. BEVEILIGINGSADVISEUR, HP INC.

Lezen

Ontdek hoe zorgteams gebruikmaken van de printoplossingen van HP Healthcare

Ontdek hoe de organisatie 'Franciscan Missionaries of Our Lady Health System' HP Managed-printers heeft geïntegreerd met haar EPD's.

Meer info

Ontdek hoe Stichting Philadelphia Zorg haar nieuwe printapparatuur heeft ingezet en betere ervaringen voor haar zorgteams heeft gefaciliteerd op 500 verschillende locaties.

Meer info

Ontdek hoe Beebe Health zich opnieuw kan richten op het bieden van de best mogelijke zorg dankzij HP's beheer van printers en supplies.

Meer info

Gratis geaccrediteerd onderwijs

Ontvang gratis geaccrediteerd doorlopend onderwijs van de grootste verenigingen van zorgprofessionals en HP.

WEBINAR

De digitale kloof in de gezondheidszorg verkleinen

Technologie kan gezondheidszorg verbeteren, maar het kan ook drempels opwerpen voor gemeenschappen zonder toegang. Ontdek hoe technologie geïmplementeerd kan worden om zorgverleners en patiënten dichter bij elkaar te brengen, en om een positieve impact op zorg te maken.

Meer info

WEBINAR

Foutieve identificatie van patiënten: Een gevaarlijk probleem ​

Ontdek hoe uitdagingen met Positive Patiënt ID kunnen worden overwonnen, gebruikmakend van speciaal ontworpen oplossingen uit de medische praktijk met inzichten van Banner Health, HP en Zebra Technologies.​

Bekijken

Disclaimers

 1. Getest op geselecteerde Healthcare Edition-platforms verkrijgbaar in het voorjaar van 2020, waaronder HP Color LaserJet Managed Flow-MFP's, HP PageWide Color Managed Flow-MFP's en HP LaserJet Managed Flow-MFP's. Oplossingen getest vanaf september 2019. Chemische samenstelling is aan veranderingen onderhevig. Getest om 10.000 veegbewegingen na te bootsen met kiemdodende doekjes op een controlepaneel en toetsenbord gedurende een periode van 3 jaar. Raadpleeg de gebruikersgids voor reinigingsinstructies. Herhaaldelijk gebruik van deze kiemdodende doekjes kan het uiterlijk van het product veranderen.
 2. HP Healthcare Edition-printers zijn uitgerust met minstens één set gordijnen die gesteriliseerd en gereinigd kunnen worden (gemaakt van VMQ-siliconen). Naast de eerdergenoemde adviezen voor reiniging en desinfectie, kunnen deze gordijnen worden verwijderd en ondergedompeld in zeep en water of een aanbevolen desinfectiemiddel (zie de aanbevolen reinigingsformules van Healthcare Edition for Print in de handleiding). Voor verdere sterilisatiedoeleinden kunnen deze gordijnen worden blootgesteld aan waterstofperoxidedamp (HPV). Ook kunnen de gordijnen worden gesteriliseerd in een autoclaaf of thermodesinfector bij temperaturen tot 134 °C. HP adviseert de gordijnen te vervangen na 200 sterilisatiecycli in een autoclaaf. Neem contact op met je HP vertegenwoordiger voor vervangende gordijnen indien nodig. Een aantal goedgekeurde en geteste reinigings- en desinfectieformules voor gordijnen gemaakt van VMQ-siliconen die de oppervlaktes van HP Healthcare Edition for Print bedekken, zijn: Chloorbasis, tot 100.000 ppm (10%) bleekgehalte; Formaldehydebasis, tot 370.000 ppm (37%) formaldehydegehalte; Oxiderend, zoals waterstofperoxide, gehalte tot 30.000 (3%) ppm; Quaternaire ammoniumzouten, gehalte tot 20.000 ppm (2%). Het is mogelijk dat cosmetische afwerkingen na verloop van tijd wat vervagen door deze reinigingsmethoden.
 3. HP Healthcare Edition-MFP's voldoen aan EN/IEC 60601-1-2. Dit zijn printers en multifunctionele printapparaten voor algemeen gebruik, die niet zijn bedoeld voor gebruik bij diagnose, ziekten, of andere medische aandoeningen.
 4. De veiligste printers ter wereld: HP’s meest geavanceerde ingebouwde beveiligingsfuncties zijn beschikbaar op HP Managed- en HP Enterprise-apparaten met HP FutureSmart-firmware 4.5 of hoger. Claim gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2019 gepubliceerde functies van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een dergelijke combinatie van beveiligingsfuncties om aanvallen automatisch te detecteren, te stoppen en ervan te herstellen met zelfherstellend opnieuw opstarten, conform de richtlijnen NIST SP 800-193 voor digitale veerkracht. Kijk voor een overzicht van compatibele producten op: hp.com/go/PrinterSecurityClaims Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/PrinterSecurityClaims. HP is geslaagd voor alle drie niveaus van het strenge Keypoint Intelligence-Buyers Lab (BLI) Security Validation Testing-programma voor printers en MFP's in november 2019 en beschikt over keurzegels voor apparaatpenetratie, beleidsnaleving en firmwarebestendigheid voor zijn HP FutureSmart v4 Enterprise-firmwareplatform, dat beschikbaar is op HP Enterprise en Managed printers en MFP's. Kijk voor meer informatie over de prijzen op hp.com/go/analystscorner.
 5. Een HP printsysteem bestaat uit een HP printer, papier en originele HP supplies. Blue Angel DE-UZ 205-emissiecriteria of eerdere versies van criteria zijn van toepassing bij ingebruikname van het printersysteem.
 6. Centers for Disease Control and Prevention. Rapport over infecties in de gezondheidszorg. 2018. https://www.cdc.gov/hai/data/portal/progress-report.html#2018
 7. CDC, "HAI and Antibiotic Use Prevalence Survey", 2018
 8. Experian Data Breach Resolution, "2017 Data Breach Industry Forecast"
 9. Paul N. Valenstein, Stephen S. Raab, Molly K. Walsh (2006) Identification Errors Involving Clinical Laboratories: A College of American Pathologists Q-Probes Study of Patient and Specimen Identification Errors at 120 Institutions. Archives of Pathology & Laboratory Medicine: Vol. 130, Nr. 8, pp. 1106-1113. https://www.archivesofpathology.org/doi/pdf/10.1043/1543-2165%282006%29130%5B1106%3AIEICL%5D2.0.CO%3B2
 10. Imprivata, Enterprise Single Sign-On & Password Management, 2014.
 11. 2018 Survey of American’s Physicians, Practice Patterns and Perspectives. Enquête uitgevoerd in naam van The Physicians Foundation door Merritt Hawkins. Afgerond in september 2018. Copyright 2018, The PhysiciansFoundation, www.physiciansfoundation.org
 12. CyberMaxx, “The future of cybersecurity in healthcare," eBook januari 2020
 13. CISOMAG, “How Coronavirus is impacting cyberspace,” maart 2020.
 14. Bepaalde beveiligingsfuncties moeten apart worden aangeschaft. Om beveiligingsfuncties te activeren kan een FutureSmart-servicepackupdate nodig zijn. Meer informatie op hp.com/go/printsecurity.
 15. Gellert GA, Crouch JF, Gibson LA, Conklin GS, Webster SL, Gillean JA. Clinical impact and value of workstation single sign-on. Int J Med Inform. Mei 2017;101:131-136. doi: 10.1016/j.ijmedinf.2017.02.008. Epub 2017 feb 20. PMID: 28347442.
 16. Zebra's mobiele computers voor de zorg (TC52-HC, TC21-HC, TC26-HC), handscanners voor de zorg (DS4308-HC, DS6878-HC, CS4070-HC) en printers voor de zorg (HC100, GK420 Healthcare) zijn gebouwd en getest om de constante desinfectie aan te kunnen die nodig is om het risico van infecties in de zorg te verminderen met desinfectiemiddelen die zijn geregistreerd door de EPA en aanbevolen door de CDC. Zie de volledige lijst van goedgekeurde en geteste reinigings- en desinfectiemiddelen https://www.zebra.com/content/dam/zebra_new_ia/en-us/solutions-verticals/product/Mobile_Computers/fact-sheet/mobile-computers-hc-fact-sheet-cleaning-disinfecting-en-us.pdf