HP Presence 

Doordachte technologie voor samenwerking tussen mensen

HP Presence creëert een betere manier om echt samen te werken door middel van end-to-end-oplossingen, zodat we ons meer met elkaar verbonden voelen, zowel op kantoor als thuis.

Een betere manier om te zien, horen en delen, of u nu zelf in de ruimte bent of niet.

Maak kennis met HP Presence1

Dankzij de geavanceerde samenwerkingstechnologie die in HP apparaten is ingebouwd, bent u er vanuit elke ruimte bij.

Pc's

Elite serie

Zie elk detail met geüpgradede camera's en met HP Auto Frame blijft u altijd in beeld, hoe u zich ook beweegt. Dankzij de Lowlight- en Backlight-aanpassing bent u onder verschillende lichtomstandigheden duidelijk te zien, en AI-ruisonderdrukking zorgt ervoor dat mensen u duidelijk horen, en niet uw hond of deurbel.

Meer info

Randapparatuur

Webcams

Verbeter uw werkruimte met 5MP+ camera's en uitgebreide AI-software2, zodat u vanuit elke ruimte te zien bent alsof u zelf aanwezig bent, waar u zich ook bevindt.

Binnenkort verkrijgbaar

Oplossingen voor vergaderruimten

Ontdek samenwerking op een nieuw niveau

Onze speciaal gebouwde oplossingen voor ruimten – met AI-gestuurde audio en video van bioscoopniveau3 – zijn prachtig ontworpen en gebruiksvriendelijk.

Meer info

Configureer mijn oplossing

Producten verbeterd met HP Presence

HP Elite Dragonfly Max

Verbluffende samenwerking in een zeer draagbaar en veelzijdig x360-ontwerp.

 • HP raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven4,5
 • 11e gen Intel® Core™ vPro®-processor6,7
 • 11,98 x 7,78 x 0,63 inch
 • 16 GB geheugen; 512 GB SSD-opslag8
 • 13,3 inch FHD touchscreen
 • HP WorkWell biedt begeleiding voor een gezonde werkmethode

HP EliteOne 800 G8 AiO

U kunt ook virtueel aanwezig zijn met de HP EliteOne 800 All-in-One pc's, speciaal gebouwd om samen te werken en verbinding te maken met anderen. 

 • HP raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven4,5
 • 11e gen Intel® Core™ vPro®-processor6,7
 • 24,15 x 22,92 x 10,04 inch - 27 inch unit
 • 21,25 x 21,30 x 9,33 inch - 23,8 inch unit
 • Tot 64 GB DDR4-geheugen9
 • Tot 6 TB M.2 PCIe-opslag8
 • Intel® UHD-videokaart 750; Intel® UHD-videokaart 730

Laat ons u helpen

Neem vandaag nog contact op met een HP vertegenwoordiger om te zien hoe HP Presence zinvollere vergaderingen kan creëren voor uw medewerkers.

Contact opnemen

Disclaimers

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten of weglatingen in dit document.

 1. Bepaalde HP producten zijn uitgebreid met HP Presence. Functies verschillen per platform.
 2. Installeer de HP Webcam Control Center-software om AI-framing in te schakelen als u uitgebreide AI-software wilt gebruiken. Voor HP Webcam Control Center is Windows 10 of hoger vereist.
 3. Videocomponenten zijn inbegrepen in bepaalde HP Presence-oplossingen voor ruimten of worden als optie verkocht.
 4. De upgrade van Windows 11 wordt vanaf eind 2021 tot in 2022 geleverd op apparaten die hiervoor in aanmerking komen. Het tijdstip verschilt per apparaat. Bepaalde functies vereisen specifieke hardware (zie aka.ms/windows11-spec).
 5. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. De internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Kijk op http://www.windows.com
 6. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 7. Processorsnelheid geldt voor de maximum prestatiemodus; in batterij-optimalisatiemodus werken de processors met een lagere snelheid.
 8. Voor harde schijven en solid-state drives geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 36 GB van de systeemschijf is gereserveerd voor de systeemherstelsoftware.
 9. Geheugenmodules ondersteunen dataoverdrachtssnelheden tot 2933 MT/s, afhankelijk van de gebruikte geheugenmodule; de werkelijke datasnelheid is afhankelijk van de geconfigureerde systeemprocessor.