HP Presence 

Een slimme vergaderoplossing

HP Presence is de ideale samenwerkingsoplossing voor bedrijven. Met deze oplossing voelen werknemers zich meer verbonden met elkaar, of ze nu thuis of op kantoor werken.

Een betere manier om te zien, te horen en te delen – of je nu fysiek aanwezig bent of niet.

Maak kennis met HP Presence1 

Dankzij de geavanceerde samenwerkingstechnologie die is ingebouwd in HP apparaten, lijkt het alsof je zelf aanwezig bent in de ruimte.

Pc's

Elite-serie

Zie elk detail met geüpgradede camera's en met HP Auto Frame blijf je altijd in beeld, hoe je ook beweegt.  Dankzij de Lowlight- en Backlight-aanpassing ben je onder verschillende lichtomstandigheden duidelijk te zien, en AI-ruisonderdrukking zorgt ervoor dat mensen jou duidelijk horen, en niet je hond of de deurbel.

Meer info

Randapparatuur

Webcams

Verbeter je werkruimte met 5MP+ camera's en uitgebreide AI-software2, zodat je vanuit elke ruimte te zien bent alsof je zelf aanwezig bent, waar je je ook bevindt.

Binnenkort verkrijgbaar

Meeting space solutions

Ontdek een nieuw niveau van samenwerken

Onze oplossingen met audio en video van bioscoopniveau op basis van AI3 hebben een prachtig ontwerp en zijn eenvoudig te gebruiken.

Meer info

Configureer mijn oplossing

Producten met HP Presence

HP Presence All-in-One Conferencing-pc

Werk samen, deel content en maak gebruik van whiteboards met de HP Presence All-in-One Conferencing-pc met Zoom Rooms.11

 • Wordt geleverd met Windows 11
 • HP raadt Windows 11 Pro voor bedrijven aan*
 • Vergaderen met softwareopties voor Zoom Rooms op een 23,8- of 27-inch beeldscherm
 • Toegang tot instellingen voor audio, video, de programmeersleutel en meer met de applicatie myHP16
 • Beschermd door HP Wolf Security for Business12

Elite Slice G2

Vergader makkelijker met een stressvrije installatie en een handige interface.

 • Vergaderen met softwareopties voor Zoom Rooms13 of Microsoft Teams Rooms14
 • One-touch Center van Room Control
 • HP Sure Start15 met premium fysieke beveiligingsfuncties

HP Elite Dragonfly Max

Uitstekende samenwerkingstechnologie in een perfect draagbaar en veelzijdig x360 ontwerp. 

 • HP raadt Windows 11 Pro voor bedrijven aan4,5
 • 11e-generatie Intel® Core™ vPro®-processor6,7
 • 11,98 x 7,78 x 0,63 inch
 • 16 GB geheugen; 512 GB SSD-opslag8
 • 13,3 inch FHD-touchscreen
 • HP WorkWell biedt begeleiding voor een gezonde werkmethode

HP EliteOne 800 G8 AiO

Met een HP EliteOne 800 All-in-One pc kun je ook perfect online vergaderen. Deze pc's zijn speciaal gebouwd voor samenwerking en communicatie met anderen. 

 • HP raadt Windows 11 Pro voor bedrijven aan4,5
 • 11e-generatie Intel® Core™ vPro®-processor6,7
 • 24,15 x 22,92 x 10,04 inch – 27 inch scherm
 • 21,25 x 21,30 x 9,33 inch – 23,8 inch scherm
 • Tot 64 GB DDR4-geheugen9
 • Tot 6 TB M.2 PCIe-opslag8
 • Intel® UHD-videokaart 750; Intel® UHD-videokaart 730

HP ZBook Firefly

Een dunne en krachtige laptop die professionele prestaties combineert met echte mobiliteit. 

 • HP raadt Windows 11 voor bedrijven aan4,5
 •  12e-generatie Intel® Core™-processor6
 • Met NVIDIA® T550-videokaart10
 •  12,42 x 8,8 x 0,78 inch of 14,12 x 9,87 x 0,78 inch
 • Tot 64 GB geheugen8
 • Tot 2 TB opslag10
 • 14 of 16 inch scherm

HP LDxx13t grootformaat interactief scherm

Geoptimaliseerd touchscreen voor elke ruimte.

 • 4K scherm met indrukwekkende refresh rate van 60 Hz
 • Optisch gebonden glas; inclusief ontspiegeling en beschermingslaag tegen vingerafdrukken
 • Geavanceerd touchscreen met 20 punten voor weinig vertraging en optimale nauwkeurigheid
 • Objectherkenning voor snel schakelen tussen pen, vinger en handpalm

HP LDxx02t grootformaat interactief scherm

Dun ontwerp met geavanceerde touchfunctionaliteit.

 • 4K en hoge helderheid, met indrukwekkende refresh rate van 60 Hz en 500-nits helderheid
 • Optisch gebonden glas, inclusief ontspiegeling en beschermingslaag tegen vingerafdrukken
 • Aanwezigheidssensor die de pc of de energiebesparingsmodus activeert
 • Touchscreen met 20 punten voor hoge nauwkeurigheid en schrijven met maximaal 4 passieve pennen
 • Objectherkenning voor snel schakelen tussen pen, vinger en handpalm
Met Intel® vPro®-platform

Welkom in het tijdperk van het nieuwe werken

Ontdek inspirerende tips, podcasts en artikelen over hybride werken, plus HP producten en oplossingen voor je hybride medewerkers.

Meer info

Laat ons u helpen

Neem vandaag nog contact op met een HP vertegenwoordiger om te zien hoe HP Presence zinvollere vergaderingen kan creëren voor uw medewerkers.

Contact opnemen

Disclaimers

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

 

* De upgrade naar Windows 11 is voor alle in aanmerking komende apparaten eind 2021 of begin 2022 beschikbaar. Het moment van upgraden kan voor elk apparaat verschillend zijn. Bepaalde functies vereisen specifieke hardware (zie aka.ms/windows11-spec Pictogram van externe link).

 

Intel, het Intel-logo en Intel vPro zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen.

 1. Bepaalde HP producten beschikken over HP Presence. Functies verschillen per platform.
 2. Installeer de HP Webcam Control Center-software om AI-framing in te schakelen als je uitgebreide AI-software wilt gebruiken.  Voor HP Webcam Control Center is Windows 10 of hoger vereist.
 3. Videocomponenten zijn inbegrepen in bepaalde HP Presence Space-oplossingen of worden verkocht als een optionele functie.
 4. De upgrade naar Windows 11 is voor alle in aanmerking komende apparaten eind 2021 of begin 2022 beschikbaar. Het moment van upgraden kan voor elk apparaat verschillend zijn. Bepaalde functies vereisen specifieke hardware (zie aka.ms/windows11-spec).
 5. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Je internetprovider kan kosten in rekening brengen. Voor latere updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gelden. Kijk op http://www.windows.com
 6. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 7. Processorsnelheid geldt voor de maximale prestatiemodus; in batterij-optimalisatiemodus werken de processors met een lagere snelheid.
 8. Voor harde schijven en solid-state drives geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 36 GB van de systeemschijf is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
 9. Geheugenmodules bieden ondersteuning voor een datasnelheid tot 2933 MT/s, afhankelijk van de gebruikte geheugenmodule; de werkelijke datasnelheid is afhankelijk van de geconfigureerde systeemprocessor.
 10. Optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd.
 11. Een abonnement op Zoom Rooms is vereist (apart verkocht) en een Intel® Core™ i5- of i7-processor is vereist voor Zoom.
 12. HP Wolf Pro Security Service is beschikbaar vanaf het najaar van 2021. HP Wolf Pro Security Service vereist Windows 11 of Windows 10 Pro of Enterprise-versie 2004 of hoger en Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge (Chromium). Voor HP services gelden de van toepassing zijnde HP servicevoorwaarden, die bij aankoop aan de klant worden verstrekt of getoond. Mogelijk heeft de klant volgens de geldende lokale wetgeving nog andere rechten. De algemene servicevoorwaarden van HP en de HP garantie op het HP product maken geen inbreuk op deze wettelijk vastgelegde rechten. Kijk voor volledige systeemvereisten op www.hpdaas.com/requirements.
 13. Internetservice is vereist en moet apart worden aangeschaft.
 14. Internetservice is vereist. Slice for Meeting Rooms G2 Microsoft Teams Rooms wordt geleverd met de Slice for Meeting Rooms 2.0-pc met driekleurige lichtring, capacitieve aanraaktoetsen, HP audiomodule met vier microfoons, HP Wired Ingest Module, HP Center of Room Control, Microsoft Teams Rooms-systeemsoftware, HP kabel- en poortafdekking.  Audioapparatuur of speakers zijn vereist en moeten apart worden aangeschaft. Microsoft Teams Rooms-abonnement is vereist.
 15. Beschikbaar op HP Elite-producten die uitgerust zijn met 7e-generatie Intel®-processors.
 16. HP Presence met HP Auto Frame, HP Lowlight/Backlight Adjustment, HP AI Noise Reduction en HP Dynamic Voice Leveling zal naar verwachting in de zomer van 2022 verkrijgbaar zijn op de HP Presence All-in-One Conferencing-pc en kan via myHP  worden ingeschakeld in de beheermodus.