Contact opnemen

Betere print- en digitale workflows

Lever betekenisvolle resultaten voor studenten, scholen en gemeenschappen

Digitaliseer en stroomlijn processen met grote hoeveelheden documenten bij toelatingen, financiële hulp, registratie en diensten voor studenten om de resultaten te verbeteren op de plekken die ertoe doen: een slimmere onderwijsinstelling mogelijk maken.

Brochure downloaden

Schoonmaakrichtlijnen voor HP Business PC & Print-apparaten om bedrijven te helpen in de strijd tegen het coronavirus.

Schoonmaakrichtlijnen voor HP Business PC & Print-apparaten om bedrijven te helpen in de strijd tegen het coronavirus.

Meer info

Digitaliseer intelligente workflows

Help operationele kosten te verlagen, beveiligingsrisico's te minimaliseren en de toegang tot content te verbeteren met volledig geautomatiseerde, gedigitaliseerde workflows en contentmanagement als service.

Verhoog kostenbesparingen en efficiëntie

Onderwijzers op basisscholen, middelbare scholen en in het hoger onderwijs krijgen te maken met een groot aantal uitdagingen, waaronder het verhogen van de productiviteit en efficiëntie. Verhoog de productiviteit van de IT-afdeling en het personeel op je onderwijsinstelling en help tegelijkertijd kosten en verloren tijd terug te dringen aan de hand van een volledig geoptimaliseerde en goed beheerde printomgeving.

HP Managed Print Services voor het onderwijs

Je printomgeving biedt een kans om workflows te verbeteren, de printinfrastructuur te optimaliseren en operationele kosten te verlagen.  Wij hebben klanten geholpen om maximaal 30%1 en meer te besparen op de totale printkosten, terwijl HP een toonaangevende rol speelt in de sector.

Brochure downloaden

Video bekijken

HP gedistribueerde workflowoplossingen voor het onderwijs

Versnel de besluitvorming, help de kosten voor het verwerken en beheren van documenten te verlagen en verhoog de productiviteit met HP gedistribueerde workflowoplossingen voor het onderwijs, die processen met een groot aantal documenten stroomlijnen en automatiseren.

Brief downloaden

HP voordeeloplossingen voor campusomgeving

Investeer meer tijd in lesgeven en leren met een veilige, kosteneffectieve print- en scaninfrastructuur met vrijwel overal toegang op mobiele apparaten.

Brief downloaden

Digitaliseer je toelatingsproces voor studenten

Zet papieren en elektronische documenten om in digitale bestanden om de workflow te stroomlijnen. Verlaag de kosten, verhoog de productiviteit en verbeter de beveiliging.

Stroomlijn je administratieve processen

Een HP Workflow Discovery-analyse kan je organisatie helpen bij het vaststellen en implementeren van strategische initiatieven. Overleg met experts uit de sector om je documentintensieve processen en inefficiënties te evalueren en te identificeren, om zo je workflows te verbeteren op gebieden als toelating en dossierbeheer, financiële hulp en HR.

Brief downloaden

Beperk risico's en verbeter de beveiliging

Printbeveiliging is meer dan slechts het beveiligen van documenten. Door de actuele dreigingen is meer aandacht nodig voor data tijdens verzending en voor endpointapparaten in het netwerk. Gelukkig biedt HP MFP's en printers met de veiligste geïntegreerde functies ter wereld en de beste oplossingen voor bedrijfsbeveiliging, die het risico op een datalek kunnen helpen verminderen.2 Ontdek hoe HP printbeveiliging je kan helpen om goed beveiligd te blijven.

HP beveiligingsoplossingen

Bescherm studentgegevens van a tot z en verbeter de naleving met beveiligingsoplossingen voor gegevens en documenten voor je printomgeving. Met HP softwareoplossingen krijgen alleen geverifieerde gebruikers en apparaten toegang tot je printnetwerk en blijven je data versleuteld.

Meer info

HP Access Control printoplossingen

Maak je printomgeving veiliger en efficiënter. Met HP Access Control (HP AC)-printoplossingen is het eenvoudig om de print- en scankosten te bewaken en te beheren en om gegevens per apparaat en gebruiker te verzamelen en bij te houden. Zo wordt het makkelijker om verantwoord printgedrag in te voeren, de uitgaven te verlagen en niet opgehaalde documenten te verwijderen.

Beschermen, detecteren en herstellen met HP Enterprise-printers

HP printers hebben de krachtigste beveiliging in de industrie, met vier technologieën die altijd waakzaam zijn om elke aanval te detecteren en te stoppen en die zich aanpassen aan nieuwe dreigingen. Alleen HP enterpriseprinters herstellen zich automatisch na een aanval door opnieuw op te starten, zonder dat het IT-team hoeft in te grijpen. 2

Meer info

Krijg hulp van beveiligingsexperts

HP printbeveiligingsservices, in combinatie met innovatieve beveiliging voor apparaten, gegevens en documenten, kunnen je helpen je printomgeving te beschermen, aan nalevingseisen te voldoen en proactief problemen in je beveiliging te identificeren. Onze gecertificeerde beveiligingsexperts en getrainde printspecialisten beschikken over de ervaring en kennis om je te helpen bij het beoordelen, ontwikkelen, implementeren en beheren van printbeveiliging.

Meer info

Verbeter de toegang en vereenvoudig de mobiliteit

Open en print documenten veilig vanaf mobiele apparaten. Met oplossingen van HP kun je taken vereenvoudigen en vanaf elke locatie printen.

HP JetAdvantage mobiele printoplossingen

Geef studenten en je personeel de mogelijkheid om mobiel te printen vanaf hun smartphones, tablets en laptops. Dankzij de mobiele printsoftware- en hardware-opties van HP JetAdvantage kun je je beveiligingsbeleid handhaven en houd je controle over je printers.

Brochure downloaden

HP en ePRINTit® suite voor mobiele printoplossingen

Geef studenten en personeel de mogelijkheid om vanaf elke locatie te printen. ePRINTit® biedt één platform dat leerlingen, studenten en docenten van basisscholen, middelbare scholen, universiteiten en hogescholen de mogelijkheid biedt vanaf vrijwel elk apparaat te printen en tegelijkertijd hun eigen middelen, quota's en printworkflows te beheren.

HP DesignJet grootformaatprinters waarop je gemakkelijk mobiel kunt printen

Of je nu lesgeeft aan kleuters of aan volwassenen op universitair niveau, visuele hulpmiddelen worden beschouwd als een van de meest effectieve methoden om te communiceren, te onderwijzen en te leren. HP DesignJet-printers met eenvoudig mobiel printen, bieden betaalbare, gebruiksvriendelijke oplossingen die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in de leerdoelen van studenten en onderwijsomgevingen.

Meer info

Vooroplopen in het onderwijs op weg naar digitale transformatie

HP oplossingen voor het onderwijs

HP PC en software en services voor de basisschool, middelbare school en het hoger onderwijs. Kies overal in je instelling voor innovatie, geef studenten meer kans van slagen en creëer een veilige, levendige omgeving met HP.

Meer info

HP is toonaangevend in de onderwijssector

HP werkt al meer dan 50 jaar samen met grote en kleine onderwijsorganisaties wereldwijd en levert de technische expertise die nodig is om de prestaties van studenten te verbeteren.

Brief downloaden

HP analisten

Brancheanalisten blijven HP aanwijzen als toonaangevende leverancier van services en oplossingen.

Klantensucces

Ontdek hoe HP oplossingen onderwijsinstellingen hebben geholpen hun printkosten te verlagen, hun productiviteit te verhogen, documentgerelateerde processen te veranderen en hun milieudoelstellingen te behalen.

Meer info

Disclaimers

  1. Quocirca, Managed Print Services Landscape, Louella Fernandes, juli 2016
  2. De meest geavanceerde ingebouwde HP beveiligingsfuncties zijn beschikbaar op HP Enterprise-klasse apparaten met FutureSmart firmware 4.5 of hoger; de claim is gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2016-2017 gepubliceerde ingebouwde beveiligingskenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een dergelijke combinatie van beveiligingskenmerken: van integriteitscontrole tot een BIOS met zelfherstellende eigenschappen. Kijk voor een overzicht van compatibele producten op: www.hp.com/go/PrintersThatProtect. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/printersecurityclaims.