HP education-oplossingen

Leren voor iedereen, overal

Wij willen dat in 2025 100 miljoen mensen beter onderwijs krijgen.

Met Intel® Core™-processors

Gebruik meer tools om het lesaanbod te verbreden

Hulp bij de voorbereiding op onderwijs op afstand

Informatie voor docenten, beheerders en IT-professionals die oplossingen moeten vinden om te kunnen werken in de nieuwe norm van onderwijs op afstand.

Meer info 

Technologie gebouwd voor de schoolomgeving

Onderwijsproducten waarmee docenten elke leerling kunnen inspireren.

Meer info

Hulp bij het lesgeven

Oplossingen die docenten helpen het klaslokaal en de productiviteit te beheren.

Meer info

Vind het onderwijs opnieuw uit

Ontdek informatie en tools die zijn ontworpen om docenten te inspireren met de vooruitgang in onderwijstechnologie.

Meer info

Bouw aan de campus van de toekomst

HP creëert de campus van de toekomst: een levendige, veilige omgeving om onderwijs te geven, te leren, te onderzoeken en samen te werken, met succesvolle, geïnteresseerde studenten en de nieuwe generatie hybride campus.

Disclaimers

Intel en Core zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

 

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Intel Evo, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, Intel Agilex, Arria, Cyclone, Movidius, eASIC, Iris, MAX, Intel RealSense, Select Solutions, Stratix en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen.

 

USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

 

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.