Aanmelding Instant Ink

Koop nu

Koop hier originele HP toner of Samsung-toner.

Originele HP toner

Consistent printen zonder onderbrekingen zodat je moeiteloos door kunt werken

Op deze toner kun je rekenen

De productiviteit van je bedrijf en een gezonde kantooromgeving zijn belangrijk. HP ontwerpt tonercartridges die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig zijn en deel uitmaken van een 'closed loop'-economie.

Op deze toner kun je rekenen

De productiviteit van je bedrijf en een gezonde kantooromgeving zijn belangrijk. HP ontwerpt tonercartridges die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig zijn en deel uitmaken van een 'closed loop'-economie.

 • Kwaliteit

  Originele HP tonercartridges zijn ontwikkeld voor consistente en betrouwbare resultaten. Laat je werk opvallen met professionele afdrukken.

 • Beveiliging

  Wij hebben onze cartridges ontwikkeld met een extra beveiligingslaag met fraudebestendige en beveiligde cartridgechips.1

  Meer info

 • Duurzaamheid

  Betrouwbaar. Recyclebaar. Verantwoord. Originele HP cartridges zijn duurzaam ontworpen en kunnen gratis gerecycled worden.2

  Meer info

 • Luchtkwaliteit binnenshuis

  Originele HP tonercartridges voldoen aan de emissiecriteria van milieukeurmerken en zijn ontworpen en getest met het oog op je gezondheid.3

Koop de beste originele HP tonercartridges voor je bedrijf

Standaardcartridges

Betrouwbare resultaten
 
Originele HP toner is speciaal gemaakt voor HP printers om een consistente kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden voor een scherpe prijs.

Koop nu

Multi-packs

Bespaar tijd en geld
 
Je hoeft minder vaak naar de winkel te lopen en bespaart in vergelijking met losse standaardcartridges.

Koop nu

High-capacity cartridges

Puur gemak voor iedereen die veel print
 
Print meer pagina's en vervang cartridges minder vaak. Met XL-cartridges ben je voordeliger uit dan met standaardcartridges.

Koop nu

Dezelfde kwaliteit waar je op vertrouwt, in een nieuwe doos

Originele HP tonercartridges voor jouw Samsung-printer

Dezelfde kwaliteit waar je op vertrouwt, in een nieuwe doos

Originele HP tonercartridges voor jouw Samsung-printer

Print hoogwaardige documenten met scherpe zwarte tekst en afbeeldingen van professionele kwaliteit.

Koop nu

HP Instant Ink

Nooit meer zonder toner met de tonerbezorgservice van HP en bespaar tot 50%.7  Krijg toner, bezorging én recycling vanaf € 1,99 per maand.

Meer info

Ontdek een wereld aan opties met HP papier

HP heeft een uitgebreid portfolio aan printpapier met een uniek design, dat verantwoord geproduceerd is en dat hoogwaardige, betrouwbare resultaten levert.

Meer info

Koop nu

Disclaimers

 1. HP printsystemen voor kantoorgebruik bestaan uit Enterprise- en Managed-apparaten met FutureSmart-firmware 4.5 en hoger, Pro-apparaten, LaserJet-modellen 200 en hoger, met respectievelijk originele HP tonercartridges, PageWide-cartridges en inktcartridges. HP cartridges met geïntegreerde printkoppen vallen hier niet onder. Digitale tracking in de toeleveringsketen, hardware, chips en beveiligingskenmerken van verpakkingen verschillen lokaal per SKU. Zie hp.com/cartridgesecurity.
 2. Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Zie hp.com/hprecycle.
 3. Een HP printsysteem bestaat uit een HP printer, HP papier en originele HP supplies. Blue Angel DE-UZ 219 emissie-criteria of eerdere versies van criteria zijn van toepassing bij ingebruikname van het printsysteem.
 4. Elke originele HP tonercartridge bevat 1 tot 77% gerecycled materiaal dat van de consument of de industrie afkomstig is. Geldt niet voor tonerflessen, tonercartridges voor Samsung-printers en andere producten die niet op de lijst staan. Kijk op hp.com/TonerRecycledContent voor een lijst.
 5. Een onderzoek uit mei 2021, uitgevoerd door Escalent in opdracht van HP. Resultaten gebaseerd op 297 enquêtes onder HP ServiceOne-printertechnici die ten minste 6 maanden ervaring hebben met het onderhoud van HP LaserJet-printers met originele HP cartridges en niet-HP tonercartridges die in de afgelopen 12 maanden zijn geplaatst, en die cartridges aanbevelen. Het onderzoek werd uitgevoerd in de Verenigde Staten.  Kijk voor meer informatie op escalent.co/hp/NA-Technician2021.pdf.
 6. In 2022 in opdracht van HP uitgevoerd onderzoek van WKI Blue Angel naar de naleving van DE-UZ 219 voor luchtkwaliteit binnenshuis: 22 niet-HP merken tonercartridges (17 namaak en 5 gereviseerd) die compatibel zijn met HP Color LaserJet Enterprise M553X en HP LaserJet M404dn, aangeschaft in de regio's EMEA, LA en NA. Zie HP.com/go/IAQnonhpWKI2022.
 7. Op basis van de maandelijkse kosten voor een Instant Ink-abonnement op zwart-wit tonercartridges voor 1500 pagina's zonder aanschaf van extra pagina's, vergeleken met de kosten per pagina voor het printen van ISO/IEC 24711 pagina's op de meeste traditionele monochrome A4-tonerprinters in dezelfde klasse onder € 494 en MFP’s onder € 672 die gebruikmaken van originele geïntegreerde cartridges van standaardcapaciteit (toner en trommel in één cartridge). Voor het bepalen van de kortingspercentages versus de kosten per pagina voor HP Instant Ink worden de gemiddelde kosten per pagina per land gebruikt. Bij dit onderzoek is geen rekening gehouden met verkoopprijzen. Exclusief printers die alleen gebruikmaken van XL-cartridges, omdat hiervan het hardware- en suppliesmodel afwijkt van het standaardmodel. Onderzoek van Keypoint Intelligence in september 2021 in opdracht van HP, gebaseerd op de openbaar beschikbare informatie op 18 augustus 2021. Printers zijn geselecteerd op basis van hun marktaandeel in de IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2021Q2. Kijk voor meer informatie op: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.