Aanmelding Instant Ink

Koop nu

Koop hier originele HP toner

Originele HP toner

Consistent printen zonder onderbrekingen zodat je moeiteloos door kunt werken

Originele HP toner
Consistent printen zonder onderbrekingen zodat je moeiteloos door kunt werken

Op deze toner kun je rekenen

De productiviteit van je bedrijf en een gezonde kantooromgeving zijn belangrijk. HP ontwerpt tonercartridges die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig zijn en deel uitmaken van een 'closed loop'-economie.

Op deze toner kun je rekenen

De productiviteit van je bedrijf en een gezonde kantooromgeving zijn belangrijk. HP ontwerpt tonercartridges die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig zijn en deel uitmaken van een 'closed loop'-economie.

 • Kwaliteit

  Originele HP tonercartridges zijn ontwikkeld voor consistente en betrouwbare resultaten. Laat je werk opvallen met professionele afdrukken.

 • Beveiliging

  Wij hebben onze cartridges ontwikkeld met een extra beveiligingslaag met fraudebestendige en beveiligde cartridgechips.1

  Meer info

 • Duurzaamheid

  Betrouwbaar. Recyclebaar. Verantwoord. Originele HP cartridges zijn duurzaam ontworpen en kunnen gratis gerecycled worden.2

  Meer info

 • Luchtkwaliteit binnenshuis

  Originele HP tonercartridges voldoen aan de emissiecriteria van milieukeurmerken en zijn ontworpen en getest met het oog op je gezondheid.3

Koop de beste originele HP tonercartridges voor je bedrijf

Standaardcartridges

Betrouwbare resultaten
 
Originele HP toner is speciaal gemaakt voor HP printers om een consistente kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden voor een scherpe prijs.

Koop nu

Multi-packs

Bespaar tijd en geld
 
Je hoeft minder vaak naar de winkel te lopen en bespaart in vergelijking met losse standaardcartridges.

Koop nu

High-capacity cartridges

Puur gemak voor iedereen die veel print
 
Print meer pagina's en vervang cartridges minder vaak. Met XL-cartridges ben je voordeliger uit dan met standaardcartridges.

Koop nu

Originele HP tonercartridges met TerraJet-technologie

Nu verkrijgbaar voor de nieuwe HP Color LaserJet Pro 4000 en HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 serie.

Bekijken

Verantwoord ontworpen

Verantwoord ontworpen

 • Ontworpen voor een laag stroomverbruik tijdens het printen8
 • Minder plastic in cartridge9 en verpakking10
 • Gerecycled plastic in cartridge9

Uitstekende printkwaliteit

Uitstekende printkwaliteit

 • Levendigere, natuurlijker ogende afbeeldingen en scherpere details11
 • Consistente kleuren met hogere printsnelheden12

Veiligheid waarop je kunt vertrouwen

Veiligheid waarop je kunt vertrouwen

 • Beschermde toeleveringsketen13
 • Fraudebestendige chips, firmware en verpakkingen ter bescherming van je printer en data14

Ontdek een wereld aan opties met HP papier

HP heeft een uitgebreid portfolio aan printpapier met een uniek design, dat verantwoord beheerd wordt7 en dat hoogwaardige, betrouwbare resultaten levert.

Meer info

Koop nu

Dezelfde kwaliteit waar je op vertrouwt, in een nieuwe doos

Originele HP tonercartridges voor jouw Samsung-printer

Dezelfde kwaliteit waar je op vertrouwt, in een nieuwe doos
Originele HP tonercartridges voor jouw Samsung-printer
Print hoogwaardige documenten met scherpe zwarte tekst en afbeeldingen van professionele kwaliteit.

Koop nu

Disclaimers

 1. HP printsystemen voor kantoorgebruik bestaan uit Enterprise- en Managed-apparaten met FutureSmart-firmware 4.5 en hoger, Pro-apparaten, LaserJet-modellen 200 en hoger, met respectievelijk originele HP tonercartridges, PageWide-cartridges en inktcartridges. HP cartridges met geïntegreerde printkoppen vallen hier niet onder. Digitale tracking in de toeleveringsketen, hardware, chips en beveiligingskenmerken van verpakkingen verschillen lokaal per SKU. Zie hp.com/cartridgesecurity.
 2. Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Zie hp.com/hprecycle.
 3. Een HP printsysteem bestaat uit een HP printer, HP papier en originele HP supplies. Blue Angel DE-UZ 219 emissie-criteria of eerdere versies van criteria zijn van toepassing bij ingebruikname van het printsysteem.
 4. Elke originele HP tonercartridge bevat 1 tot 77% gerecycled materiaal dat van de consument of de industrie afkomstig is. Geldt niet voor tonerflessen, tonercartridges voor Samsung-printers en andere producten die niet op de lijst staan. Kijk op hp.com/TonerRecycledContent voor een lijst.
 5. Door Escalent uitgevoerd onderzoek in 2023 in opdracht van HP, gebaseerd op 314 enquêtes onder HP ServiceOne Partners die minstens 6 maanden ervaring hebben met het onderhouden van HP LaserJet-printers met zowel originele HP tonercartridges als tonercartridges van andere merken. Het onderzoek werd uitgevoerd in de West-, Midden- en Oost-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.  Zie escalent.co/hp/NA-Technician2023.pdf.
 6. In opdracht van HP door WKI in 2022 uitgevoerde teststudie van emissiewaarden conform Blue Angel-protocol DE-UZ 219: 35 tonercartridges van andere merken dan HP (27 namaak en 8 gereviseerd) compatibel met de HP Color LaserJet Enterprise M553X en HP LaserJet M404dn en gekocht in de VS, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Polen, Australië, Korea, Singapore, Thailand of Vietnam. Zie HP.com/go/IAQnonhpWKI2022.
 7. Het beleid van HP is om vezels uit verantwoord beheerde bossen te gebruiken en HP biedt bij voorkeur papier dat is gecertificeerd door de Forest Steward Council® (FSC®). Kijk voor de HP handelsmerklicentiecode FSC®-C017543 op fsc.org. Sylvamo Corporation handelsmerklicentiecodes FSC®-C168336.
 8. Berekeningen van HP zijn gebaseerd op genormaliseerde TEC-data van ENERGY STAR® van de HP printsystemen die gebruikmaken van TerraJet-cartridges in vergelijking met voorgangers. Kijk op hp.com/TerraJet/energysaving.
 9. Vermindering van plastic in HP TerraJet-tonercartridges berekend op basis van cartridgegewicht ten opzichte van voorgangers. Kijk op hp.com/TerraJet/plasticreductions.
 10. Vermindering van plastic in verpakkingen berekend op basis van gewicht van verpakking in vergelijking met voorgangers. Kijk op hp.com/TerraJet/plasticreductions.
 11. Standaard printmodus voor HP Color LaserJet Pro- en Enterprise-series met HP TerraJet-cartridges in vergelijking met voorgangers. Kijk op hp.com/TerraJet/colors.
 12. Printerkalibraties nemen minder tijd in beslag in HP Color LaserJet Pro- en Enterprise-series met HP TerraJet-tonercartridges in vergelijking met voorgangers. Kijk op hp.com/TerraJet/efficiency.
 13. Zie het standaardcertificeringsregister ISO/IEC 20243:2018 Open Trusted Technology Provider™: certification.opengroup.org/register/ottps-certification.
 14. HP printersystemen voor kantoorgebruik zijn bepaalde Enterprise- en Managed-apparaten met FutureSmart-firmware 4.5 en hoger, Pro-apparaten, LaserJet-modellen 200 en hoger, met respectievelijk originele HP tonercartridges, PageWide-cartridges en inktcartridges. HP cartridges met geïntegreerde printkoppen vallen hier niet onder. Digitale tracking in de toeleveringsketen, hardware, chips en beveiligingskenmerken van verpakkingen verschillen lokaal per SKU. Kijk op hp.com/cartridgesecurity.