Beveiliging voor originele HP cartridges Beveiliging voor originele HP cartridges

Koop nuVeilige printercartridges waar je van op aan kunt

Bescherming voor je printwerk op kantoor.

*De inhoud van deze pagina is van toepassing op kantoorprintsystemen, namelijk bepaalde Enterprise en Managed-apparaten met FutureSmart firmware 4.5 en hoger, Pro-apparaten, LaserJet-modellen 200 en hoger, met respectievelijk originele HP tonercartridges, PageWide-cartridges en inktcartridges. HP inktcartridges met geïntegreerde printkoppen vallen hier niet onder. Digitale tracking in de toeleveringsketen, hardware, chips en beveiligingskenmerken van verpakkingen verschillen lokaal per SKU. Meer informatie.

Ontdek hoe originele HP cartridges voor kantoorprinters helpen bij het beschermen van je printer en data

Ontdek hoe originele HP cartridges voor kantoorprinters helpen bij het beschermen van je printer en data

 • Beveiliging van de cartridgechip

  HP chips in originele HP cartridges voor kantoorprinters bevatten HP firmware met fraudebeveiliging, die helpt voorkomen dat het product wordt gemanipuleerd door derden na productie, en die het risico verlaagt dat schadelijke code de chip van de cartridge binnendringt.

  Lees meer

 • Beveiliging van de toeleveringsketen

  Originele HP cartridges voor kantoorprinters zijn gecertificeerd onder de ISO/IEC 20243-standaard voor productintegriteit om schadelijke manipulatie en fraude in de toeleveringsketen te voorkomen.1

  Lees meer

 • Beveiliging van de verpakking

  De gespecialiseerde constructie-ontwerpen en lijmsoorten dragen bij aan een goede verzegeling van de verpakking om te zorgen voor een veilige printervaring.

  Lees meer

Ga voor het origineel.
Kies originele HP inkt en toner.

Koop nu

Houd circulerende cyberdreigingen buiten de deur

HP Wolf-beveiliging biedt uitgebreide endpointbescherming en weerbaarheid die begint op hardwareniveau en zich uitstrekt over software en services.

Meer info

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Hoe draagt HP bij aan de beveiliging van de verpakking?

Speciale ontwerpen en lijmen in de constructie dragen bij aan een manipulatiebestendige verzegeling van verpakkingen. Het veiligheidslabel op de doos omvat zowel handmatig als door een machine te lezen elementen, waaronder een identificator die door de hele HP toeleveringsketen gevolgd wordt. HP voegt aanvullende beveiliging toe via een label op de scheurstrip waaruit onmiddellijk blijkt of het gemanipuleerd is, plus een binnenverpakking met een verzegelde sluitingsstrip.1  Ga voor meer informatie over de anti-namaakmaatregelen van HP voor inkt- en tonercartridges naar hp.com/go/anticounterfeit.
 

Hoe draagt HP bij aan de beveiliging van de cartridgechip?


HP chips zijn afgestemd op veiligheid: Alleen originele HP supplies bevatten een chip met HP firmware die veilig en manipulatiebestendig is vanaf bare metal-niveau. Namaaksupplies bevatten mogelijk chips van onbekende oorsprong die mogelijk onbetrouwbare firmware gebruiken.

 

HP chips bevatten manipulatiebestendige HP firmware: De HP firmware op cartridgechips kan na de productie niet gemodificeerd worden door derden. Sommige leveranciers van niet-HP cartridges en chips beweren dat hun chips opnieuw geprogrammeerd kunnen worden en verkopen zelfs apparaten online die gegevenselementen kunnen wijzigen. Niet-HP chips kunnen microprocessoren voor algemene doeleinden gebruiken met firmware die gewijzigd of vervangen kan worden.

 

HP chips gebruiken veilige smartcardtechnologie: HP cartridgechips voor kantoorprinters dragen bij aan de bescherming van je printer met veilige smartcardtechnologie die doorgaans op chipgebaseerde creditcards en betaalpassen wordt gebruikt. Originele HP cartridges voor kantoorprinters die sinds 2015 op de markt zijn, gebruiken smartcardtechnologie voor maximale gegevensintegriteit die bestand is tegen manipulatie en hacken. Niet-HP chips kunnen microprocessoren voor algemene doeleinden gebruiken die mogelijk vatbaar zijn voor aanvallen.

 

Verificatie van authenticiteit door de printer: Smartcardtechnologie omvat een verificatie van authenticiteit door de printer voor het vertrouwen dat supplies origineel van HP zijn.

 


HP chips worden in beveiligde fabrieken geproduceerd: Chips worden gecertificeerd als EAL5+ en/of geproduceerd in fabrieken waar producten een EAL5+-certificering behaald hebben.

 

 

Hoe draagt HP bij aan het beschermen van mijn kantoorprinter?

 • HP printers hebben de krachtigste beveiliging in de industrie, met vier technologieën die altijd waakzaam zijn om elke aanval te detecteren en te stoppen en die zich aanpassen aan nieuwe dreigingen. Alleen HP enterpriseprinters herstellen zich automatisch na een aanval door opnieuw op te starten, zonder dat het IT-team hoeft in te grijpen.
 • HP Sure Start controleert de besturingssoftware. Het BIOS bevat opstartinstructies die worden gebruikt om essentiële hardwarecomponenten te laden en de firmware te initiëren. HP Sure Start-technologie werkt achter de schermen door de integriteit van het BIOS tijdens het opstarten te valideren. Wanneer een beschadigde versie wordt ontdekt, wordt het apparaat opnieuw opgestart vanaf een veilige 'gouden kopie' van het BIOS.
 • Run-time inbraakdetectie bewaakt de geheugenactiviteit. Geheugenactiviteit wordt gecontroleerd in real time, op het moment waarop de meeste aanvallen plaatsvinden, om onafgebroken te zoeken naar aanvallen en deze tegen te houden. Gecertificeerd volgens Common Criteria om te controleren op afwijkende gebeurtenissen tijdens gecompliceerde firmware- en geheugenoperaties, houdt automatisch indringers tegen en herstart om zichzelf te herstellen.
 • HP Connection Inspector controleert netwerkverbindingen. Verhindert dat malware kwaadaardige servers aanroept om je data te stelen en je netwerk binnen te dringen. HP Connection Inspector controleert uitgaande netwerkverbindingen om te bepalen wat normaal is, stopt verdachte verzoeken en start het apparaat automatisch opnieuw op voor zelfherstel.
 • Whitelisting controleert de firmware om te zorgen dat het authentieke, door HP digitaal ondertekende code betreft. Omdat besmette firmware je hele netwerk kwetsbaar maakt voor aanvallen, zorgt whitelisting ervoor dat de code waarmee de functies, knoppen en beveiliging van het apparaat worden geregeld niet gewijzigd is. Firmware wordt automatisch gecontroleerd tijdens het opstarten. Als een afwijking wordt opgemerkt, start het apparaat opnieuw op in een veilige offline-modus en wordt IT gewaarschuwd.
 • Meer informatie: hp.com/go/PrintersThatProtect en https://www8.hp.com/h20195/V2/getpdf.aspx/4AA6-1168ENW.pdf

   

Disclaimers

 1. Voor beveiliging van de toeleveringsketen, zie het standaardcertificeringsregister ISO/IEC 20243:2018 Open Trusted Technology Provider™ certification.opengroup.org/register/ottps-certification en keypointintelligence.com/HPCartridgeISO20243.