HP papier HP papier

Aanmelding Instant Ink

Koop nu

Zoek hier naar HP papier.

HP Printables

Ontdekken. Creëren. Leren.

Toegang tot honderden gratis printbare knutselwerkjes, kaarten, kleurpagina's en meer.

Ontdek

HP Printables

Ontdekken. Creëren. Leren.

Toegang tot honderden gratis printbare knutselwerkjes, kaarten, kleurpagina's en meer.

Ontdek

HP fotopapier om elk moment vast te leggen

Vertrouw op HP voor printerpapier dat het verschil maakt

Print prachtige kleurenfoto's en professionele documenten op papier en draag bij aan de bescherming van bossen.

Vertrouw op HP voor printerpapier dat het verschil maakt

Print prachtige kleurenfoto's en professionele documenten op papier en draag bij aan de bescherming van bossen.

 • Kwaliteit

  Print op HP papier om het in één keer goed te doen. HP papier levert foto's en documenten van hoge kwaliteit die zich onderscheiden van de rest.

 • Duurzaamheid

  Print met een goed gevoel. HP papier is van verantwoorde herkomst om ervoor te zorgen dat onze bossen duurzaam beheerd worden.4

 • Prestaties

  HP papier is ontwikkeld volgens strenge prestatienormen om consistente afdrukken te garanderen en papierstoringen en omkrullen te voorkomen. En in combinatie met originele HP inkt of toner gaan je afdrukken tientallen jaren mee.5

 • Keuze

  Wij hebben precies wat je zoekt. HP papier wordt vervaardigd in verschillende gewichten, formaten en aantal vellen voor belangrijke of alledaagse projecten. Of je nu print met inkt of toner, er is altijd een HP papiersoort die aan je wensen voldoet.    

Eén merk. Eén oplossing.
Voor de ideale afdruk.

HP papier, HP printers en originele HP inkt en toner zijn ontworpen om samen te werken voor prachtige foto's, professionele documenten en duurzame, betrouwbare afdrukken.

Meer informatie over HP inkt

Meer informatie over HP toner

HP Instant Ink

Zit nooit meer zonder inkt met de inktbezorgservice van HP en bespaar tot 70%.6 Krijg inkt, bezorging én recycling vanaf € 1,49 per maand.

Meer info

Kies voor originele HP supplies voor je HP printer

Originele HP inkt

Kies voor de beste kwaliteit van originele HP inkt en houd belangrijke documenten en herinneringen levend.

Meer info

Koop nu

Originele HP toner

Reken op de mooiste afdrukken zodat je moeiteloos door kunt werken.

Meer info

Koop nu

Disclaimers

 1. De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op www.hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en kunnen bij de desktopversie en mobiele apps verschillend zijn. Een abonnement is mogelijk vereist; een abonnement is mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com. Internettoegang is vereist en moet apart worden aangeschaft. Voor volledige functionaliteit is een HP account vereist. Er is een lijst met ondersteunde besturingssystemen beschikbaar in de appstores.
 2. Printen op 5 x 5 inch (12,7 x 12,7 cm) vanuit de fotolade kan alleen met printers uit de HP ENVY Inspire-serie. Hiervoor moet je via de HP Smart-app printen vanaf een mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com.
 3. Automatisch dubbelzijdig printen op 4 x 6 inch (10 x 15 cm) vanuit de fotolade kan alleen met printers uit de HP ENVY Inspire-serie. Hiervoor moet je via de HP Smart-app printen vanaf een mobiele telefoon. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com.
 4. Het beleid van HP is om vezel te gebruiken uit verantwoord beheerde bossen en HP biedt bij voorkeur Forest Steward Council® (FSC®)-gecertificeerd papier. Kijk voor de HP handelsmerklicentiecode FSC®-C017543 op fsc.org. Sylvamo Corporation handelsmerklicentiecodes FSC®-C168336.
 5. Kijk op hp.com/go/printpermanence.
 6. Op basis van de maandelijkse abonnementskosten van het HP Instant Ink 700-pagina's plan zonder aankoop van extra sets pagina's in vergelijking met de kosten per pagina (CPP) voor het afdrukken van ISO/IEC 24711-pagina's op de meeste HP, A4-kleur-inkjetcartridgeprinters en MFP's. Vergelijkbare printers worden geprijsd tegen of onder de prijs van de duurste HP Instant-Ink-geschikte printer in elk land met gebruik van de lokale valuta. Verkoopprijzen worden niet in aanmerking genomen voor deze studie. Het gemiddelde CPP per land wordt gebruikt om het percentage besparingen ten opzichte van CPP voor HP Instant Ink te bepalen. HP Ink Advantage-printers, printers die via contract worden verkocht, en andere printers die alleen XL-cartridges gebruiken, zijn uitgesloten vanwege een niet-standaard hardware- en toebehorenmodel. Studie uitgevoerd door Keypoint Intelligence in opdracht van HP. Printers geselecteerd op basis van marktaandeel in de IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker. www.keypointintelligence.com/HPInstantInk