HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer

Ontdek de HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer

Bereik het breedste kleurenbereik.1

Genereer aangepaste ICC-profielen en print consistente en nauwkeurige kleuren.2

Print perfecte overgangen en reproduceer specifieke kleurtinten.

Bereik superieure glansuniformiteit.3

Produceer unieke en levendige kleuren met een hoge snelheid.4

Werk efficiënter dankzij de automatische rolinvoer zonder spindle.5

Voorkom onderbrekingen tijdens het printen door het gebruik van recyclebare HP Eco-Carton inktcartridges van 1 liter.6

Verhoog uw uptime met universele en eenvoudig te vervangen

HP HDNA-printkoppen met dual-drop gewichttechnologie.

Monitor uw prestaties op afstand en neem beslissingen op basis van data.7

Bereik het breedste kleurenbereik.1

Genereer aangepaste ICC-profielen en print consistente en nauwkeurige kleuren.2

Print perfecte overgangen en reproduceer specifieke kleurtinten.

Bereik superieure glansuniformiteit.3

Produceer unieke en levendige kleuren met een hoge snelheid.4

Werk efficiënter dankzij de automatische rolinvoer zonder spindle.5

Voorkom onderbrekingen tijdens het printen door het gebruik van recyclebare HP Eco-Carton inktcartridges van 1 liter.6

Verhoog uw uptime met universele en eenvoudig te vervangen

HP HDNA-printkoppen met dual-drop gewichttechnologie.

Monitor uw prestaties op afstand en neem beslissingen op basis van data.7

Print zeer nauwkeurige plattegronden met de optie voor twee rollen1

 • Maximale mediabreedte van 1626 mm/64 inch
 • Inktpatroon van 1 liter
 • Snelheden tot 14,1 m2/uur (152 ft2/uur) Beste op glanzende media8
 • Multifunctioneel rolaccessoire
 • HP glansverbeteraar upgradekit3

Datasheet

Boek een demo

Zoek een wederverkoper

Deze printer werkt alleen met cartridges met een nieuwe of hergebruikte HP chip en maakt gebruik van dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges zonder HP chip te blokkeren.  Periodieke firmware-updates zullen de effectiviteit van deze maatregelen behouden en cartridges blokkeren die voorheen werkten.  Een hergebruikte HP chip maakt het gebruik van hergebruikte, gereviseerde en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.9

HP DesignJet Z6 en Z9⁺ Pro printers zijn bekroond met de iF DESIGN AWARD 2023.

Meer info

Imponeer uw klanten met de allerbeste kwaliteit1

Imponeer uw klanten met de allerbeste kwaliteit1

 • + Professionele fotografie

  Produceer grootformaat prints van professionele fotokwaliteit met het zeer brede kleurenbereik van RGB HP Vivid Photo inkt.10

 • + Kunstreproducties

  Produceer uitzonderlijke kunstreproducties1 op een groot aantal verschillende printmaterialen zoals canvas en fine art-papier.

 • + POP/POS-signage voor de detailhandel

  Creëer opvallende advertenties op verschillende soorten materialen en verfraai uw winkel met hoogwaardige graphics.


Ontdek alle HP DesignJet grafische printers


Ontdek alle HP DesignJet grafische printers

Vind de printer die bij u past.

Meer info

Ontdek meer over HP DesignJet printers

Slim printen

Beheer de productie van uw apparaten, configureer uw substraten eenvoudig op afstand en realiseer nieuwe groeikansen met het krachtige, cloudgebaseerde besturingssysteem HP PrintOS.11.

Meer info

HP Vivid Photo inkt

HP Vivid Photo inkt ondersteunt uw manier van werken, levert perfecte kwaliteit en biedt heldere, goed te onderscheiden kleuren. Haal strakke deadlines met inkt die resultaten van hoge kwaliteit produceert en die aan uw verwachtingen voldoet.

Meer info

Naadloze integratie

Vertrouw op het uitgebreide RIP-certificeringsprogramma van HP voor integratie met uw bestaande workflows.

Downloaden

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

LinkedIn

LinkedIn

Facebook

Facebook

Twitter

Twitter

YouTube

YouTube

Voetnoten

 1. De allerbeste professionele fotokwaliteit met het breedste kleurenbereik. Gebaseerd op tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in januari 2021 waarbij de HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer werd vergeleken met vergelijkbare concurrerende printers die volgens IDC in 2020 het grootste marktaandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Bij de tests werd in CIE-laboratoria het kleurenbereikvolume (hoe hoger, hoe beter) vergeleken van prints op HP Premium Instant-dry Satin fotopapier in de beste modus. Test uitgevoerd onder dezelfde omstandigheden voor alle printers waarbij het TC9.18-doel werd gemeten met de i1-spectrofotometer van X-Rite.
 2. De HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer bevat een geïntegreerde i1-spectrofotometer van X-Rite. De nauwe samenwerking tussen HP en X-Rite heeft geleid tot een betrouwbare, uitvoerig geteste oplossing die gebruikers gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid biedt.
 3. Gebaseerd op tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in januari 2021 waarbij de HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer werd vergeleken met vergelijkbare concurrerende printers die volgens IDC in 2020 het grootste marktaandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Bij de tests werd de standaardafwijking van het glansniveau in GU-units bij een meethoek van 20° (hoe kleiner, hoe beter) vergeleken van prints op glanzend fotopapier in de beste modus. HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer getest met HP Premium Instant-dry Gloss fotopapier in de beste modus met de glansverhoger geactiveerd. HP glansverhoger kan worden gebruikt op elk type fotopapier, uitgezonderd papier met een matte afwerking. Niet inbegrepen, apart aan te schaffen.
 4. Gebaseerd op interne tests van HP in januari 2021 vergeleken met de HP DesignJet Z6810 60 inch productieprinter. Op HP Premium Instant-dry Satin fotopapier in de beste modus kan de HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer een snelheid tot 152 ft2/uur (14,1 m2/uur) bereiken, vergeleken met de HP DesignJet Z6810 60 inch productieprinter die een snelheid tot 129 ft2/uur (12 m2/uur) kan bereiken. Op HP Artist Matte Canvas papier in de normale modus kan de HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer een snelheid tot 205 ft2/uur (19 m2/uur) bereiken, vergeleken met de HP DesignJet Z6810 60 inch productieprinter die een snelheid tot 140 ft2/uur (13 m2/uur) kan bereiken.
 5. Gebaseerd op tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in januari 2021 waarbij de HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer werd vergeleken met vergelijkbare concurrerende printers die volgens IDC in 2020 het grootste marktaandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Bij de tests werd een 44 inch rol Océ-ontwerppapier van 75g gebruikt. Hierbij werd de tijd gemeten tussen het plaatsen van de rol in de rolhouder en het voltooien van de installatie van de rol door de printer. De test werd uitgevoerd onder dezelfde omstandigheden voor beide printers (het plaatsen van de bovenste rol en het gebruik van standaardinstellingen voor detectie van de scheefheid en het formaat).
 6. De buitenverpakking van HP Eco-Carton inktcartridges is 100% recyclebaar via lokale karton- en papierverwerkingsprogramma's. De binnenverpakking, bijvoorbeeld de inktzak, is 55% recyclebaar en kan gratis worden geretourneerd via het HP Planet Partners-programma voor herverwerking van plastic onderdelen. Nul restafval. Kijk voor het retourneren van inktzakken/printkoppen/prints op http://www.hp.com/recycle voor informatie over deelname aan en beschikbaarheid van het HP Planet Partners-programma. Het programma is mogelijk niet in alle landen beschikbaar.
 7. Een HP PrintOS-account, een internetverbinding en een voor internet geschikt apparaat zijn vereist. Kijk voor meer informatie op http://www.printos.com.
 8. Maximum uitvoersnelheid voor kleurenafbeelding bij 100% kleurdekking. Geprint op maximaal rolformaat met originele HP Vivid Photo inkt.
 9. Kijk voor meer informatie op https://www.hp.com/learn/ds.
 10. RGB HP Vivid Photo inkt is alleen compatibel met de HP DesignJet Z9+ Pro printer en de HP DesignJet Z9+ PostScript® printerserie.
 11. Voor HP grootformaat printers is HP PrintOS compatibel met de HP Latex 100, 300, 500, 1500, 3000 en R-serie, HP DesignJet Z6 Pro en Z9+ Pro 64 inch printers, de HP DesignJet Z6 en Z9 printerserie en de HP Stitch printerserie. HP PrintOS is ook beschikbaar voor HP Indigo digitale persen en HP PageWide industriële persen.