HP DesignJet
inkt en media

HP DesignJet
inkt en media

HP DesignJet inkt is samen met uw HP DesignJet printer of plotter¹ ontworpen voor het leveren van consistent hoogwaardige prints op tal van media, zodat u tijd en geld bespaart en uw klanten tevreden zijn.

Koop nu

Originele HP inkt maakt het verschil

Printproblemen brengen de levering in gevaar en kunnen u tijd, geld en klanten kosten. HP DesignJet printerinkt is ontworpen om een opdracht altijd meteen goed uit te voeren.

Uitstekende details in fijne lijnen en levendige kleuren met HP Flex Tech-inkt

HP Flex Tech-inkt biedt alle voordelen van topkwaliteit, bestendigheid en verbeterde duurzaamheid. Gebruik deze inkt om uw ideeën duidelijk en effectief over te brengen, of u nu technische tekeningen, blauwdrukken, kaarten, presentaties of posters print.

Geschikte printers

Uitstekende kwaliteit
voor alle toepassingen

Bereik uitstekende details in fijne lijnen, krachtige zwarttinten, goed te onderscheiden grijstinten en levendige kleuren met HP Flex Tech-inkt. U kunt kiezen voor verschillende toepassingen, zoals technische tekeningen, blauwdrukken, kaarten, presentaties en zelfs posters.

Duurzame
inktprestaties

Deel vol vertrouwen prints met een uitstekende licht- en watervastheid, printpermanentie² en weerstand tegen vegen en uitlopen van highlighters.

Downloaden

Vooruitgang op het gebied
van duurzaamheid

U kunt uw impact op het milieu verminderen. HP Flex Tech-inkt is de eerste inkt in de technische grootformaat markt die voldoet aan de UL ECOLOGO®-certificering.³ Cartridges zonder label zijn gemakkelijker te recyclen.⁴ En het is gratis met het HP Planet Partners-programma.⁵

Meer info

Nauwkeurige lijnen en heldere kleuren met HP Bright Office-inkt

HP Bright Office-inkt is ontworpen om uw manier van werken te ondersteunen en geeft een perfecte kwaliteit samen met heldere, fijn te onderscheiden kleuren. Haal strakke deadlines met inkt die resultaten van hoge kwaliteit produceert en die aan uw verwachtingen voldoet.

Geschikte printers

Uitstekende lijnkwaliteit, details en letters

Voorkom miscommunicatie met uitstekende patronen en lijnkwaliteit, met tot 31% nauwkeurigere lijnen6 en zie diepte en afmetingen met tot 24% meer lijndichtheid.7

Heldere en goed te onderscheiden kleuren
 

Zie verschillende kleuren/functies op kaarten, plattegronden met de helderste dye-based kleureninkt, met tot wel 65% meer kleurenbereik.8 Werk met het beste kleurenonderscheid, met tot 84% meer chroma en tot 73% meer verzadiging.9

Duurzame, betrouwbare prestaties en recyclebaar5

100 jaar archivering op gewoon papier10 en ISO-gecertificeerde HP permanente en waterbestendige zwarte inkt.11 Gebruik tot 95% minder inkt voor service en onderhoud.12

Professionele, high-definition prints met HP Vivid Photo-inkt

U krijgt geweldige foto's in hoge kwaliteit en prints in high-definition met op pigment gebaseerde HP Vivid Photo-inkt met RGB-kleuren.13 Originele HP inkt is ontworpen om de levensduur van HP printkoppen te maximaliseren en biedt volledige HP garantie.

Geschikte printers

Lagere kosten

Originele HP inkt levert samen met uw HP DesignJet printer of plotter consistente resultaten op. Met betrouwbare prestaties kunt u de eventuele downtime en hoeveelheid afval beperken. Kies uit cartridgeformaten die zijn afgestemd op uw behoeften en budget, inclusief high-capacity cartridges en multipacks die zijn ontworpen om zuinig grote volumes te printen.

Bescherm uw investering

Inkteigenschappen zijn essentieel voor elk onderdeel van het printsysteem. Hoewel inkt van andere merken misschien minder duur per liter is dan HP inkt, kunt u te maken krijgen met regelmatige vervanging van printkoppen, onverkoopbare prints (een verspilling van tijd en geld) en meer downtime van en onderhoud aan de printer.

Print op een verantwoorde manier

Van onze wereldwijde recyclinginitiatieven tot onze speciaal ontworpen cartridges gemaakt van gerecyclede materialen en inkt op waterbasis, de zorg voor het milieu staat altijd centraal bij originele HP inkt.

HP grootformaat printmateriaal

Van fotopapier en banners tot backlit materialen, HP biedt een reeks printmaterialen die samen met originele HP inkt zijn ontworpen om altijd vanaf de eerste keer de juiste print te garanderen.

Meer info

De unieke veelzijdigheid van media

HP DesignJet printers en plotters zijn compatibel met duizenden gecertificeerde mediaoplossingen voor de grafische kunst. Ontdek welke opties het beste aansluiten bij uw zakelijke behoeften en creëer nieuwe omzetkansen met behulp van HP PrintOS.

Meer info

Doe meer

De meeste HP DesignJet printers en plotters zijn ENERGY STAR®-compliant, voldoen aan strikte richtlijnen voor energiezuinigheid en maken het gemakkelijk om uw originele HP DesignJet inktcartridges en printkoppen te recyclen.

Workflowoplossingen

HP biedt een reeks software en accessoires die zo zijn ontworpen dat u de operationele efficiëntie kunt verhogen, uw productiemogelijkheden kunt uitbreiden en meer.

Meer info

Supportservices

HP biedt een uitgebreid portfolio HP DesignJet supportservices zoals hulp bij het installeren en uitgebreide garantiemogelijkheden. Zo staat u er nooit alleen voor.

Meer info

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

LinkedIn

LinkedIn

Facebook

Facebook

Twitter

Twitter

YouTube

YouTube

Disclaimers

 1. HP DesignJet printers en plotters zijn niet ontworpen om doorlopende inktsystemen te gebruiken. HP DesignJet printers en plotters zijn ontworpen voor inktcartridges die moeten worden gebruikt totdat ze leeg zijn. Als de cartridges worden bijgevuld voordat ze leeg zijn, kan een printerstoring optreden en vervalt de garantie op de HP printer en de HP inktcartridge. HP DesignJet SmartTank printers en plotters zijn ontworpen om gebruik te maken van continue inktsystemen en originele HP SmartTank inkt.
 2. Tests uitgevoerd door Wilhelm Imaging Research, Inc. voor HP Inc. tonen aan dat documenten die zijn geprint met HP zwarte pigmentinkt en kleuren pigmentinkt op HP Bright White Inkjet-papier opgeslagen in het donker een WIR Dark Storage Permanence Rating bereikt van ‘meer dan 200 jaar’. Prints bereiken ook ‘meer dan 100 jaar’ op verschillende papiersoorten die zijn blootgesteld aan lichtvervaging binnenshuis (zonder glazen frame), op basis van ozontests.
 3. Certificering volgens de UL ECOLOGO®-standaard UL 2801 waarborgt dat een inkt voldoet aan een reeks meervoudige, lifecyclegebaseerde gezondheids- en milieucriteria (zie https://www.ul.com/EL).
 4. Eenvoudiger ten opzichte van cartridges met labels, die voor recycling moeten worden verwijderd.
 5. Kijk op https://www.hp.com/recycle voor informatie over deelname aan, en beschikbaarheid en functies van het HP Planet Partners-programma; programma is niet in alle regio's beschikbaar.
 6. Tot 31% nauwkeurigere lijnen op basis van interne tests van HP in september 2019 waarbij de rechtheid van verticale lijnen van 1 pixel werd vergeleken op prints van de HP DesignJet T200/T600/Studio plotterserie en Canon TM-305 printer op normaal papier met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus.
 7. Op basis van interne tests van HP in september 2019 van verticale en diagonale lijnen van 1 pixel; gemiddelde van de kleuren cyaan, magenta, geel, rood, groen, blauw en zwart in vergelijking met prints van de HP DesignJet T200/T600/Studio plotterserie en Canon TM-305 printer op normaal Océ-papier van 75 g/m² met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus.
 8. Tot 65% groter kleurenbereik op basis van interne tests van HP in september 2019 waarbij het kleurenbereik werd vergeleken op prints van de HP DesignJet T200/T600/Studio plotterserie en Canon TM-305 printer op normaal Océ-papier van 75 g/m² met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus.
 9. Op basis van interne tests van HP in september 2019 waarbij de verzadiging van cyaan C* en cyaan werd vergeleken op prints van de HP DesignJet T200/T600/Studio plotterserie en Canon TM-305 printer op normaal Océ-papier van 75 g/m² met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus.
 10. Voor prints die gemaakt zijn met zwarte HP Bright Office-inkt op pigmentbasis en dye-based kleureninkt. WIR-verklaring over de donkere opslagbestendigheid van documenten die zijn geprint met HP pigmentinkten en kleurstofinkten op HP Bright White inkjetpapier, oktober 2017. Tests uitgevoerd door Wilhelm Imaging Research, Inc. wijzen uit dat documenten die met HP zwarte inkt op pigmentbasis en dye-based kleureninkt zijn geprint op HP Bright White Inkjet papier en die in het donker worden bewaard (waarbij het document in een map of doos wordt bewaard en niet wordt blootgesteld aan ozon of contact met water) een WIR Dark Storage lichtbestendigheidswaarde hebben van 'meer dan 100 jaar'. Kijk voor meer informatie op https://www.hp.com/go/printpermanence.
 11. Voor prints die gemaakt zijn met HP licht- en waterbestendige zwarte inkt. HP Bright Office-inkten zijn gecertificeerd volgens de ISO 11798-norm voor duurzaamheid, wat bewijst dat prints die zijn gemaakt met compatibele HP DesignJet T-serie plotters die originele HP Bright Office-inkten gebruiken, bestand zijn tegen zware blootstelling aan licht, water, schuren en menselijke omgang, en langdurige opslag en warmte, en dat ze daarna ook in de toekomst leesbaar blijven. Kijk voor meer informatie op https://www.hp.com/go/printpermanence.
 12. Op basis van interne tests van HP in januari 2020 waarbij de HP DesignJet T200 plotterserie, met dezelfde inkt en printmodus als de HP DesignJet T600 plotterserie, en Canon TM-200 en TM-300 printers werden vergeleken wat betreft inktgebruik tijdens routinematige reiniging van de printkoppen.
 13. RGB HP Vivid Photo-inkt is alleen compatibel met HP DesignJet Z9⁺ PostScript®-printerserie. Chromatisch groen en chromatisch blauw zijn HP 747 DesignJet-inktcartridges.