Betrouwbaar. Flexibel. Prachtig.

Inkt en media

HP DesignJet printerinkt is samen met uw HP DesignJet printer¹ ontworpen om afdrukken van consistent hoge kwaliteit te leveren op een breed scala aan media, waardoor u tijd en geld bespaart, en uw klanten tevreden houdt.

Originele HP inkt maakt het verschil

Printproblemen brengen de levering in gevaar en kunnen u tijd, geld en klanten kosten. HP DesignJet printerinkt is ontworpen om een opdracht altijd meteen goed uit te voeren.

Nauwkeurige lijnen en heldere kleuren met HP Bright Office-inkt

HP Bright Office-inkt werd ontworpen om de manier waarop u werkt te ondersteunen en geeft u een uitstekende kwaliteit samen met heldere, goed te onderscheiden kleuren. Haal last-minute deadlines met inktsoorten die resultaten van hoge kwaliteit leveren en presteren volgens uw verwachtingen.

Uitstekende lijnkwaliteit, details en letters

Voorkom miscommunicatie: produceer uitstekende patronen en lijnkwaliteit, met lijnen die tot 31% meer nauwkeurig zijn.2 en zie diepte en dimensie met tot 24% meer lijndichtheid.3

Heldere en goed te onderscheiden kleuren

Zie duidelijke kleuren/kenmerken op kaarten, plattegronden met de helderste dye-based inkten, met tot 65% meer kleurenbereik.4 Werk met het beste kleurverschil, met tot 84% meer chroma en tot 73% meer verzadiging.5

Duurzame/betrouwbare prestaties en recyclebaar6

100 jaar archiveerbaarheid op gewoon papier7 en ISO-gecertificeerde HP permanente en waterbestendige zwarte inkt.9 Gebruik tot 95% minder inkt voor service en onderhoud.8

Professionele high-definition afdrukken met HP Vivid Photo-inkt

U krijgt geweldige foto's in hoge kwaliteit tot afdrukken in hoge definitie met op pigment gebaseerde HP Vivid Photo-inkt met RGB-kleuren.10 Originele HP inkt is ontworpen om de levensduur van HP printkoppen te maximaliseren en biedt volledige HP garantie.

Lagere kosten

Originele HP inkt wordt samen met uw HP DesignJet printer ontworpen om consistente resultaten te produceren. Met betrouwbare prestaties kunt u afval en downtime minimaliseren. Kies uit cartridgeformaten die zijn afgestemd op uw behoeften en budget, inclusief high-capacity cartridges en multipacks die zijn ontworpen om zuinig grote volumes te printen.

Bescherm uw investering

De eigenschappen van de inkt zijn van cruciaal belang voor elk onderdeel van het printsysteem. Hoewel inkt van een ander merk dan HP misschien minder kost per liter, kunnen ze de oorzaak zijn dat u uw printkop frequent moet vervangen, leiden ze tot onverkoopbare afdrukken - waardoor u tijd en geld verspilt - en meer uitvaltijd en onderhoud van de printer.

Print op een verantwoorde manier

Van onze wereldwijde recyclinginitiatieven tot onze speciaal ontworpen cartridges gemaakt van gerecyclede materialen en inkt op waterbasis, de zorg voor het milieu staat altijd centraal bij originele HP inkt.

HP grootformaat printermedia

Van fotopapier en banners tot materialen met achtergrondverlichting, HP biedt een reeks printmaterialen die samen met originele HP inkt zijn ontworpen om altijd de eerste keer de juiste afdruk te garanderen.

Blader door printmaterialen

Uitzonderlijke veelzijdigheid van media

HP DesignJet printers zijn compatibel met duizenden gecertificeerde grafische mediaoplossingen. Ontdek de opties die het beste aansluiten bij uw zakelijke behoeften en creëer nieuwe omzetmogelijkheden met HP PrintOS.

Ontdek Media Solution

Ontdek meer over HP DesignJet printers

Workflowoplossingen

HP biedt een reeks software en accessoires die zijn ontworpen om u te helpen de operationele efficiëntie te verhogen, uw productiemogelijkheden uit te breiden en meer.

Ontdek

Duurzamer printen

De meeste HP DesignJet printers voldoen aan ENERGY STAR®, wat inhoudt dat er strikte richtlijnen gevolgd werden voor energie-efficiëntie en dat uw originele HP DesignJet-inktcartridges en printkoppen gemakkelijk gerecycled kunnen worden.

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

Disclaimers

1. HP DesignJet printers zijn niet ontworpen voor gebruik van continue inktsystemen. HP DesignJet printers zijn ontworpen voor inktcartridges totdat ze leeg zijn. Het opnieuw vullen van cartridges voordat ze leeg zijn kan ertoe leiden dat de printer niet meer werkt en dit maakt de HP printer- en HP inktcartridgegarantie ongeldig.

2. Tot 31% nauwkeurigere lijnen op basis van interne tests van HP in september 2019 waarbij de rechtheid van verticale lijnen van 1 pixel werd vergeleken met afdrukken van de HP DesignJet Studio/T600/T200 printerserie en Canon TM-305 printer op normaal papier met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus.

3. Gebaseerd op interne tests van HP, in september 2019, van verticale en diagonale lijnen met een dikte van 1 pixel; de gemiddelde cyaan-, magenta-, geel-, rood-, groen- en blauw- en zwartwaarden werden vergeleken tussen afdrukken van printers van de HP DesignJet Studio/T600/T200 printerserie en een Canon TM-305 printer op normaal Oce-papier van 75 g/m² met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus.

4. Tot 65% groter kleurenbereik op basis van interne tests van HP in september 2019 waarbij het kleurenbereik werd vergeleken met afdrukken van de HP DesignJet Studio/T600/T200 printerserie en Canon TM-305 printer op normaal Oce-papier van 75 g/m² met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus.

5. Gebaseerd op interne tests van HP in september 2019, van cyaan C* en cyaanverzadiging waarbij afdrukken van de HP DesignJet Studio/T600/T200 printerserie en Canon TM-305 Printer op normaal Oce-papier van 75 g/m² worden vergeleken met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus.

6. Neem een kijkje op http://www.hp.com/recycle om te zien hoe u kunt deelnemen en voor de functies en beschikbaarheid van het HP Planet Partners-programma; het programma is mogelijk niet beschikbaar in uw regio.

7. Voor afdrukken die zijn geproduceerd HP Bright Office-inkten met op pigment gebaseerde zwart en op dye-based kleuren. WIR-verklaring over de donkere opslagbestendigheid van documenten die zijn geprint met HP pigmentinkten en kleurstofinkten op HP Bright White inkjetpapier, oktober 2017. Tests uitgevoerd door Wilhelm Imaging Research, Inc. uit mei 2017 wijzen uit dat documenten die met HP zwarte inkt op pigmentbasis en kleureninkt op kleurstofbasis zijn geprint op HP Bright White Inkjet papier en die in het donker worden bewaard (waarbij het document in een map of doos wordt bewaard en niet wordt blootgesteld aan ozon of contact met water) een WIR Dark Storage lichtbestendigheidswaarde heeft van 'meer dan 100 jaar'. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.hp.com/go/printpermanence.

8. Gebaseerd op interne tests van HP in januari 2020 waarbij de HP DesignJet T200 printer, met dezelfde inkt en printmodus als de HP DesignJet T600 printerserie, en Canon TM-200 en TM-300 printers werden vergeleken wat betreft inktgebruik tijdens routinematige reiniging van de printkoppen.

9. Voor afdrukken die zijn geproduceerd met HP permanente en waterbestendige zwarte inkt. HP Bright Office-inkten zijn gecertificeerd volgens de ISO 11798-norm voor duurzaamheid, wat bewijst dat afdrukken die zijn gemaakt met compatibele HP DesignJet T-serie printers die originele HP Bright Office-inkten gebruiken, bestand zijn tegen zware blootstelling aan licht, water, schuren en menselijke omgang, en langdurige opslag en warmte, en dat ze daarna ook in de toekomst leesbaar blijven. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.hp.com/go/printpermanence.

10. RGB HP Vivid Photo-inkt is alleen compatibel met de HP DesignJet Z9⁺ PostScript® printerserie. Chromatisch groen en chromatisch blauw zijn HP 747 DesignJet-inktcartridges.