Ervaar de nieuwe standaard van betrouwbaarheid

HP DesignJet XL 3600 multifunctionele plotterserie

Ontworpen voor duurzaamheid en hoge productie

Bekijken

Ontdek de serie

HP DesignJet XL 3600 36-inch multifunctionele printer

Datasheet

Zoek een wederverkoper

HP DesignJet XL 3600dr 36-inch multifunctionele printer

Datasheet

Zoek een wederverkoper

HP DesignJet XL 3600 multifunctionele plotterserie

Ervaar de nieuwe standaard met de snelste en krachtigste grootformaat MFP op de markt.

HP Click-software

Maak tijd vrij met radicaal eenvoudig en snel printen van pdf’s in batches.

Compact

Ideaal voor op kantoor dankzij de 30% kleinere footprint en de stilste werking.1

Gebruiksvriendelijk

Digitaliseer uw projecten eenvoudig met geautomatiseerd scannen, handige snelinstellingen en functies voor post-editing.

Touchscreen

Via het touchscreen hebt u snel toegang tot uw persoonlijke bestanden en groepsmappen, zodat u direct kunt printen en delen.4

HP DesignJet-plotteroplossingen voor grootformaat printen

HP Click-software

Maak tijd vrij met radicaal eenvoudig en snel printen van pdf’s in batches.

Meer info

HP Smart-app

Print en deel taken eenvoudig vanuit de cloud met uw mobiele apparaat en de HP Smart-app.

Meer info

HP SmartTracker

Krachtige, geconsolideerde software voor het volgen en rapporteren van gegevens waarmee u uw printkosten kunt analyseren en vergoedingen mogelijk worden.

Meer info

HP Poster-app

Creëer en print onmiddellijk professionele posters.

Meer info

Ontdek meer over HP DesignJet-printers

HP inkt en media

Dankzij HP DesignJet-printerinkt en een breed scala aan printmaterialen kunt u keer op keer consistente afdrukken van hoge kwaliteit leveren.

Meer info

HP supportservices

Van hulp bij het installeren tot ongekende garantiemogelijkheden, HP biedt een uitgebreid portfolio HP DesignJet supportservices zodat u er nooit alleen voor staat.

Meer info

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

LinkedIn

LinkedIn

Facebook

Facebook

Twitter

Twitter

YouTube

YouTube

Disclaimers

  1. 30% kleinere footprint op basis van vergelijkbare printers met ledtechnologie die printen met 4-6 D/A1 pagina's per minuut, die volgens IDC in november 2018 meer dan 40% van het totale marktaandeel van ledprinters voor kleine volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. Meting uitgevoerd met operationele footprint in overweging (met de medialade open). Stilste werking is gebaseerd op vergelijkbare printers met ledtechnologie die printen met 4–6 D/A1 pagina's per minuut, die volgens IDC in november 2018 meer dan 70% van het totale marktaandeel van LED-printers voor lage volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. Stilste volgens interne tests van HP van de geluidsdruk van de operationele modus en de modus gereed/geluid (gewoon papier, lijntekening, normale modus) in vergelijking met de gepubliceerde specificaties van concurrerende printers. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/designjetxlclaims.
  2. Op basis van vergelijkbare printers met ledtechnologie die printen met 4-6 D/A1 pagina's per minuut, die volgens IDC in november 2018 meer dan 70% van het totale marktaandeel van ledprinters voor kleine volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. De eerste pagina verschijnt het snelst op basis van interne HP tests voor specifieke gebruiksscenario's. Operationele kosten zijn gebaseerd op producten met ledtechnologie voor kleine volumes onder USD 17.000 die vanaf november 2018 verkrijgbaar waren. De operationele kosten omvatten supplies en servicekosten. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/designjetxlclaims.
  3. Geavanceerde ingebouwde beveiligingsfuncties zijn gebaseerd op een review van HP in februari 2019 van gepubliceerde ingebouwde beveiligingsfuncties van concurrerende printers.
  4. Gebruikt het LDAP-protocol (Lightweight Directory Access Protocol).
  5. Operationele kosten voor printers zijn gebaseerd op producten met ledtechnologie voor kleine volumes onder USD 20.000 die vanaf januari 2019 verkrijgbaar waren. De operationele kosten omvatten supplies en servicekosten. Kijk voor testcriteria op http://www.hp.com/go/pagewidexlclaims.