Veilige printer voor CAD/GIS-werkgroepen

HP DesignJet T1700-printerserie

Verbeter met een gerust hart de CAD- en GIS-kleurreproductie met een 44 inch HP DesignJet printer met krachtige beveiligingsfuncties, een hoge productiviteit voor zelfs de meest complexe bestanden en heldere, accurate kleuren. Dynamische beveiliging: Cartridges met niet-HP chips werken mogelijk nu of in de toekomst niet.¹

Datasheet

Bekijken

Ontdek de serie

HP DesignJet T1700-printer

HP DesignJet T1700 Postscript®-printer

HP DesignJet T1700dr-printer

HP DesignJet T1700dr Postscript®-printer

Geavanceerde beveiligingsfuncties

Adobe PDF Print Engine²

6 HP Bright Office-inkten

Eenvoudig mobiel printen

Met HP Mobiel printen³ is integratie met uw andere kantoorapparaten eenvoudig. Print rechtstreeks vanaf uw Android™⁴-smartphone of tablet, waar u ook bent. Print op afstand door bestanden rechtstreeks te e-mailen naar printers die ePrint ondersteunen.

Meer info

Het voordeel van de HP DesignJet

HP Click-printsoftware om met één klik te printen naar reguliere bestandsindelingen⁵

Scannen via de HP Smart-app met HP Mobile Printing⁶

Op afstand printen per e-mail⁷

Ontdek meer over HP DesignJet-printers

HP inkt en media

Dankzij HP DesignJet-printerinkt en een breed scala aan printmaterialen kunt u keer op keer consistente afdrukken van hoge kwaliteit leveren.

Meer info

HP supportservices

Van hulp bij het installeren tot ongekende garantiemogelijkheden, HP biedt een uitgebreid portfolio HP DesignJet supportservices zodat u er nooit alleen voor staat.

Meer info

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

Facebook

Twitter

YouTube

LinkedIn

Disclaimers

  1. Lees meer op https://www.hp.com/learn/ds.
  2. Een HP DesignJet T1700 PostScript®-model of een optionele HP DesignJet PostScript/PDF-upgradekit moet worden aangeschaft. Adobe PDF Print Engine (APPE) is Adobe's snelle, betrouwbare printplatform. Versie 4 breidt de toonaangevende printreproductie van APPE uit met efficiëntere prestaties en revolutionaire renderingkenmerken. APPE 4 maakt het mogelijk om de printerworkflow efficiënter te maken en winstgevender te werken dankzij innovaties in inkjetprinttechnologie. Kijk voor meer informatie op https://www.adobe.com/products/pdfprintengine.html.
  3. Om lokaal te printen moeten het mobiele apparaat en de printer op hetzelfde netwerk (meestal via een Wi-Fi access points bridge wireless-to-wired verbinding) zijn aangesloten. De draadloze communicatie is afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4 GHz-verbinding. Voor printen op afstand is een internetverbinding met een HP webprinter nodig. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen servicecontract voor mobiele apparaten vereist. Neem contact op met uw serviceprovider voor informatie over de dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/designjetmobility.
  4. De app HP Print Service Plugin is beschikbaar voor mobiele Android™-apparaten met Android™ v.4.4 of hoger. De app is gratis van Google Play.
  5. Print met één klik, nadat de afbeelding is geselecteerd, indien het hele bestand zonder wijzigingen van de printinstellingen wordt geprint. Geldt voor pdf-, jpeg-, tiff- en HP-GL/2-bestanden.
  6. De HP Smart-app is beschikbaar voor Apple® iPad, iPhone en iPod Touch met iOS v7.0 of hoger en voor mobiele Android™-apparaten met Android™ v4.4 of hoger. De HP Smart-app is gratis beschikbaar in de Apple® App Store voor mobiele Apple®-apparaten en in de Google Play Store voor mobiele Android™-apparaten.
  7. E-mail naar printers die geschikt zijn voor ePrint. Om lokaal te printen moeten het mobiele apparaat en de printer op hetzelfde netwerk (meestal via een Wi-Fi access points bridge wireless-to-wired verbinding) zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. De draadloze communicatie is afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4 GHz-verbinding. Voor printen op afstand is een internetverbinding met een HP webprinter nodig. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen servicecontract voor mobiele apparaten vereist. Neem contact op met uw serviceprovider voor informatie over de dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/designjetmobility.