HP Service Edge

Supportservices

HP DesignJet-services bieden een uitgebreide reeks oplossingen voor bedrijfskritische omgevingen - van installatie tot uitgebreide ondersteuning en onderhoud - allemaal ontworpen om uw rendement op investering te beschermen. ¹ Services worden aangeboden als een prepaid Care Pack of als een abonnement.

Hebt u al een HP DesignJet-printer en bent u op zoek naar de nieuwste drivers? Of hebt u hulp nodig bij het oplossen van problemen?

Care Pack-opties HP DesignJet-printer

  • + HP onsite reparatieservices op volgende werkdag

    U hoeft uw apparatuur niet langer in te pakken en op te sturen voor langdurige reparaties. Als er een probleem is, komen wij naar u toe en zorgen wij ervoor dat uw printer zo snel mogelijk weer operationeel is.

  • + HP installatie inclusief aansluiting op het netwerk

    Hiermee kunt u HP DesignJet-printproducten snel en zonder onderbreking in uw print- en IT-omgeving integreren. In een paar uur zorgt een door HP getrainde technicus ervoor dat uw HP DesignJet-printer, MFP of scanner en bijbehorende accessoires volledig operationeel zijn.  

  • + HP preventieve onderhoudsservice

    Houd uw printer in optimale staat voor de beste prestaties en uptime.  

Ontdek meer over HP DesignJet-printers

HP inkt en media

HP DesignJet printerinkt en een breed scala aan printmaterialen helpen u van de eerste keer, keer op keer afdrukken van consistent hoge kwaliteit te maken.

Ontdek

Workflowoplossingen

HP biedt een reeks software en accessoires die zijn ontworpen om u te helpen de operationele efficiëntie te verhogen, uw productiemogelijkheden uit te breiden en meer.

Ontdek

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube

Disclaimers

 

1. De beschikbaarheid van servicepakketten en op abonnementen gebaseerde services en specificaties kunnen per product en land verschillen.