HP Service Edge

Supportservices

HP DesignJet-services bieden een uitgebreide reeks oplossingen voor bedrijfskritische omgevingen - van installatie tot uitgebreide ondersteuning en onderhoud - allemaal ontworpen om uw rendement op investering te beschermen. ¹ Services worden aangeboden als een prepaid Care Pack of als een abonnement.

Brochure downloaden

Hebt u al een HP DesignJet printer en bent u op zoek naar de nieuwste drivers of hebt u hulp nodig bij het oplossen van problemen?

Care Pack-opties voor HP DesignJet printers

  • + HP onsite reparatieservices op de volgende werkdag

    U hoeft uw apparatuur niet langer in te pakken en op te sturen voor langdurige reparaties. Als er een probleem is, komen wij langs om uw printer zo snel mogelijk weer werkend te krijgen.

  • + HP installatieservice met netwerkconfiguratie

    HP DesignJet printers worden snel en zonder onderbreking geïntegreerd in uw print- en IT-omgeving. Een gekwalificeerde HP technicus zorgt er in slechts een paar uur voor dat uw HP DesignJet printer, MFP of scanner en gerelateerde accessoires volledig operationeel zijn.

  • + HP preventieve onderhoudsservice

    Houd uw printer in optimale staat voor de beste prestaties en uptime.  

Lees meer over HP DesignJet printers

HP inkt en media

HP DesignJet printerinkt en een breed scala aan printmaterialen helpen u van de eerste keer, keer op keer afdrukken van consistent hoge kwaliteit te maken.

Ontdek

Workflowoplossingen

HP biedt een reeks software en accessoires die zijn ontworpen om u te helpen de operationele efficiëntie te verhogen, uw productiemogelijkheden uit te breiden en meer.

Ontdek

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube

Disclaimers

 

1. De beschikbaarheid van servicepakketten en op abonnementen gebaseerde services en hun specificaties kunnen per product en land verschillen.