Verwacht niets anders dan precisie

HP DesignJet Z6 PostScript®-printerserie

Ontworpen voor het produceren van high-definition afdrukken en voor het verwerken van zelfs de meest complexe bestanden. Meer kwaliteit met minder inkt.

Datasheet

Bekijken

High-definition kleurprecisie

Maak op iedereen indruk met vloeiende overgangen met HP Pixel Control en hoogwaardige HP printkoppen. Met dual-droptechnologie is lichte inkt niet nodig.

Snel en efficiënt

Verwerk zelfs de meest complexe GIS-kaarten met een krachtige verwerkingsarchitectuur en de Adobe PDF Print Engine.2 Daarnaast kunt u de kaarten in minder stappen tot verschillende formaten bijsnijden met de eerste printer die een geïntegreerd verticaal snijmes heeft.1

Optimale beveiliging

Bescherm uw werk en uw gegevens met toonaangevende beveiligingsfuncties.

Maak kennis met de HP DesignJet Z6 PostScript®-printerserie

Verwacht niets anders dan precisie

HP Secure Boot, whitelisting, authenticatie-oplossingen en de HP JetAdvantage Security Manager

Kaarten op verschillende formaten snijden in minder stappen

Krachtige verwerkingsarchitectuur en Adobe PDF Print Engine²

Soepele kleurovergangen

Produceer afdrukken met heldere details en sterk contrasterende kleuren

Maak afdrukken die waterbestendig zijn en niet vervagen.³ Meer kwaliteit met minder inkt

HP Secure Boot, whitelisting, authenticatie-oplossingen en de HP JetAdvantage Security Manager

Kaarten op verschillende formaten snijden in minder stappen

Krachtige verwerkingsarchitectuur en Adobe PDF Print Engine²

Soepele kleurovergangen

Produceer afdrukken met heldere details en sterk contrasterende kleuren

Maak afdrukken die waterbestendig zijn en niet vervagen.³ Meer kwaliteit met minder inkt

Deze printer werkt alleen met cartridges met een nieuwe of hergebruikte HP-chip en gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren met een niet-HP-chip. Periodieke firmware-updates zullen de effectiviteit van deze maatregelen behouden en cartridges blokkeren die voorheen werkten. Een hergebruikte HP-chip maakt het gebruik van hergebruikte, gereviseerde en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.5

Opties voor aanschaf

HP DesignJet Z6 24-inch PostScript®-printer

Zoek een wederverkoper

HP DesignJet Z6 44-inch PostScript®-printer

Zoek een wederverkoper

HP DesignJet Z6 44-inch PostScript®-printer met dubbele rollen en verticaal snijmes

Zoek een wederverkoper

Luister naar wat anderen zeggen

“We kunnen er niet op vertrouwen dat een printer van derden de juiste kwaliteit levert en moeten de doorlooptijden in de hand houden. Dat is de reden waarom we hebben geïnvesteerd in de HP DesignJet Z6 PostScript®-printer.

Julie Belanger, oprichter en vicepresident, The 111th Group

HP DesignJet oplossingen

HP Click-software

Optimaliseer het mediagebruik en de kosten en print met één klik de meest voorkomende bestandsindelingen vanaf een pc of Mac naar HP DesignJet-printers.

Meer info

HP PrintOS

Kies voor een nieuwe manier van printen. HP PrintOS is een besturingssysteem voor het produceren van afdrukken dat beschikt over internet- en mobiele apps waarmee u meer uit uw HP grootformaatprinters haalt en eenvoudiger afdrukken produceert.

Meer info

HP Smart-app

Met de HP Smart-app kunt u HP grootformaat- en kleinformaatprinters op uw mobiel instellen en beheren voor scannen, printen en delen.

Meer info

Gecertificeerde RIP's

HP's certificeringsprogramma test RIP's van derde partijen om de compatibiliteit met de unieke mogelijkheden van HP DesignJet-printers te garanderen.

Downloaden

Ontdek meer over HP DesignJet-printers

HP inkt en media

Dankzij HP DesignJet-printerinkt en een breed scala aan printmaterialen kunt u vanaf het eerste moment en keer op keer consistente afdrukken van hoge kwaliteit leveren.

Meer info

HP supportservices

HP biedt een uitgebreid portfolio HP DesignJet supportservices zoals hulp bij het installeren en unieke garantie-opties. Zo staat u er nooit alleen voor.

Meer info

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

Facebook

Twitter

YouTube

LinkedIn

Disclaimers

  1. Verticaal snijmes en dubbele rollen alleen inbegrepen bij de HP DesignJet Z6dr 44-inch PostScript®-printer met V-snijmes. Tot 20% minder arbeidsuren voor nabewerking volgens eigen tests van HP in vergelijking met printers uit de HP DesignJet Z6-serie zonder ingebouwd verticaal snijmes.
  2. Adobe PDF Print Engine (APPE) is Adobe's snelle, betrouwbare printplatform. In versie 4 is de toonaangevende printreproductie van APPE uitgebreid met nieuwe, efficiëntere prestaties en revolutionaire functies voor rendering. Met APPE 4 kunt u de printerworkflow efficiënter maken en winstgevender werken dankzij innovaties in inkjetprinttechnologie. Kijk voor meer informatie op https://www.adobe.com/products/pdfprintengine.html.
  3. De prestaties variëren afhankelijk van verschillen in het schrijfsysteem. De schatting van printbestendigheid door HP Image Permanence Lab is gebaseerd op HP Vivid foto-inkt van dezelfde samenstelling die is gebruikt in de HP DesignJet Z6200 fotoproductieprinter en gebruik van zes soorten inkt. Waterbestendigheid varieert afhankelijk van de printer en het printprofiel. Waterbestendigheidstests van HP Image Permanence Lab op een reeks HP media volgens de ISO 18935-procedure. Lichtbestendigheidswaarden voor binnen, niet in direct zonlicht, van HP Image Permanence Lab op een reeks HP media. Kijk voor meer informatie op http://www.HPLFMedia.com/printpermanence.
  4. Nadat de afbeelding is geselecteerd, kunt u met één klik afdrukken als het hele bestand wordt geprint zonder wijziging van de printinstellingen. Geldt voor PDF-, JPEG-, TIFF-, DWF- en HP-GL/2-bestanden.
  5. Lees meer op https://www.hp.com/learn/ds.