HP DesignJet
technische
plotters

HP DesignJet
technische
plotters

Ontworpen voor architecten, ingenieurs en professionals in de bouw die kaarten en technische CAD-tekeningen moeten maken.

Koop nu

A1

A0

A0+

Bekijk alle plotters

Voor architecten, ingenieurs, de bouw en professionele GIS-gebruikers

HP’s plotterportfolio is ontwikkeld voor professionals in architectuur, techniek, bouw, GIS en MCAD die technische tekeningen, plannen, kaarten, orthopedische foto's en renders willen printen met een nauwkeurige, accurate lijnkwaliteit en heldere tekst.

Eenvoud

Eenvoud

Voor architecten, ingenieurs of professionals in de bouw die zich aanpassen aan hybride workflows zijn de juiste tools essentieel. HP DesignJet printers bieden een moeiteloze, intuïtieve en eenvoudige gebruikerservaring.

Beveiliging

Beveiliging

Firewalls alleen beschermen u niet tegen cyberaanvallen. U hebt 's werelds veiligste grootformaat printers¹ nodig om uw apparaten, data en documenten te beschermen.

Meer info

Duurzaamheid

Duurzaamheid

HP beweegt zich actief in de richting van een circulaire economie met belangrijke initiatieven, zoals ons programma voor de recycling van plastic dat anders in zee zou zijn beland, waarmee we nieuwe printeronderdelen maken uit plastic flessen, en het HP Planet Partners-programma, dat gratis recycling biedt van inkt- en tonercartridges.²

Ontdek alle HP DesignJet technische plotters

Vind de plotter die bij u past

Workflowoplossingen

HP biedt een reeks software en accessoires die zo zijn ontworpen dat u de operationele efficiëntie kunt verhogen, uw productiemogelijkheden kunt uitbreiden en meer.

Meer info

Supportservices

HP biedt een uitgebreid portfolio HP DesignJet-supportservices zoals hulp bij het installeren en uitgebreide garantiemogelijkheden. Zo staat u er nooit alleen voor.

Meer info

Inkt en media

Dankzij HP DesignJet-printerinkt en een breed scala aan printmaterialen kunt u vanaf het eerste moment en keer op keer consistent prints van hoge kwaliteit leveren.

Meer info

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

LinkedIn

LinkedIn

Facebook

Facebook

Twitter

Twitter

YouTube

YouTube

Disclaimers

 1. Van toepassing op de HP DesignJet T1700 plotterserie, HP DesignJet Z9+ PostScript® printerserie, HP DesignJet Z6 PostScript® printerserie, HP DesignJet Z9+ Pro printer, HP DesignJet Z6 Pro printerserie, HP DesignJet XL 3600 multifunctionele printerserie, HP DesignJet T2600 multifunctionele plotterserie, HP DesignJet T1600 plotterserie, HP PageWide XL printers en HP PageWide XL Pro printers. Geavanceerde, ingebouwde beveiligingsfuncties zijn gebaseerd op een review van HP in maart 2021 van gepubliceerde ingebouwde beveiligingsfuncties van concurrerende printers.
 2. Kijk op https://www.hp.com/recycle voor informatie over deelname aan, en beschikbaarheid en functies van het HP Planet Partners-programma; programma is niet in alle regio's beschikbaar.
 3. Mechanische printtijd. Geprint in de snelle modus met de Economodus ingeschakeld, op HP Bright White inkjetpapier (bond-papier) met originele HP inkt. De werkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de verschillende omstandigheden, met inbegrip van onder andere de netwerkconfiguratie.
 4. Mechanische printtijd. Geprint in de snelle modus met de Economodus ingeschakeld, op HP Bright White inkjetpapier (bond-papier) met originele HP inkt.
 5. Van A4/A tot A0/E, met een capaciteit van maximaal 100 A1/D-formaat vellen.
 6. Gebaseerd op 4 GB RAM.
 7. Gebaseerd op 8 GB RAM.
 8. Mechanische printtijd. Geprint in de snelle modus met de Economodus ingeschakeld, op HP Bright White inkjetpapier (bond-papier) met originele HP inkt. De werkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de verschillende omstandigheden, met inbegrip van onder andere de netwerkconfiguratie.
 9. Printen op normaal papier in snelle Economodus. HP DesignJet Smart Tank T858 printersnelheden tot 90 A1/D plots. HP DesignJet Smart Tank T908 multifunctionele printersnelheden tot 120 A1/D plots.
 10. Gebaseerd op een vergelijking van gepubliceerde specificaties over de snelheid in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in februari 2023. Topsnelheid HP DesignJet XL 3800 multifunctionele printer van 6 A1/D kleurenpagina's per minuut ten opzichte van specificaties van topsnelheden van zwart-wit- en kleurenprinters van verschillende fabrikanten die vergelijkbaar zijn qua prijsklasse, snelheid en marktrelevantie op basis van hun wereldwijde marktaandeel in februari 2023 volgens IDC. Meer info is verkrijgbaar op aanvraag.
 11. Wanneer de printer inactief en gereed is, wordt een herdruk uitgevoerd in de snelle printmodus op normaal papier uit de geschiedenis in de taakwachtrij na 35 seconden vanaf de laatste plot en in minder dan 3 uur. De tijd waarin de eerste pagina verschijnt, kan variëren. Dit is afhankelijk van de omgevingsomstandigheden in uw printbedrijf.
 12. PostScript-mogelijkheden worden 6 (zes) maanden na introductie van het product opgenomen als standaardfunctie