Haal alles uit uw investering

Workflowoplossingen

Van HP Mobile Printing tot speciaal ontworpen workflowtools en toonaangevende partnerschappen, de volgende oplossingen zijn ontwikkeld om u te helpen het meeste uit uw HP DesignJet printer te halen.

Optimaliseer uw workflow

HP SmartTracker

Krachtige, geconsolideerde software voor het volgen en rapporteren van gegevens, die u helpt uw ​​printkosten te analyseren en die u helpt te besparen.

Ontdek

HP SmartStream software

Haal strakke deadlines en optimaliseer de productieworkflow op de HP PageWide XL en de huidige HP DesignJet productieprinters.

Ontdek

HP Click software

Optimaliseer mediagebruik en -kosten en print met één klik1 de meest gebruikelijke bestandsindelingen vanaf een pc of Mac naar HP DesignJet printers.

Ontdek

HP Mobile Printing

De eenvoudigste manier om te printen, te scannen en te delen met uw smartphone of tablet door gewoon verbinding te maken met uw HP DesignJet printer.

Ontdek

HP PrintOS

Gebruik HP PrintOS en zijn krachtige applicaties om meer uit uw HP DesignJet printers te halen, uw printproductieprocessen te vereenvoudigen en te automatiseren en werk samen op nieuwe manieren om uw bedrijf te laten groeien.

Ontdek

HP DesignJet Universal Print Driver

Bespaar tijd en begin met het verlagen van printergerelateerde kosten.  De HP DesignJet Universal Print Driver vereenvoudigt de implementatie en het beheer van uw printers.

Download gratis

Brochure downloaden

HP PrintOS Applications Center

Een krachtige cloudgebaseerde ontwerpoplossing om aan al uw creatieve behoeften te voldoen, of het nu voor persoonlijk gebruik is of om de groei van uw printbedrijf te ondersteunen.2

Ontdek

Ontdek meer over HP DesignJet printers

Gecertificeerde RIP's

Het certificeringsprogramma van HP test RIP's van derden om compatibiliteit met de unieke mogelijkheden van HP DesignJet printers te garanderen.

Compatibiliteit weergeven

Oplossingen op maat

HP werkt samen met toonaangevende externe leveranciers om de meest efficiënte, productieve en gestroomlijnde printervaring te bieden.

Bladeren door de oplossingen

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

Disclaimers

1. Sommige PrintOS-toepassingen zijn gratis beschikbaar en andere kunnen tegen betaling worden aangeboden. Voor grootformaatprinters is PrintOS beschikbaar voor alle gebruikers met een HP Latex Gen 3 en HP DesignJet Z6 en Z9 printerserie.

2. Zodra de afbeelding is geselecteerd, print u met één muisklik het volledige bestand zonder enige wijzigingen aan de printinstellingen aan te brengen. Van toepassing op PDF-, JPEG-, TIFF-, DWF- en HP-GL/2-bestanden.

3. Alleen compatibel met bepaalde printermodellen.