HP DesignJet-workflowoplossingen

HP DesignJet-workflowoplossingen

Van HP Mobiel printen tot speciaal ontworpen workflowtools en toonaangevende partnerschappen, de volgende oplossingen zijn gemaakt zodat u alles uit uw HP DesignJet-printers en -plotters kunt halen.

Optimaliseer uw workflow

HP DesignJet Universal Print Driver

Bespaar tijd en verlaag uw printerkosten. De HP DesignJet Universal Print Driver vereenvoudigt de implementatie en het beheer van uw printers.

Downloaden

Driver downloaden

HP Click-software

Optimaliseer het mediagebruik en de kosten, en print met één klik¹ de meest voorkomende bestandsindelingen vanaf een pc of Mac naar HP DesignJet-printers en -plotters.

Meer info

HP Mobiel printen

De eenvoudigste manier om met uw smartphone of tablet te printen, te scannen en te delen door enkel verbinding te maken met uw HP DesignJet-printer of -plotter.

Meer info

HP SmartStream-software

Haal strakke deadlines en optimaliseer de productieworkflow op de HP PageWide XL en de huidige HP DesignJet-productieprinters en -plotters.

Downloaden

Gratis uitproberen

HP SmartTracker

Krachtige, geconsolideerde software voor het volgen en rapporteren van gegevens waarmee u uw printkosten kunt analyseren en vergoedingen mogelijk worden.

Downloaden

HP PrintOS

Gebruik HP PrintOS en de krachtige applicaties om meer te halen uit uw HP DesignJet-printers en -plotters², uw printproductieprocessen te vereenvoudigen en te automatiseren en samen te werken op nieuwe manieren om uw bedrijf te laten groeien.

Meer info

Gecertificeerde RIP's

HP's certificeringsprogramma test RIP's van derde partijen om de compatibiliteit met de unieke mogelijkheden van HP DesignJet-printers en -plotters te garanderen.

Downloaden

Supportservices

HP biedt een uitgebreid portfolio HP DesignJet-supportservices zoals hulp bij het installeren en uitgebreide garantiemogelijkheden. Zo staat u er nooit alleen voor.

Meer info

Inkt en media

Dankzij HP DesignJet-printerinkt en een breed scala aan printmaterialen kunt u vanaf het eerste moment en keer op keer consistent prints van hoge kwaliteit leveren.

Meer info

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

LinkedIn

LinkedIn

Facebook

Facebook

Twitter

Twitter

YouTube

YouTube

Disclaimers

  1. Zodra de afbeelding is geselecteerd, print u met één muisklik het volledige bestand zonder enige wijzigingen aan de printinstellingen aan te brengen. Van toepassing op PDF-, JPEG-, TIFF-, DWF-, HP-GL/2- en PNG-bestanden.
  2. Alleen compatibel met bepaalde printer- en plottermodellen. Sommige HP PrintOS-applicaties zijn gratis verkrijgbaar, terwijl voor andere kosten in rekening worden gebracht. Voor grootformaat printers en -plotters is HP PrintOS beschikbaar voor alle gebruikers met een HP Latex Gen 3 en HP DesignJet Z6 en Z9 printerserie.