Haal alles uit uw investering

Workflowoplossingen

Van HP Mobile Printing tot speciaal ontworpen workflowtools en toonaangevende partnerschappen, de volgende oplossingen zijn ontwikkeld om u te helpen het meeste uit uw HP DesignJet printer te halen.

Optimaliseer uw workflow

HP SmartTracker

Krachtige, geconsolideerde software voor het volgen en rapporteren van gegevens waarmee u uw printkosten kunt analyseren en vergoedingen mogelijk worden.

Downloaden

HP SmartStream-software

Haal strakke deadlines en optimaliseer de productieworkflow op de HP PageWide XL en de huidige HP DesignJet-productieprinters.

Downloaden

Gratis proefperiode

HP Click-software

Optimaliseer het mediagebruik en de kosten, en print met één klik1 de meest voorkomende bestandsindelingen vanaf een pc of Mac naar HP DesignJet-printers.

Meer info

HP Mobiel printen

De eenvoudigste manier om met uw smartphone of tablet te printen, te scannen en te delen door enkel verbinding te maken met uw HP DesignJet-printer.

Meer info

HP PrintOS

Gebruik HP PrintOS en de krachtige applicaties om meer te halen uit uw HP DesignJet-printers, uw printproductieprocessen te vereenvoudigen en te automatiseren en samen te werken op nieuwe manieren om uw bedrijf te laten groeien.

Meer info

Gecertificeerde RIP's

Het certificeringsprogramma van HP test RIP's van derden om compatibiliteit met de unieke mogelijkheden van HP DesignJet printers te garanderen.

Downloaden

HP DesignJet Universal Print Driver

Bespaar tijd en verlaag uw printerkosten.  De HP DesignJet Universal Print Driver vereenvoudigt de implementatie en het beheer van uw printers.

Gratis downloaden

Brochure downloaden

HP PrintOS Applications Center

Een krachtige cloudgebaseerde ontwerpoplossing voor al uw creatieve behoeften, of het nu voor persoonlijk gebruik is of om de groei van uw printbedrijf te stimuleren.2

Meer info

Ontdek meer over HP DesignJet printers

HP inkt en media

HP DesignJet printerinkt en een breed scala aan printmaterialen helpen u van de eerste keer, keer op keer afdrukken van consistent hoge kwaliteit te maken.

Meer info

HP supportservices

Van hulp bij het installeren tot ongekende garantiemogelijkheden, HP biedt een uitgebreid portfolio HP DesignJet supportservices zodat u er nooit alleen voor staat.

Meer info

Neem contact op met een HP DesignJet-expert

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube

Disclaimers

1. Sommige PrintOS applicaties zijn gratis verkrijgbaar terwijl voor andere kosten in rekening worden gebracht. Voor grootformaatprinters is PrintOS beschikbaar voor alle gebruikers met een HP Latex Gen 3 en HP DesignJet Z6 en Z9 printerserie.

2. Printen met één klik, nadat de afbeelding is geselecteerd, indien het hele bestand zonder wijzigingen in de printinstellingen wordt geprint. Geldt voor PDF-, JPEG-, TIFF-, DWF- en HP-GL/2-bestanden.

3. Alleen compatibel met bepaalde printermodellen.