ONTWIKKELD VOOR DE VEELEISENDE NORMEN IN UW BRANCHE

DATAWETENSCHAPPERS

Benut de kracht van onze ultieme ZBook en werk met GPU-versnelling vanaf elke locatie. Met NVIDIA® Quadro® RTX 5000 graphics kunt u miljoenen rijen datasets opvragen voor realtime analyses. Nooit eerder zat er zoveel kracht in zo'n mobiel apparaat. 

DATAWETENSCHAPPERS

PRODUCTONTWERPERS EN -TECHNICI

Dit is de vervanging van uw desktop voor ontwerp en ontwikkeling met complexe softwaretoepassingen zoals Catia en Siemens NX.2 Krachtige videokaart, storage en geheugen maken een zorgeloze ervaring voor 3D-productontwerp, -simulatie en -analyses mogelijk.

PRODUCTONTWERPERS EN -TECHNICI

MEDIA- EN ENTERTAINMENTPROFESSIONALS

Ons ultieme mobiele apparaat voor videobewerking, complexe visuele effecten en high-end color grading. Perfect voor videobewerking op locatie met ingebouwde en configureerbare videokleurruimten voor het werken met HD- en 4K-content.

MEDIA- EN ENTERTAINMENTPROFESSIONALS

ERVAAR DE KRACHT VAN EEN Z22

INTEL® CORE™- OF XEON®-PROCESSORS

Voer veeleisende professionele apps uit met processors die ontworpen zijn om complexe multi-threaded apps te verwerken.

PRO-LEVEL
GRAPHICS

Werk probleemloos aan uw grootste projecten met een keuze aan NVIDIA® Quadro® RTX™ of AMD Radeon Pro videokaarten; gecertificeerd voor pro-apps.

RAZENDSNELLE OPSLAG

Werk meerdere opdrachten supersnel af met tot 10 TB lokale PCIe NVMe-opslag en neem afscheid van externe schijven.3,4

SOFTWARECERTIFICERING

Werk met vertrouwen met de kennis dat uw pc gecertificeerd is met toonaangevende softwaretoepassingen.

MAXIMALE KRACHT. KLEINER DAN OOIT

Zie hoe elke generatie ZBook Fury beter is geworden

ONS MEEST UITBREIDBARE MOBIELE WORKSTATION

Met opslag van desktopniveau en geheugen met sleuven voor tot 128 GB RAM5 en capaciteit voor een 10 TB harde schijf.3,4 Uitbreiden is eenvoudig met toegang waar u geen gereedschap voor nodig heeft en een uitgebreid scala aan poorten.

NAUWKEURIGE KLEURWEERGAVE DIE VOLDOET AAN DE HOOGSTE STANDAARDEN

Diepere tinten zwart. Lichtere tinten wit. Nauwkeurige weergave van het hele kleurenspectrum. Met een miljard schermkleuren,6 100% DCI-P3-dekking en HDR-functionaliteit kunt u met onze ongelooflijke DreamColor-technologie volledig vertrouwen op uw kleur met een accu die lang meegaat.7

HP VAPORFORCE-WARMTEREGELING.
BLIJF KOEL, OOK BIJ ZWARE WORKLOADS.

'S WERELDS BEST BEVEILIGDE MOBIELE WORKSTATIONS8

Bescherm uw werk met toonaangevende beveiligingsfuncties.

HP SURE VIEW9

Zorg dat mensen niet stiekem kunnen meekijken op uw scherm dankzij het geïntegreerde privacyscherm dat met één druk op de knop wordt geactiveerd.

HP SURE START10

Firmware-aanvallen kunnen uw pc volledig onbruikbaar maken. Blijf beschermd met het eerste zelfherstellende BIOS ter wereld. HP Sure Start herstelt het BIOS automatisch na een aanval of beschadiging.

HP SURE SENSE11

HP Sure Sense gebruikt door HP ontwikkelde algoritmes voor deep-learning en geavanceerde neuralenetwerktechnologie om instinctief malware te herkennen en u te beschermen tegen nieuwe aanvallen.

MEER INFO

EXTRA FUNCTIES

WINDOWS 10
PRO12

Werk overal zonder in te leveren op prestaties of beveiliging met Windows 10 Pro, in combinatie met HP technologie voor samenwerking en connectiviteit.

GROTE GEHEUGENCAPACITEIT

Met 128 GB aan RAM profiteert u van uitzonderlijke, realtime prestaties bij het uitvoeren van meerdere applicaties tegelijk.5

STABIEL EN BETROUWBAAR

Deze ZBook is ontworpen voor ultieme duurzaamheid en heeft uiterst strenge MIL-STD 810G13 tests ondergaan om te waarborgen dat hij probleemloos een hele werkdag aankan.

HP EXTENDED RANGE WIRELESS LAN

Verbeter uw Wi-Fi®-verbinding met HP Extended Range Wireless LAN, wat grotere afstanden vanaf de zender en een snellere gegevensoverdracht over kortere afstanden mogelijk maakt.14

DESINFECTEERBAAR

Dit workstation kan herhaaldelijk schoongeveegd worden en doorstaat 1000 reinigingscycli met bepaalde huishouddoekjes.15

MEER POORTEN VOOR MAX. PRODUCTIVITEIT

MEER POORTEN VOOR MAX. PRODUCTIVITEIT

 1. SD-KAARTLEZER
 2. HDMI
 3. MINI DISPLAYPORT™
 4. USB TYPE-C®
 5. USB TYPE-C®
 6. VOEDING
 1. ETHERNET
 2. NANO-BEVEILIGINGSSLOT
 3. USB 3.1 TYPE-A (met opladen)
 4. USB 3.1 TYPE-A
 5. USB 3.1 TYPE-A16
 6. GECOMBINEERDE AUDIOCONNECTOR
 7. SMARTCARDLEZER

15 INCH DATASHEET

17 INCH DATASHEET

MEER INFO

NOG MEER KRACHT NODIG?

Ontdek de Z4 – HP’s populairste krachtpatser.

MISSCHIEN VINDT U DIT OOK INTERESSANT...

HP Z31X DREAMCOLOR-DISPLAY

Toonaangevende HP DreamColor-technologie met meer dan één miljard kleuren en opmerkelijke precisie.

HP THUNDERBOLT DOCK 230 W MET COMBOKABEL

Schakel eenvoudig tussen laptop en desktop, sluit twee 4K-displays aan, laad uw apparaten op of neem deel aan een conferencecall.20

PREMIER CARE SOLUTIONS
 

Bescherm uw investering met een reeks services op het gebied van bescherming, ondersteuning en reparatie, op maat gemaakt voor uw HP ZBook-gebruikers.21

HP REVERB G2
 

De superstrakke VR-headset, ontwikkeld in samenwerking met Valve en Microsoft.

Disclaimers

Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde merknamen van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc.

 

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

 1. Gebaseerd op een interne analyse van HP uit juli 2020 van ISV-gecertificeerde 15 inch mobiele workstations en vermogen op basis van maximale processor, videokaart en geheugen. 
 2. Software van derden moet apart worden aangeschaft. 
 3. Voor harde schijven: 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 3 GB (voor Windows 10) is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
 4. 8 TB onmiddellijk beschikbaar, beschikbaarheid van 10 TB is gepland voor september 2020. 
 5. Geheugen kan worden uitgebreid tot 128 GB. 
 6. Eén miljard kleuren dankzij A-FRC-technologie.
 7. DreamColor-display vereist voor 1 miljard kleuren en is een optionele functie die bij aanschaf moet worden geconfigureerd. 
 8. Gebaseerd op HP’s unieke en uitgebreide beveiligingsmogelijkheden zonder extra kosten onder leveranciers op HP workstations met Windows en 8e generatie Intel®-processors en hoger of AMD Ryzen™ 4000-processors en hoger.
 9. Het geïntegreerde HP Sure View-privacyscherm is een optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd. Alleen beschikbaar op het 15 inch model.
 10. HP Sure Start Gen5 is beschikbaar op bepaalde HP pc's met Intel-processors. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
 11. HP Sure Sense vereist Windows 10. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
 12. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Uw internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Zie http://www.windows.com externe link
 13. Deze tests zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense (DoD) of defensiedoeleinden aan te tonen. Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Voor onopzettelijke schade is een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack vereist. 
 14. Gebaseerd op interne testen ten opzichte van producten van de vorige generatie met 802.11ac draadloze LAN-module. 
 15. Bepaalde huishouddoekjes kunnen veilig gebruikt worden om HP Elite- en Workstation-pc’s tot 1000 keer te reinigen: Raadpleeg de instructies van de fabrikant van de doekjes voor het ontsmetten en de HP reinigingsgids voor door HP geteste reinigingsoplossingen in het whitepaper Uw HP apparaat ontsmetten (http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-7610ENW) Niet van toepassing op HP Elite c1030 Chromebook. 
 16. Derde USB 3.1 Type-A-poort alleen inbegrepen op 17 inch model.
 17. Van toepassing op HP pc's, workstations en displays die na januari 2019 zijn geproduceerd. Gebaseerd op de meeste Gold en Silver EPEAT®-registraties door te voldoen aan alle vereiste criteria en 50-74% van de optionele punten voor EPEAT® Silver te bereiken en 75-100% van de optionele punten voor EPEAT® Gold volgens IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar http://www.epeat.net externe link voor meer informatie. Op basis van US EPEAT®-registratie overeenkomstig IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar http://www.epeat.net externe link voor meer informatie.
 18. Op basis van IEEE 1680.1-2018 normen. 
 19. Op basis van US EPEAT®-registratie overeenkomstig IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar http://www.epeat.net externe link voor meer informatie.
 20. 4k-displays worden apart verkocht.
 21. HP services worden afzonderlijk verkocht en vallen onder de toepasselijke Algemene Voorwaarden van HP geleverd aan de klant op het moment van aankoop. Mogelijk heeft de klant volgens de geldende lokale wetgeving nog andere rechten. De Algemene Voorwaarden van HP en de HP garantie op het HP product maken geen inbreuk op deze wettelijk vastgelegde rechten.
 22. Onbeperkt in Best Performance-modus en indien aangesloten.