HP ZBOOK FURY G8

15,6 of 17,3 INCH MOBIEL WORKSTATION

314J1EA#UUG

DE KRACHT VAN EEN DESKTOP, NU MOBIEL

De prestaties van desktopniveau van onze laatste ZBook worden nu geleverd in een ongelooflijk strak, dun ontwerp. Creëer, render, bewerk en simuleer met gemak. Visualiseer complexe datasets waar u ook bent. Extreme kracht was nog nooit zo mobiel.

 

De ZBook Fury G8 is binnenkort beschikbaar.

Intel® Core™ i7 processor

BENT U KLAAR VOOR WINDOWS 11?

Onze huidige Windows-pc's zijn klaar voor een upgrade naar Windows 11 wanneer deze later dit jaar beschikbaar is.30

MEER INFO

ONTWIKKELD VOOR DE VEELEISENDE

NORMEN IN UW BRANCHE

 • DATAWETENSCHAPPERS

  Benut de kracht van onze ultieme ZBook en werk overal met GPU-versnelling. Met tot NVIDIA RTXTM A5000 laptop GPU of AMD RadeonTM Pro GPU kunt u miljoenen datasetrijen opvragen voor realtime analyse. 

   

  Ontwikkeld voor1: Keras, TensorFlow, PyTorch, RAPIDS

  MEER INFO

 • PRODUCTONTWERPERS EN -TECHNICI

  Dit is de vervanging van uw desktop voor ontwerp en ontwikkeling met workflows met grafisch intensieve applicaties zoals SOLIDWORKS, Catia en Siemens NX.1 Krachtige videokaart, storage en geheugen bieden een zorgeloze ervaring op het gebied van 3D-productontwerp, -simulatie en -analyses.

   

  Ontwikkeld voor1: Ansys, Unity, Unreal, NX, VRED, Creo, Catia, SOLIDWORKS

 • MEDIA- EN ENTERTAINMENTPROFESSIONALS

  Het ultieme videobewerkingsapparaat is ideaal voor complexe visuele effecten en high-end color grading. Perfect voor videobewerking op locatie met ingebouwde en configureerbare videokleurruimten voor het werken met HD- en 4K-content.

   

  Ontwikkeld voor1: Premiere Pro, Avid, 3DS Max, Autodesk Maya

DATASHEET 15,6”

DATASHEET 17,3”

VERGELIJKINGSGIDS

ERVAAR DE KRACHT VAN EEN ZBOOK2

INTEL® CORE™ i7
PROCESSOR

Voer veeleisende professionele apps uit met processors die ontworpen zijn om complexe multi-threaded apps te verwerken.3,4

PRO-LEVEL
GRAPHICS

Verwerk de grootste projecten met een keuze uit maximaal NVIDIA RTXTM A5000 Laptop GPU of AMD RadeonTM Pro GPU;3 gecertificeerd voor professionele apps.

RAZENDSNELLE
OPSLAG

capaciteit tot 8TB lokale Nvme opslag lokale PCIe en neem afscheid van externe schijven.5,6

SOFTWARE-
CERTIFICERING

Werk met vertrouwen met de kennis dat uw pc gecertificeerd is met toonaangevende softwaretoepassingen.

HP VAPORFORCE-WARMTEREGELING.
HOUD HET SYSTEEM KOEL, OOK BIJ ZWARE WORKLOADS.

VAPOR CHAMBER

In de vapor chamber verdampt vloeistof tot stoom, waardoor de hitte van de GPU en de CPU gemakkelijker wordt afgevoerd en door het compartiment wordt verspreid voor een optimale koeling.7

VENTILATOREN EN ROOSTERS

Dankzij flinterdunne fans van polymeer met vloeibare kristallen en roosters aan twee kanten is dit ons krachtigste koelsysteem tot nu toe.

BIOS-INNOVATIE

Door innovaties op BIOS-niveau wordt op basis van de gebruikte applicaties gedetecteerd welke componenten vermogen nodig hebben voor een zuiniger energieverbruik en gerichtere verdeling.

GEMAAKT OM WAAR DAN OOK PRESTATIES TE LEVEREN

Met 26 mm8 en 6 lbs9 (of 27 mm8 en 7 lbs9) levert ons ZBook-vlaggenschip extreme prestaties vanaf elke locatie. Werk vol vertrouwen met geavanceerde functies zoals DNN-ruisonderdrukking om achtergrondgeluid te onderdrukken en een naar buiten gerichte microfoon voor heldere, duidelijke gesprekken.

OVERAL TOEGANG TOT
DE KRACHT VAN Z

Benut de kracht van uw ZBook Fury vanaf elke locatie met HP ZCentral Remote Boost-software, die wordt meegeleverd wanneer u een Z-apparaat aanschaft.10 U kunt snel reageren op veeleisende projecten, samenwerken met verspreide teams en zelfs een teamgenoot helpen met de kracht van uw apparaat.

UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN VOOR STEEDS VERANDERENDE BEHOEFTEN

Met opslag van desktopniveau, geheugen met sleuven voor maximaal 128 GB RAM en capaciteit voor een harde schijf van 8 TB.6,11,12 Uitbreiding en onderhoud zijn eenvoudig met toegang tot componenten die u zonder gereedschap kunt verwijderen en een uitgebreid scala aan poorten voor belangrijke accessoires.

BEKIJKEN

MEERDERE POORTEN VOOR MAXIMALE PRODUCTIVITEIT

MEERDERE POORTEN VOOR MAXIMALE PRODUCTIVITEIT

 1. SD-KAARTLEZER
 2. HDMI 2.0
 3. MINI DISPLAYPORT™
 4. USB TYPE-C®
 5. USB TYPE-C®
 6. VOEDING
 1. ETHERNET
 2. NANO-BEVEILIGINGSSLOT
 3. USB 3.1 TYPE-A (MET OPLADEN)
 4. USB 3.1 TYPE-A
 5. USB 3.1 TYPE-A13
 6. GECOMBINEERDE AUDIOCONNECTOR
 7. SMARTCARDLEZER

EEN TRANSFORMATIEVE
VISUELE ERVARING 

U weet niet wat u ziet. Het HP DreamColor-scherm met 100% DCI-P3-dekking is door PANTONE® goedgekeurd voor volledige kleurechtheid. Met een refresh rate van 120 Hz krijgt u soepele bewegingen in snelle video’s, animaties en gaming.14

EXTRA FUNCTIES

WINDOWS 10 PRO

Werk overal zonder in te leveren op prestaties of beveiliging met Windows 10 Pro en samenwerkings- en connectiviteitstechnologie van HP.15

GROTE GEHEUGENCAPACITEIT

Met 128 GB aan RAM profiteert u van uitzonderlijke, realtime prestaties bij het uitvoeren van meerdere applicaties tegelijk.12

STABIEL EN BETROUWBAAR

Deze ZBook is ontworpen voor ultieme duurzaamheid en heeft uiterst strenge MIL-STD 810H16-tests ondergaan om te waarborgen dat hij probleemloos een hele werkdag aan kan.

HP EXTENDED RANGE
WIRELESS LAN

Verbeter de connectiviteit bij inschakeling van

Wi-Fi® met HP Extended Range Wireless LAN, wat grotere afstanden vanaf de zender en een snellere gegevensoverdracht over kortere afstanden mogelijk maakt.17

AUDIO VAN BANG & OLUFSEN

De door Bang & Olufsen speciaal afgestemde speakers vullen de ruimte met een vol geluid zodat u de muziek hoort zoals die door de geluidstechnici bedoeld is.

HP QUICKDROP

Zet documenten, foto's, video's en meer over tussen uw mobiele apparaten en uw pc met HP QuickDrop.18

DESINFECTEERBAAR

Deze ZBook kan herhaaldelijk schoongeveegd worden en doorstaat 1000 reinigingscycli met bepaalde huishouddoekjes.19

VR-READY

Ontwikkel levensechte VR-content met NVIDIA® videokaart en Intel®-processors.20

ZOEKEN MET TILE™

De ingebouwde Tile™-integratie helpt u om uw verloren of zoekgeraakte apparaat terug te vinden.21

'S WERELDS BEST BEVEILIGDE MOBIELE WORKSTATION22

Bescherm uw werk met toonaangevende beveiligingsfuncties.

HP SURE VIEW23

Zorg dat mensen niet stiekem kunnen meekijken op uw scherm dankzij het geïntegreerde privacyscherm dat met één druk op de knop wordt geactiveerd.

HP SURE START24

Firmware-aanvallen kunnen een pc volledig onbruikbaar maken. Blijf beschermd met het eerste zelfherstellende BIOS ter wereld. HP Sure Start herstelt het BIOS automatisch na een aanval of beschadiging.

HP SURE SENSE25

HP Sure Sense gebruikt door HP ontwikkelde algoritmes voor deep-learning en geavanceerde neuralenetwerktechnologie om instinctief malware te herkennen en u te beschermen tegen nieuwe aanvallen.

MEER INFO

BEKIJKEN

'S WERELDS DUURZAAMSTE PC-PORTFOLIO26

MINDER AFVAL

In Z producten wordt gerecycled plastic gebruikt, waardoor er minder afval in de zee27 en bij het restafval belandt. Ook zorgen we voor minder afval doordat meerdere producten in één doos kunnen worden verzonden.

MINDER BROEIKASGASSEN

Z-producten zijn ENERGY STAR®-gecertificeerd en ontworpen met zeer efficiënte voedingen en beheer bij inactiviteit om minder energie te verbruiken zonder concessies te doen aan de prestaties.

BETER VOOR ONS MILIEU

Onze Z producten voldoen strikt aan de regelgeving op het gebied van stoffen. We kiezen materialen die voldoen aan de GreenScreen® for Safer Chemicals-methodologie.28

GESELECTEERD VOOR DUURZAAMHEID

EPEAT® is een uitgebreide meetmethode voor de duurzaamheid van een product en we zijn trots op ons complete aanbod aan apparaten met EPEAT® Gold- of Silver-certificering.29

MEER INFO

RAPPORT 2019

NOG MEER KRACHT NODIG?

Ontdek de Z4 – HP’s populairste krachtpatser.

 • Tot 512 GB DDR4-2933 ECC
 • Tot Intel® Core™ i9 of Xeon® schaalbare processors4
 • Tot 2x NVIDIA RTX™ A6000 of 1x AMD Radeon™ Pro WX9100
 • Windows 10 Pro15 of Linux®

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT...

HP Z27K G3 4K USB-C® SCHERM 
 • 27 inch 4K-resolutie voor scherpere details
 • Kant-en-klare kleurkalibratie
 • Laadt Mac® of pc op via USB-C®
 • Ergonomie op vier manieren voor optimaal comfort
 • HP Eye Ease voor een blauw licht-filter
HP THUNDERBOLT DOCK
230 W G2 MET COMBIKABEL

Wissel eenvoudig tussen laptop en desktop – sluit twee 4K-schermen aan en laad uw apparaten op.

HP REVERB G2
 • 2160 x 2160 90 Hz RGB-schermen
 • Valve 114 graden optica
 • WMR-tracking met 4 camera's
 • Valve BMR-driver hoofdtelefoon

MEER INFO

Disclaimers

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

 

Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde merknamen van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc. DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken die het eigendom zijn van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

 

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Arc graphics, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Intel Evo, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Inside, Intel Agilex, Arria, Cyclone, Movidius, eASIC, Ethernet, Iris, Killer, MAX, Select Solutions, Si Photonics, Stratix, Tofino en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen.

 1. Software van derden moet apart worden aangeschaft.
 2. Onbeperkt in Best Performance-modus en indien aangesloten.
 3. Optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd.
 4. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 5. Voor harde schijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 3 GB (voor Windows 10) is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
 6. Optioneel configureerbaar kenmerk.
 7. De aangepaste HP vapor chamber (Z VaporForce) is alleen beschikbaar op configuraties met NVIDIA RTXTM A3000 Laptop GPU en hoger GFX.
 8. Gemeten bij het scharnier
 9. Minimumgewicht en afmetingen. Het gewicht is afhankelijk van de configuratie.
 10. HP ZCentral Remote Boost Sender is niet vooraf geïnstalleerd op Z Workstations, maar kan zonder de aanschaf van een licentie op alle Z desktop- en laptop-pc's gedownload en gebruikt worden. Bij verzending vanaf andere apparaten dan Z moet voor elke gelijktijdige uitvoerende versie een eeuwigdurende individuele licentie of een eeuwigdurende zwevende licentie en ZCentral Remote Boost Software Support worden aangeschaft. ZCentral Remote Boost Sender voor niet-Z-hardware vereist een licentie en Windows 10, RHEL/CentOS (7 of 8) of UBUNTU 18.04 of 20.04 LTS-besturingssystemen. macOS-besturingssysteem (10.14 of nieuwer) en ThinPro 7 worden alleen ondersteund aan de kant van de ontvanger. Netwerktoegang is vereist. De software kan worden gedownload van hp.com/ZCentralRemoteBoost.
 11. Bij opslagschijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 35 GB van de schijf is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
 12. Geheugen kan worden uitgebreid tot 128 GB.
 13. Alleen beschikbaar op het 17,3 inch model 
 14. DreamColor is een optie die bij aankoop moet worden geconfigureerd. Alleen beschikbaar op het 15,6 inch model.
 15. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. De internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Zie https://www.windows.com Pictogram van externe link.
 16. Deze tests zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense (DoD) of defensiedoeleinden aan te tonen. Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen onopzettelijke schade.
 17. Gebaseerd op interne tests van  producten met en zonder HP Extended Range Wireless LAN.
 18. Vereist internettoegang en een Windows 10-pc met de HP QuickDrop app en ofwel een Android-toestel (telefoon of tablet) met Android 7 of hoger met de HP QuickDrop app voor Android, en/of een iOS-apparaat (telefoon of tablet) met iOS 12 of hoger met de iOS HP QuickDrop app.
 19. Bepaalde huishouddoekjes kunnen veilig gebruikt worden om HP Elite- en Workstation-pc’s tot 1000 keer te reinigen: Raadpleeg de instructies van de fabrikant van de doekjes voor het ontsmetten en de HP reinigingsgids voor door HP geteste reinigingsoplossingen in het whitepaper Uw HP apparaat ontsmetten (https://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-7610ENW).
 20. Bekijk de minimaal vereiste specificaties voor de VR-headset op maximale resolutie op https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06630565.pdf
 21. Voor sommige Tile™-functies is een optioneel abonnement op Tile™ Premium vereist. De belfunctie wordt niet ondersteund. De Tile™-app voor Windows 10 kan in de Windows Store worden gedownload. De app voor smartphones kan worden gedownload via de App Store of Google Play. Vereist iOS 11 of hoger of Android 6.0 of hoger; kijk op https://support.thetileapp.com/hc/en-us/articles/200424778 Pictogram van externe link voor meer informatie. Tile™ werkt zolang de accu van de pc is opgeladen.
 22. Gebaseerd op HP’s unieke en uitgebreide beveiligingsmogelijkheden zonder extra kosten onder leveranciers op HP workstations met Windows en 8e generatie Intel®-processors en hoger of AMD Ryzen™ 4000-processors en hoger.
 23. Het geïntegreerde HP Sure View-privacyscherm is een optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd. Alleen beschikbaar op het 15,6 inch model.
 24. HP Sure Start Gen5 is beschikbaar op bepaalde HP pc's met Intel-processors. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
 25. HP Sure Sense vereist Windows 10. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
 26. Van toepassing op HP pc's, workstations en displays die na januari 2019 zijn geproduceerd. Gebaseerd op de meeste Gold en Silver EPEAT®-registraties door te voldoen aan alle vereiste criteria en 50-74% van de optionele punten voor EPEAT® Silver te bereiken en 75-100% van de optionele punten voor EPEAT® Gold volgens IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar www.epeat.net Pictogram van externe link voor meer informatie.
 27. Speakerbehuizing bevat 5% gerecycled ocean-bound plastic op basis van het gewicht.
 28. Op basis van IEEE 1680.1-2018 normen.
 29. Op basis van US EPEAT®-registratie overeenkomstig IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar www.epeat.net Pictogram van externe link voor meer informatie.
 30. Upgrades worden uitgerold vanaf eind 2021 tot in 2022. Specifieke timing varieert per apparaat. Bepaalde functies vereisen specifieke hardware. Zie https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.