HP ZBOOK STUDIO G8

15,6 INCH MOBIEL WORKSTATION

314G1EA#UUG

DE KRACHT OM UW CREATIEVE GEEST DE VRIJE LOOP TE LATEN

Van het toetsenbord tot het scherm is elk aspect van onze ZBook Studio ontworpen voor krachtige workflows. Render of visualiseer in realtime, werk op afstand samen en speel zelfs games, waar u ook bent. Nooit eerder zat er zoveel kracht in zo'n klein apparaat.1

Schermafbeelding door Nidia Dias

Intel® Core™ i7 processor

DATASHEET

VERGELIJKINGSGIDS

ONTWIKKELD VOOR DE VEELEISENDE
NORMEN IN UW BRANCHE

 • CREATIEVE PRO’S

  Met de kracht en prestaties van Z in combinatie met NVIDIA GeForce RTX™ of NVIDIA RTX™ professionele graphics kunt u animeren in seconden en in real time renderen of visualiseren. Door het mobiele ontwerp kunt u overal waar u inspiratie krijgt in 3D werken.

  Ontwikkeld voor2: Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Dimension, Adobe XD, Autodesk Maya, Avid, Blackmagic design, Cinema 4D

 • GAME- EN VR-ONTWIKKELAARS

  Dit apparaat is ontworpen voor elke stap in het ontwikkelproces, van de ontwerpfase en de rendering tot het testen en afspelen. En met de HP Reverb G2 VR Headset ervaart u een optimale resolutie van 2160x2160 per oog met 90 FPS.

  Ontwikkeld voor2: Onwerkelijke eenheid

  MEER INFO

 • DATAWETENSCHAPPERS

  De ultieme keuze voor datawetenschappers en professionals op het gebied van bedrijfsintelligentie. Doorzoek miljoenen rijen datasets voor analyses in realtime met professionele NVIDIA RTXTM-graphics. Nooit eerder zat er zoveel kracht in zo'n mobiel apparaat.


  Ontwikkeld voor2: Keras, TensorFlow, PyTorch, RAPIDS

  MEER INFO

HET KRACHTIGSTE WERKSTATION
VAN DIT FORMAAT TER WERELD1

PROFESSIONELE PRESTATIES.
STABIEL EN GECERTIFICEERD

NVIDIA® VIDEOKAART
 

Naadloos renderen, ontwerpen en multitasken voor uw grootste projecten met NVIDIA RTX™ A5000 of GeForce RTX™ 3080 laptop-GPU’s.3

INTEL® CORE™ i7 PROCESSOR

Til multitasking naar een hoger niveau met de nieuwe generatie Intel® Core™ i7 processor3,4,5, die zijn ontworpen voor complexe applicaties die gebruikmaken van meerdere threads, zoals Adobe Premier Pro.2

GEHEUGEN
 

Werk aan uw projecten met de kracht van 32 GB RAM voor snelle beeldweergave, bewerking en simulaties.6

OPSLAG
 

Werk razendsnel verschillende taken af met tot 2 TB lokale NVMe-opslag en neem afscheid van externe schijven.7,8

HP VAPORFORCE-WARMTEREGELING.
HOUD HET SYSTEEM KOEL, OOK BIJ ZWARE WORKLOADS.

VAPOR CHAMBER

In de vapor chamber verdampt vloeistof tot stoom, waardoor de hitte van de GPU en de CPU gemakkelijker wordt afgevoerd en door het compartiment wordt verspreid voor optimalere koeling.9

VENTILATOREN EN ROOSTERS

Dankzij flinterdunne ventilatoren van polymeer met vloeibare kristallen en roosters aan drie kanten is dit ons krachtigste koelsysteem tot nu toe.

BIOS-INNOVATIE

Door innovaties op BIOS-niveau wordt op basis van de gebruikte applicaties gedetecteerd welke componenten vermogen nodig hebben voor een zuiniger energieverbruik en gerichtere verdeling.

EEN NIEUWE VISUELE ERVARING

U weet niet wat u ziet op het scherm. Het HP DreamColor-scherm met 100% DCI-P3-dekking is door PANTONE® goedgekeurd voor volledige kleurechtheid. Met een refresh rate van 120 Hz krijgt u soepele bewegingen in snelle video’s, animaties en gaming.10

DUN, LICHT EN ONTWORPEN OM WAAR DAN OOK TE GEBRUIKEN

Deze strakke pc van minder dan 1,9 kg11 met een lange accuwerktijd en ingebouwde ruisonderdrukking is zo ontworpen dat u waar dan ook kunt werken én gamen. In de flow blijven? Met de door de experts van Bang & Olufsen afgestemde speakers wordt de ruimte gevuld met een vol geluid.

KRIJG DE KRACHT VAN Z OP ELKE LOCATIE

Benut de kracht van uw ZBook Studio vanaf elke locatie met HP ZCentral Remote Boost-software – inbegrepen wanneer u een Z-apparaat aanschaft.12 U kunt snel reageren op veeleisende projecten, samenwerken met verspreide teams en zelfs een teamgenoot helpen met de kracht van uw apparaat.

EEN WERKLAPTOP WAAR U OOK OP WILT GAMEN.

Niets houdt u tegen. Werk en game op dezelfde laptop. Met een NVIDIA RTX™ professionele of GeForce RTX™ GPU en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz kunt u snel en soepel gamen.3 Een nieuw RGB-toetsenbord met led-achtergrondverlichting voor elke toets laat u de toetsen markeren die u het meest gebruikt.3

MEERDERE POORTEN VOOR MAXIMALE PRODUCTIVITEIT

MEERDERE POORTEN VOOR MAXIMALE PRODUCTIVITEIT

 1. SD-KAARTLEZER
 2. MINI DISPLAYPOORT13
 3. USB TYPE-C®
 4. USB TYPE-C®
 5. VOEDING
 1. NANO-BEVEILIGINGSSLOT
 2. USB 3.1 TYPE-A
 3. GECOMBINEERDE AUDIOCONNECTOR

EXTRA FUNCTIES

WINDOWS- OF LINUX®-BESTURINGSSYSTEEM

Kies uit Windows 10 Pro14 of Linux® Ubuntu voor het besturingssysteem dat het best bij u past.

Wi-Fi 6

Tot drie keer snellere bestandsoverdracht via Wi-Fi® met Wi-Fi 6.15

VR-READY

Ontwikkel levensechte VR-content met NVIDIA®-graphics en Intel®-processors.20

STABIEL EN BETROUWBAAR

Deze ZBook is ontworpen voor ultieme duurzaamheid en heeft uiterst strenge MIL-STD 810H16-tests ondergaan om te waarborgen dat hij probleemloos een hele werkdag aan kan.

AUDIO VAN BANG & OLUFSEN

De door Bang & Olufsen speciaal afgestemde speakers vullen de ruimte met een vol geluid, zodat u de muziek hoort zoals die door de geluidstechnici bedoeld is.

MODERN STAND-BYSYSTEEM

Ga aan het werk zodra de inspiratie toeslaat. De moderne stand-by heeft geen modus voor slaapstand of uitschakelen, zodat uw apparatuur altijd is verbonden en meteen beschikbaar is als u deze nodig hebt.

HP QUICKDROP

Zet documenten, foto's, video's en meer over tussen uw mobiele apparaten en uw pc met HP QuickDrop.17

DESINFECTEERBAAR

Dit workstation kan herhaaldelijk schoongeveegd worden en doorstaat 1000 reinigingscycli met bepaalde huishouddoekjes.18

ZOEKEN MET TILETM

De ingebouwde Tile™-integratie helpt u om uw verloren of zoekgeraakte apparaat terug te vinden.19

'S WERELDS BEST BEVEILIGDE MOBIELE WORKSTATION21

Bescherm uw werk met toonaangevende beveiligingsfuncties.

HP SURE VIEW22

Zorg dat mensen niet stiekem kunnen meekijken op uw scherm dankzij het geïntegreerde privacyscherm dat met één druk op de knop wordt geactiveerd.

HP SURE START23

Firmware-aanvallen kunnen een pc volledig onbruikbaar maken. Blijf beschermd met het eerste zelfherstellende BIOS ter wereld. HP Sure Start herstelt het BIOS automatisch na een aanval of beschadiging.

HP SURE SENSE24

HP Sure Sense gebruikt door HP ontwikkelde algoritmes voor deep-learning en geavanceerde neuralenetwerktechnologie om instinctief malware te herkennen en u te beschermen tegen nieuwe aanvallen.

MEER INFO

BEKIJKEN

'S WERELDS DUURZAAMSTE PC-PORTFOLIO25

MINDER AFVAL

In Z-producten wordt gerecycled plastic gebruikt, waardoor er minder afval in de zee26 en bij het restafval belandt. Ook zorgen we voor minder afval doordat meerdere producten in één doos kunnen worden verzonden.

MINDER BROEIKASGASSEN

Z-producten zijn ENERGY STAR®-gecertificeerd en ontworpen met zeer efficiënte voedingen en beheer bij inactiviteit om minder energie te verbruiken zonder concessies te doen aan de prestaties.

BETER VOOR ONS MILIEU

Onze Z-producten voldoen strikt aan de regelgeving op het gebied van stoffen. We kiezen materialen die voldoen aan de GreenScreen® for Safer Chemicals-methodologie.27

GESELECTEERD VOOR DUURZAAMHEID

EPEAT® is een uitgebreide meetmethode voor de duurzaamheid van een product en we zijn trots op ons complete aanbod aan apparaten met EPEAT® Gold- of Silver-certificering.28

MEER INFO

RAPPORT 2019

MEER VERMOGEN NODIG?

Ontdek de ZBook Fury – de kracht van desktop wordt mobiel.
 
 • Tot 128 GB RAM8
 • Tot Intel® Core™ i9- of Xeon®-processors8
 • Tot NVIDIA RTXTM A5000 laptop-GPU of AMD Radeon Pro GPU8
 • Uitbreidingsmogelijkheden voor steeds veranderende behoeften

MEER INFO

MISSCHIEN VINDT U DIT OOK INTERESSANT ...

HP Z27XS G3 4K USB-C DREAMCOLOR-DISPLAY
 

 • 27 inch 4K-resolutie en HDR voor heldere, levendige kleuren
 • 99% sRGB voor meer dan een miljard kleuren
 • PANTONE®-gevalideerde kleurvoorinstelling
 • Laadt Mac® of pc op via USB-C®
 • Ergonomie op vier manieren voor optimaal comfort
 • Helderheid eenvoudig aanpassen met één druk op de knop

HP REVERB G2
 

 • 2160 x 2160 90 Hz RGB-displays
 • Valve 114 graden optica
 • WMR-tracking met 4 camera's
 • Valve BMR-driver hoofdtelefoon

MEER INFO

HP THUNDERBOLT DOCK 230 W G2 MET COMBOKABEL
 

Wissel eenvoudig van laptop naar desktop – sluit twee 4K-displays aan en laad uw apparaten op.

Disclaimers

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

 

 

Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde merknamen van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc. DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken die het eigendom zijn van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

 

 

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Arc graphics, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Intel Evo, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Inside, Intel Agilex, Arria, Cyclone, Movidius, eASIC, Ethernet, Iris, Killer, MAX, Select Solutions, Si Photonics, Stratix, Tofino en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen.

 

 1. Gebaseerd op interne onderzoeken van HP naar het thermisch vermogen per cm3, op basis van concurrerende producten met maximale videokaart, maximale processor en maximale stroomvoorziening van de CPU en GPU op niet voor gamen bedoelde mobiele workstations met minimaal 3 ISV-certificeringen en een configureerbare professionele videokaart van in workstations gespecialiseerde merken per april 2020.
 2. Software van derden moet apart worden aangeschaft.
 3. Optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd.
 4. Voor volledige Intel® vPro®-functionaliteit zijn Windows 10 Pro 64-bits, een processor die vPro ondersteunt, een chipset met vPro-functionaliteit, een bekabelde LAN en/of WLAN-kaart met vPro-functie en TPM 2.0 vereist. Voor sommige functies is aanvullende externe software vereist. Zie http://intel.com/vpro Pictogram van externe link
 5. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 6. Tot 32 GB geheugen is een optie die bij aankoop moet worden geconfigureerd.
 7. Voor harde schijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 30 GB (voor Windows 10) is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
 8. Optioneel configureerbaar kenmerk
 9. De aangepaste HP vapor chamber (Z VaporForce) is alleen beschikbaar op configuraties met NVIDIA RTXTM A3000 laptop GPU of GeForce RTXTM 3060 GPU en hoger GFX.
 10. DreamColor is een optie die bij aankoop moet worden geconfigureerd.
 11. Gewicht vanaf. Het gewicht is afhankelijk van de configuratie.
 12. HP ZCentral Remote Boost is niet vooraf geïnstalleerd op Z Workstations, maar kan zonder de aanschaf van een licentie op alle Z desktop- en laptop-pc's gedownload en gebruikt worden. Bij verzending vanaf andere apparaten dan Z moet voor elke gelijktijdige uitvoerende versie een eeuwigdurende individuele licentie of een eeuwigdurende zwevende licentie en ZCentral Remote Boost Software Support worden aangeschaft. ZCentral Remote Boost Sender voor niet-Z-hardware vereist een licentie en Windows 10, RHEL/CentOS (7 of 8) of UBUNTU 18.04 of 20.04 LTS-besturingssystemen. macOS-besturingssysteem (10.14 of nieuwer) en ThinPro 7 worden alleen ondersteund aan de kant van de ontvanger. Netwerktoegang is vereist. De software kan worden gedownload van hp.com/ZCentralRemoteBoost.
 13. Mini Display-poort is verkrijgbaar bij NVIDIA RTXTM A3000 laptop GPU en hoger, en GeForce RTXTM 3060-videokaart en hoger.
 14. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. De internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Zie http://www.windows.com Pictogram van externe link.
 15. Gebaseerd op de minimumvereisten van Wi-Fi 5 80MHz en Wi-Fi 6 160MHz bij het overdragen van bestanden tussen twee apparaten die verbonden zijn met dezelfde router. Vereist een draadloze router (apart aan te schaffen) die 802.11ax (Wi-Fi 6) ondersteunt. Alleen verkrijgbaar in landen waar 802.11ax wordt ondersteund.
 16. Deze tests zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense (DoD) of defensiedoeleinden aan te tonen. Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen onopzettelijke schade.
 17. Vereist internettoegang en een Windows 10-pc met de HP QuickDrop app en ofwel een Android-toestel (telefoon of tablet) met Android 7 of hoger met de HP QuickDrop app voor Android, en/of een iOS-apparaat (telefoon of tablet) met iOS 12 of hoger met de iOS HP QuickDrop app.
 18. Bepaalde huishouddoekjes kunnen veilig gebruikt worden om HP Elite- en Workstation-pc’s tot 1000 keer te reinigen: Raadpleeg de instructies van de fabrikant van de doekjes voor het ontsmetten en de HP reinigingsgids voor door HP geteste reinigingsoplossingen in het whitepaper Uw HP apparaat ontsmetten (http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-7610ENW).
 19. Voor sommige Tile™-functies is een optioneel abonnement op Tile™ Premium vereist. De belfunctie wordt niet ondersteund. De Tile™-app voor Windows 10 kan in de Windows Store worden gedownload. De app voor smartphones kan worden gedownload via de App Store of Google Play. Vereist iOS 11 of hoger of Android 6.0 of hoger; kijk op https://support.thetileapp.com/hc/en-us/articles/200424778 Pictogram van externe link voor meer informatie. Tile™ werkt zolang de accu van de pc is opgeladen.
 20. Bekijk de minimaal vereiste specificaties voor de VR-headset op maximale resolutie op https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06630565.pdf  
 21. Gebaseerd op HP’s unieke en uitgebreide beveiligingsmogelijkheden zonder extra kosten onder leveranciers op HP workstations met Windows en 8e generatie Intel®-processors en hoger of AMD Ryzen™ 4000-processors en hoger.
 22. Het optionele HP Sure View geïntegreerde privacyscherm moet bij aankoop worden geconfigureerd en is bedoeld voor gebruik in de liggende richting (horizontaal).
 23. HP Sure Start Gen5 is beschikbaar op bepaalde HP pc's met Intel-processors. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
 24. HP Sure Sense vereist Windows 10. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
 25. Van toepassing op HP pc's, workstations en displays die na januari 2019 zijn geproduceerd. Gebaseerd op de meeste Gold en Silver EPEAT®-registraties door te voldoen aan alle vereiste criteria en 50-74% van de optionele punten voor EPEAT® Silver te bereiken en 75-100% van de optionele punten voor EPEAT® Gold volgens IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar www.epeat.net Pictogram van externe link voor meer informatie.
 26. Speakerbehuizing bevat 5% oceaanplastic qua gewicht.
 27. Op basis van IEEE 1680.1-2018 normen.
 28. Op basis van US EPEAT®-registratie overeenkomstig IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar www.epeat.net Pictogram van externe link voor meer informatie.