VIND EEN PRODUCT

HP ZBOOK STUDIO G7 MOBIEL WORKSTATION

DE NIEUWE STANDAARD VOOR TECHNISCHE PRO’S

Nooit eerder werd zoveel kracht in zo’n strak pakket aangeboden.
Ervaar binnenkort de nieuwe standaard van mobiele workstations en laat je creativiteit de vrije loop.

 

OP ZOEK NAAR NVIDIA® GEFORCE® RTX™-GRAPHICS?
ONTDEK DE ZBOOK CREATE

MEER INFO

PRODUCTONTWIKKELAARS

Ontwerp, ontwikkel en genereer waar en wanneer je maar wilt. Pure betrouwbaarheid in een baanbrekend ontwerp. Dankzij de hoogwaardige NVIDIA® Quadro®-graphics en certificaten voor al je favoriete apps is dit de perfecte oplossing voor 3D CAD en simulatiegebaseerd ontwerpen.

PRODUCTONTWIKKELAARS
ARCHITECTEN

Verbeter de prestaties van BIM- en geavanceerde CAD-workflows. Beweeg naadloos 3D structuren en genereer nagenoeg fotorealistische modellen in real time, allemaal in een strak nieuw pakket.

ARCHITECTEN
CREATIEVE PRO’S

Zorgvuldig gebouwd en buitengewone prestaties in een transformatieve afmeting. De nieuwe standaard voor mobiele workstations. Ontwikkeld voor mobiel gebruik. Genereer, ontwerp en simuleer met rotsvast vertrouwen, waar je ook bent. Met een miljard schermkleuren1 biedt onze DreamColor-technologie een kleurennauwkeurige workflow van scherm naar scherm.

Gecertificeerd en ontworpen voor:

MEER INFO

CREATIEVE PRO’S

'S WERELDS KRACHTIGSTE
MOBIELE WORKSTATION OP BASIS VAN ZIJN AFMETINGEN2

PRESTATIES VOOR PRO’S. STABIEL EN GECERTIFICEERD

PRESTATIES VOOR PRO’S. STABIEL EN GECERTIFICEERD

Bewerk naadloos je ontwerpen, multitask en geef bestanden moeiteloos weer met de gecertificeerde NVIDIA® Quadro® RTX™-graphics. Complementeer je creativiteit met AI en ray tracing. Gecertificeerd en ondersteund voor de apps die je dagelijks gebruikt.

 

 

Til multitasking naar een hoger niveau met de next-gen Intel® Core™ i5, i7 en i9 of Intel® Xeon® processor3, ontworpen voor de verwerking van complexe multithreaded apps zoals Adobe Premiere Pro®.

Rond je projecten snel af met tot wel 32 GB RAM4 om snel te kunnen genereren, bewerken en simuleren.

Werk meerdere opdrachten supersnel af en zeg vaarwel tegen externe schijven met tot wel 4 TB aan lokale NVMe-opslag.5,6

Bewerk naadloos je ontwerpen, multitask en geef bestanden moeiteloos weer met de gecertificeerde NVIDIA® Quadro® RTX™-graphics. Complementeer je creativiteit met AI en ray tracing. Gecertificeerd en ondersteund voor de apps die je dagelijks gebruikt.

 

 

Til multitasking naar een hoger niveau met de next-gen Intel® Core™ i5, i7 en i9 of Intel® Xeon® processor3, ontworpen voor de verwerking van complexe multithreaded apps zoals Adobe Premiere Pro®.

Rond je projecten snel af met tot wel 32 GB RAM4 om snel te kunnen genereren, bewerken en simuleren.

Werk meerdere opdrachten supersnel af en zeg vaarwel tegen externe schijven met tot wel 4 TB aan lokale NVMe-opslag.5,6

WORKSTATIONKRACHT. NU NOG MOBIELER.

Ontdek hoe de ZBook Studio van generatie op generatie is verbeterd

HP VAPORFORCE-KOELSYSTEEM.
BLIJFT KOEL BIJ ELKE WORKLOAD.
 

STIL.
COMFORTABEL.

Profiteer van betere respons dankzij ons schaarmechanisme met een toetsaanslagdiepte van 1,3 mm. Daarnaast bieden superstille rubbertjes en anti-ratelhaakjes een typervaring zonder afleiding.

NAUWKEURIGE KLEURWEERGAVE

Dieper zwart. Helderder wit. Kleurenprecisie in het volledige kleurenspectrum. Met een miljard schermkleuren1, 100% DCI-P3-dekking en HDR-capaciteiten

geeft onze fantastische DreamColor-technologie je volledig vertrouwen in je kleuren en profiteer je van een langere accuwerktijd.

AUDIO VAN BANG EN OLUFSEN

Dankzij de speciaal afgestelde speakers van Bang en Olufsen kun je genieten van een vol en natuurlijk geluid. Luister naar muziek zoals audiotechnici hem hebben bedoeld. Inclusief ontzettend krachtige speakers met lage tonen van 150 Hz.

BLIJF VERBONDEN MET MODERNE STAND-BY

Dankzij het gloednieuwe stand-bysysteem kun je aan het werk zodra je inspiratie krijgt. Zonder slaapmodus en uitmodus houdt moderne stand-by je systeem verbonden en paraat voor wanneer je het nodig hebt.16

MEERDERE POORTEN VOOR MAXIMALE PRODUCTIVITEIT

MEERDERE POORTEN VOOR MAXIMALE PRODUCTIVITEIT

  1. SD-kaartlezer
  2. HDMI
  3. ThunderBolt
  4. ThunderBolt
  5.  Voeding
  1. Aansluiting voor nano-veiligheidsslot
  2. USB 3.1 Type-A
  3. Gecombineerde audioaansluiting

'S WERELDS VEILIGSTE MOBIELE WORKSTATION13

Bescherm je werk met toonaangevende veiligheidsfuncties
HP SURE VIEW

Voorkom nieuwsgierige blikken met het geïntegreerde privacyscherm dat je met een druk op de knop activeert.9

HP SURE START

Aanvallen op firmware kunnen je pc volledig vernietigen. Blijf beschermd met 's werelds eerste zelfherstellende BIOS. HP Sure Start herstelt het BIOS automatisch na een aanval of beschadiging.10

HP SURE SENSE

HP Sure Sense maakt gebruik van gepatenteerde deep-learning algoritmes en geavanceerde neurale-netwerktechnologie voor het instinctief herkennen van malware en het beschermen tegen de nieuwste aanvallen.11

MEER INFO

BETER ONTWORPEN VOOR MENS EN MILIEU

's Werelds eerste mobiele workstation met gerecycled plastic12

MEER INFO

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR JOU...

DREAMCOLOR DISPLAYS

Creëer met meer dan een miljard kleuren en opmerkelijke precisie dankzij de toonaangevende HP DreamColor-technologie.

MEER INFO

ZBOOK CREATE

Realtime rendering en design gaan hand in hand. Dat is de kracht van de ZBook Create. Dankzij de combinatie van NVIDIA® GeForce® RTX™ en Z power is de professionele performance beter dan ooit tevoren.

MEER INFO

HP THUNDERBOLT DOCK 230W G2 MET COMBOKABEL

Schakel gemakkelijk van laptop naar desktop en verbind twee 4K-displays, laad je apparaten op of neem deel aan een conferencecall.

SHOP NU

Disclaimers

 

1. Een miljard kleuren door middel van de A-FRC-technologie

 

2. Gebaseerd op HP's interne analyse van de energie per/cm3 van het koelsysteemontwerp op basis van de hoogste graphics, krachtigste processor en hoogste energielevering van CPU en GPU op niet-gaming mobiele workstations van concurrenten met minimaal 3 ISV-certificaten, configureerbare graphics en een dedicated workstationmerk op 8 april 2020. 

 

3. Multi-core is ontwikkeld voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwareapplicaties zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zeggen niets over het prestatieniveau.

 

4. 32 GB geheugen is een optionele, configureerbare functie.

 

5. Voor harde schijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 30 GB (voor Windows 10) van de systeemschijf wordt gereserveerd voor systeemherstelsoftware.

 

6. De beschikbaarheid van 4 TB PCIe Gen 3 x4 NVME M.2 SSD TLC is gepland voor de tweede helft van 2020.

 

7. Interne tests van HP zijn preliminair en onderhevig aan verandering op basis van de uiteindelijke testresultaten.

 

8. Interne tests van HP zijn preliminair en onderhevig aan verandering op basis van de uiteindelijke testresultaten. Vergelijking op basis van de voor het publiek toegankelijke prestatiegegevens op de websites van concurrenten op 8 april 2020.

 

9. Het HP Sure View geïntegreerde privacyscherm is een optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd. Beschikbaar in de tweede helft van 2020.

 

10. HP Sure Start Gen5 is beschikbaar op bepaalde HP pc's met Intel-processors. Zie de productspecificaties voor de beschikbaarheid.

 

11.  HP Sure Sense vereist Windows 10. Zie de productspecificaties voor de beschikbaarheid.

 

12. Op basis van HP's interne analyse van ISV-gecertificeerde mobiele workstations op 8 april 2020. Speakerbehuizing gemaakt van 5% gerecycled plastic.

 

13. Gebaseerd op HP's unieke en uitgebreide beveiligingsvoorzieningen waarvoor geen extra kosten in rekening worden gebracht voor verkopers van desktopworkstations vanaf september 2017 op HP mobiele workstations met Intel®-processors van de 7e generatie en hoger.

 

14. Laagste gewicht. Het gewicht is afhankelijk van de configuratie.

 

15. Gemeten bij het scharnier.

 

16. Internettoegang is vereist. Deze is apart verkrijgbaar.

 

17. Gebaseerd op het aantal landen met EPEAT® Gold-registraties volgens IEEE 1680.1-2018 EPEAT® in april 2020.

 

NVIDIA®, het NVIDIA®-logo, NVIDIA Turing™ en NVIDIA® Quadro® zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NIVIDA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

 

Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

 

Intel, Intel Core en Xeon zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

 

Thunderbolt en het Thunderbolt-logo zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

 

Adobe Premier Pro is een handelsmerk van Adobe Systems Incorporated.

 

© Copyright 2020 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.