HP Tango Printers

HP Tango

's Werelds eerste Smart Home-printer1, 2.

 • Exellent

HP Tango X

's Werelds eerste smarthomeprinter1, 2 met een stijlvolle hoes.
Kleur: Antraciete linnen hoes

 • Exellent

Smart App, Smarter You

 • Smartapp-order_Ink_icon
 • Smartapp-order_Ink_icon
 • Smartapp-easy-scanning
 • Smartapp-easy-scanning
 • Smartapp-get-notification
 • Smartapp-get-notification
 • Smartapp-wifi setup icon
 • Smartapp-wifi setup icon
 • app store download icon
 • google play download icon

Print je Foto's gratis

Alleen bij HP Tango: meld je aan voor jouw HP Instant Ink plan op maat en print gratis foto's vanaf je mobiele device6.

MEER INFO

Heb Je Al Een HP Tango Printer?

AAN DE SLAG
1. ‘Smart Home-printer' gedefinieerd aan de hand van de volgende criteria: 1) Exclusief ontworpen voor mobiele devices en aangestuurd door een OEM-printerapp, net als andere IoT-devices. Dit HP Tango apparaat is uitsluitend ontworpen voor mobiele devices aangezien een mobiel device voor de installatie is vereist. 2) Gebruikt zowel lokale wifi als telefoongegevensverbinding voor tweerichtingsverbinding met OEM-app om de printer aan te sturen en de status op te halen. 3) Biedt spraakondersteuning voor printen met Amazon Alexa, Google Assistent en Microsoft Cortana. (Zie Keypoint Intelligence-rapport voor meer informatie: www.keypointintelligence.com/HPVoicePrintExterne link (Pdf PDF 372 kB). 4) Uniek in deze klasse door afwezigheid van scherm/display, knoppen/lampjes (behalve de aan-uitknop) en USB-poort. Smart Home-apparaten hebben vaak geen scherm of display, knoppen of lampjes en USB-poort omdat ze zijn ontworpen voor een draadloze verbinding en besturing door de OEM-app op een smartdevice zoals een smartphone of tablet. In vergelijking met de meeste Letter-formaat desktopkleureninktjetprinters en All-in-One-printers onder de USD 150. Claim gebaseerd op een intern onderzoek van HP naar gepubliceerde specificaties van printerfabrikanten en onderzoek van Keypoint Intelligence - Buyers Lab uit 29 maart 2018 in opdracht van HP. Kijk voor meer informatie op www.keypointintelligence.com/HPTangoExterne link. Marktaandeel zoals gerapporteerd door IDC4 2017 Hardcopy Peripherals Tracker.

2. De HP Smart-app moet worden gedownload. Beschikbare functionaliteit varieert per mobiel besturingssysteem. Overzicht van ondersteunde besturingssystemen en informatie op https://support.hp.com/us-en/document/c03561640. Kijk voor informatie over de vereisten voor lokaal printen op hp.com/go/mobileprinting.

3. Kijk voor meer informatie over de vereisten voor lokaal printen op hp.com/go/mobileprinting.

4. Gebaseerd op gepland verbruik, internetverbinding met geschikte HP printer, geldige betaalmethode, e-mailadres en bezorgdiensten in je regio. Printers moeten rechtstreeks met internet verbonden zijn om aan het programma te kunnen deelnemen. Internettoegang wordt apart verkocht. Kijk voor meer informatie op: hpinstantink.com.

5. Gebaseerd op interne tests van HP. Schatting gemiddelde tijd op basis van de aangesloten printer en gedownloade HP Smart-app. Printer en mobiel device moeten verbinding kunnen maken met het draadloze netwerk. Het mobiele device moet Bluetooth v4.0+ ondersteunen en ingeschakeld zijn. Prestaties zijn afhankelijk van de netwerkverbinding van de gebruiker en andere factoren. Kijk voor informatie over Bluetooth® Smart op https://www.hp.com/go/bleprinting. Bluetooth is een handelsmerk dat het eigendom is van de houder en dat door HP in licentie wordt gebruikt. Kijk voor informatie over de eisen voor lokaal printen op hp.com/go/mobileprinting.

6. Meld je aan voor een maandelijks betaald plan van HP Instant Ink en ontvang gratis foto's vanaf je smartphone. Foto's die je vanaf een smartphone of tablet print op papier van maximaal 13 x 18 cm worden niet meegeteld als geprinte pagina's van je plan. Papier niet inbegrepen. HP behoudt zich het recht voor om de gratis foto's op elk moment te wijzigen of te annuleren, mits dit 30 dagen van tevoren wordt aangekondigd. Deze aanbieding kan niet worden ingewisseld voor contant geld, tenzij dit wettelijk verplicht is. De service is niet in alle landen beschikbaar. Ga naar hpinstantink.com om de beschikbaarheid te controleren. Een internetverbinding en een geldige creditcard zijn vereist om deel te nemen. Aanvullende informatie is beschikbaar in de voorwaarden van HP Instant Ink op http://instantink.hpconnected.com/terms. Zie hpinstankink.com/tango voor meer informatie over het volledige aanbod.