HP FutureSmart-firmware

Werk toekomstgericht. HP FutureSmart-firmware kan met de nieuwste functies worden bijgewerkt zodat u uw investering de komende jaren kunt beschermen en optimaliseren.1

Meer info

Hebt u al een HP printer? Bescherm uw investering met de laatste HP FutureSmart-firmware.

Hebt u al een HP printer? Bescherm uw investering met de laatste HP FutureSmart-firmware.

Nu upgraden

Hoe HP FutureSmart u op voorsprong houdt

Net als besturingssystemen op pc's is firmware van cruciaal belang voor alles wat printers doen. HP FutureSmart-firmware wordt op alle HP Enterprise-apparaten gebruikt, wat betekent dat u een aantal functies in al uw apparaten gemakkelijk kunt beheren en onderhouden – van de gebruikerservaring tot ondersteuning van de app en beveiliging. En omdat we HP FutureSmart voortdurend updaten, kunt u uw bestaande printers eenvoudig upgraden en profiteren van de nieuwste functionaliteit.

Maak uw printers toekomstbestendig

Maak uw HP apparaten eenvoudiger in gebruik en nog productiever – nu en in de toekomst – met upgradebare HP FutureSmart-firmware. 

Cloud-workflowoplossingen

Integreer naadloos papieren en digitale content van uw apparaat.

Upgrademogelijkheden als bij een besturingssysteem

Installeer eenvoudig updates volgens uw eigen schema.

Consistente ervaring

Bedien alle apparaten op dezelfde intuïtieve manier.

Het belang van regelmatige upgrades

Blijf nieuwe bedreigingen een stap voor en help een veilig netwerk te behouden door uw printerfirmware regelmatig bij te werken. Zo pakt u alle bekende kwetsbaarheden in de kernfunctionaliteit aan.

Meer info

HP  Web Jetadmin

HP Web Jetadmin is het door HP aanbevolen printerbeheerprogramma voor het beheren en implementeren van firmware-upgrades. 

Meer info

HP FutureSmart-navigatiekompas

De gebruikerservaring is consistent tussen FutureSmart Ver. 4 en 5. Oudere apparaten met een upgrade van FutureSmart 3 krijgen een nieuwe en verbeterde ervaring. 

Meer info

HP FutureSmart-brochure

Ontdek hoe u uw HP Enterprise-apparaten gebruiksvriendelijker en nog productiever kunt maken – nu en in de toekomst.

Meer info

1. In de toekomst zijn belangrijke nieuwe HP FutureSmart-upgrades mogelijk niet meer beschikbaar op oudere apparaten, bijvoorbeeld als de bestaande hardware de nieuwe functionaliteit niet volledig ondersteunt.