HP EliteBook 800 serie

 • Vier flexibele werkmodi en een touchscreen,
 • 13,3 inch schermdiagonaal¹,
 • Een ultradun en licht aluminium chassis
 • Kies uit schermdiagonalen van 13,3, 14 of 15,6 inch¹,
 • Een uniek, ultradun aluminium ontwerp,
 • Beveiliging op bedrijfsniveau en eenvoudig beheer

Schitterend ontwerp

Ontworpen met een machinaal gefabriceerde aluminium cover en een nieuwe, gemakkelijk te openen voorrand. Het toetsenbord bestaat voor 50% uit gerecyclede dvd's. De verpakking is van duurzame materialen gemaakt en kan na gebruik worden gerecycled2.

Nagenoeg overal werken

Met 4G LTE van gigabitklasse en 4x4 antennes kunt u bijna overal verbinding maken en houdt u overal waar dat nodig is kantoor.3

Werk op een prettige manier samen

Oproepen klinken scherp en duidelijk dankzij geavanceerde features, zoals HP Noise Cancellation, krachtige naar boven gerichte speakers en een microfoon aan de achterzijde. Minder echo zodat u beter kunt samenwerken.

De veiligste pc's ter wereld.4

Dankzij geavanceerde beveiligingsfuncties kunt u veilig surfen, geeft u stiekeme meekijkers geen kans en wordt het BIOS in het geheugen automatisch bewaakt en hersteld.

 

Vergelijk en kies

HP EliteBook x360 830 G7

HP EliteBook x360 830 G7

 • Windows 10 Pro5
 • 17,9 mm1 / 1,31 kg (2,89 lbs)6
 • Optionele 10e generatie Intel® CoreTM 7 vPro® 8 processor met zes cores
 • Flexibel, x360 met vier gebruiksmodi 

KOPEN

HP EliteBook 830 G7

HP EliteBook 830 G7

 • Windows 10 Pro5
 • 17,9 mm1 / 1,24 kg (2,73 lbs)6
 • Optionele 10e generatie Intel® CoreTM 7 vPro®8met zes cores 
 • 170 graden terugklapbaar scherm 

KOPEN

HP EliteBook 840 G7

HP EliteBook 840 G7

 • Windows 10 Pro5
 • 17,9 mm1 / 1,41 kg (3,1)6
 • Optionele 10e generatie Intel® CoreTM 7 vPro®8met zes cores
 • 170 graden terugklapbaar scherm 

KOPEN

HP EliteBook 850 G7

HP EliteBook 850 G7

 • Windows 10 Pro5
 • 19,2 mm1 / 1,71 kg (3,76)6
 • Optionele 10e generatie Intel® CoreTM 7 vPro®8met zes cores
 • 170 graden terugklapbaar scherm 

KOPEN

Kenmerken

Langere accuwerktijd en sneller opladen

Dankzij de lange accuwerktijd vergadert u de hele dag zonder dat u een stopcontact nodig hebt. Laad uw pc snel op met HP Fast Charge waarmee u de accu in slechts dertig minuten tot 50% oplaadt9    

Werk met vertrouwen

Met de optionele HP Privacy Camera hebt u volledige controle10.  Hij bevat een fysiek klepje dat de lens van de camera afsluit om u te beschermen tegen stiekeme meekijkers.    

Maak verbinding met teams op afstand

Gebruikt krachtige functies waardoor de microfoon aan de achterkant achtergrondgeluiden elimineert.

Biedt verbeterde oproepkwaliteit en spraakherkenning in verschillende gebruiksscenario's.

Koop dit er ook bij

HP EliteDisplays

Stijl en functie met verbazingwekkende beelden.

HP Slim Wireless toetsenbord en muis

Een draadloze muis en toetsenbord gecombineerd in een ruimtebesparend ontwerp.  

WINKELEN

HP 15,6 Recycled Series Top Load-tas 

Duurzaamheid in een stijlvolle tas die lang meegaat.

WINKELEN

's Werelds meest veelzijdige Thunderbolt™ Dock11

Maak heel gemakkelijk verbinding met de HP Thunderbolt™ Dock G2 met slechts één kabel. Hij is compatibel met meerdere besturingssystemen, kan via een netwerk worden beheerd, biedt ondersteuning voor twee 4K-displays12 en beschikt over een optionele audiomodule13.

WINKELEN

Personaliseer uw pc's

Personaliseer uw HP Elite pc's met een kleurrijke, eenvoudig aan te brengen en nauwkeurig op maat gesneden skin.14

*Als u hierboven op Maak uw eigen laptopskin klikt, gaat u naar een website (Zazzle) met een ander privacybeleid en andere methoden voor het verzamelen van gegevens. Lees het privacybeleid en de algemene voorwaarden die op die site zijn gepubliceerd.

HP Premier Care oplossingen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Deze services voor

bescherming, ondersteuning en reparatie zijn speciaal ontwikkeld voor HP EliteBook gebruikers.

Disclaimer

 

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.
Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel-logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside-logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation en haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.
USB Type-C® en USB-C® zijn geregistreerde handelsmerken van USB Implementers Forum.

 1. Gemeten bij het scharnier. 
 2. De HP EliteBook x360 830 G7 is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Een cover is voor 75% van gerecycled aluminium met een CNC-machine gemaakt. D cover is gemaakt van 90% gerecycled magnesium.
 3. 4G LTE-module is optioneel en moet in de fabriek worden geconfigureerd. Module vereist activering en een afzonderlijk aan te schaffen servicecontract. Achterwaarts compatibel met HSPA 3G-technologie. Neem contact op met uw serviceprovider voor informatie over dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. De verbindings-, upload- en downloadsnelheden kunnen variëren en zijn afhankelijk van het netwerk, de locatie, de omgeving, de netwerkcapaciteit en andere factoren. 4G LTE is niet op alle producten en in alle regio's beschikbaar.
 4. Gebaseerd op HP's unieke en volledige veiligheidsmogelijkheden zonder extra kosten onder verkopers met 1 miljoen verkochte HP Elite pc's per jaar met 8e-generatie Intel® processors en hoger.
 5. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Uw internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates.   Kijk op http://www.windows.com Pictogram van externe link
 6. Laagste gewicht, het gewicht is afhankelijk van de configuratie.
 7. Intel® Core™-processors met zes cores zijn optioneel. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 8. Voor de volledige Intel® vPro™-functionaliteit zijn Windows, een processor en Q370-chipset (of hoger) met ondersteuning voor vPro en een voor vPro geschikte WLAN-kaart vereist. Voor sommige functies van de vPro-technologie, zoals Intel Active-beheertechnologie en Intel-virtualisatietechnologie, is aanvullende software van derden vereist. De beschikbaarheid van toekomstige toepassingen voor 'virtuele apparaten' voor Intel vPro-technologie is afhankelijk van de externe softwareleveranciers. De compatibiliteit met toekomstige ’virtuele apparaten’ moet nog worden vastgesteld.
 9. Laadt de accu binnen 30 minuten tot 50% op als het systeem uit is of in standbymodus staat. Een netvoedingsadapter met een minimumcapaciteit van 65 watt is vereist. Nadat de accu tot 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. Oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.
 10. HP Privacy Camera is alleen beschikbaar op pc's die zijn uitgerust met een HD- of IR-camera en moet in de fabriek worden geïnstalleerd.
 11. Op basis van Thunderbolt™ 3-docks die via USB-C™ kunnen worden opgeladen, video ondersteunen en stroom kunnen leveren aan laptops die per 17 januari 2018 maximaal 200 W vermogen nodig hebben.
 12. De displays worden apart verkocht.
 13. Wordt afzonderlijk of als optie verkocht.
 14. Zazzle-laptopskins zijn mogelijk niet voor alle HP Elite pc's beschikbaar. Raadpleeg https://www.zazzle.com/hp Pictogram van externe link voor beschikbare producten en lees het privacybeleid en de methoden voor het verzamelen van gegevens.