Ontdek de hele serie

Wat is er mis met een geweldig apparaat voor al je werkafspraken?

Je maakt in elke ruimte een statement met het prachtige ontwerp van de HP Dragonfly G4, leverbaar in Slate Blue of Natural Silver.

 

   Ontworpen voor zakelijk gebruik

Kom goed voor de dag

Met HP Auto Frame hoef je tijdens videogesprekken niet stil te zitten.6 De camera en het geluid volgen je bewegingen, waarbij je kunt kiezen of ze zich richten op je hoofd, hoofd en schouders of hoofd en bovenlichaam.

Maak zwaar werk licht

Met de HP Power Manager past de HP Dragonfly G4 zich aan je omgeving aan, waardoor je optimaal rendement van je batterij hebt.17

Denk globaal

De behuizing bestaat voor 90 procent uit gerecycled magnesium op basis van gewicht15, waarmee je laat zien dat je kiest voor duurzame opties.

Bescherm je privacy ook in het openbaar

Bescherm je gegevens en kies voor gemoedsrust met HP Wolf Protect and Trace16, waarmee je een verloren apparaat terugvindt om het te vergrendelen of te wissen.

Werk waar je maar wilt

Werk waar je maar wilt

HP Dragonfly G4

Versterk je merk en online aanwezigheid met de HP Dragonfly met HP Presence en geniet van een geweldige audiovisuele ervaring waar je ook bent.1

5 MP-camera met een kijkhoek van 88°

Beeldverhouding van 3:2 met een schermdiagonaal van 13,5-inch

Prachtig gemaakt en ultralicht

Specs

Beschikbare modellen bekijken

   Ontworpen voor zakelijk gebruik

Geavanceerde, zeer veilige pc met meerdere standen

Geavanceerde, zeer veilige pc met meerdere standen

HP Dragonfly Folio G3

Geef praktische denkers die visueel en op samenwerking zijn ingesteld meer mogelijkheden met de veilige, slimme en in meerdere standen te gebruiken HP Dragonfly Folio G3.

Pull-forward ontwerp

8 MP-camera met HP Auto Frame6

HP Dragonfly Folio-pen

Specs

Koop nu

Een luxe cloudervaring

Een luxe cloudervaring

HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise

De ultralichte HP Elite Dragonfly Chromebook is gemaakt voor jouw manier van werken met de eenvoud van Chrome OS. Hij levert audio en video van hoge kwaliteit, een touchpad met haptische technologie en optioneel 5G.7

De eenvoud van Chrome OS

HP Presence AI-geoptimaliseerde audio en video

Beveiliging voor ondernemingen

Specs

Koop nu

Ontdek de hele Dragonfly-serie

HP Dragonfly-pc’s bieden krachtige, zeer veilige en makkelijk te beheren oplossingen voor veeleisende taken dankzij een serie schitterend gebouwde laptops voor zakelijk gebruik die je gemakkelijk kunt meenemen.

New model

HP Dragonfly G4

Vind de perfecte balans tussen kracht en mobiliteit met intelligente functies voor optimaal comfort en een lange batterijduur in elke omgeving.

 • Wordt geleverd met Windows 11 Pro13
 • HP raadt Windows 11 Pro voor bedrijven aan
 • 13e generatie Intel® Core™-processor8
 • 13,5 inch scherm met een beeldverhouding van 3:2,  opties voor touchscreen en OLED
 • Tot 32 GB geheugen
 • 1,6 cm (0,63 inch) dun en licht: vanaf minder dan 1 kg (2,2 lb).14

Onderscheidend kenmerk

 • Ultralicht, makkelijk mee te nemen

Houd mij op de hoogte

Beschikbare modellen bekijken

HP Dragonfly Folio G3

Prachtige lederachtige3klep, pull-forward ontwerp, slimme Inking-mogelijkheden en verbeterde video-ervaringen.

 • Wordt geleverd met Windows 11 Pro13 
 • HP raadt Windows 11 Pro voor bedrijven aan
 • 12e generatie Intel® Core™-processor8
 • 13,5 inch touchscreen met een beeldverhouding van 3:2
 • Tot 32 GB geheugen
 • Geïntegreerde Intel® Iris® Xᵉ-videokaart9
 • Betere audio en beeld met HP Presence1
 • Beveiliging voor ondernemingen met HP Wolf Security2

Onderscheidend kenmerk

 • Pull-forward ontwerp

Koop nu

HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise

Prestaties met focus op de cloud, met de nieuwste samenwerkingsfuncties en connectiviteitsinnovaties met Wi-Fi 6E.10

 • Chrome OS™ met Chrome Enterprise Upgrade11
 • 12e generatie Intel® Core™-processor8
 • 13,5 inch touchscreen met een beeldverhouding van 3:2
 • Tot 16 GB geheugen
 • Geïntegreerde Intel® Iris® Xe UHD-videokaart9
 • Betere audio en video met HP Presence1
 • Beveiliging voor ondernemingen2

Onderscheidend kenmerk

 • x360-ontwerp voor cloud-based medewerkers

Koop nu

De regels zijn veranderd.
Work Happy

De HP Dragonfly G3 is ontwikkeld voor zakelijk gebruik, niet voor huiswerk, met kenmerken zoals 5G7, een 5 MP-camera en HP AI Noise Reduction6.

Waar ter wereld je ook bent, voel je beschermd met HP Wolf Security

Uitgebreide endpointbescherming en weerbaarheid die begint op hardwareniveau en zich uitstrekt over software en services.

Uitgebreide endpointbescherming en weerbaarheid die begint op hardwareniveau en zich uitstrekt over software en services.

Beschikbaar op bepaalde HP producten.2

Meer informatie

Wolf-logo

Koop dit er ook bij

Monitors van de HP E-serie

Stijlvol, functioneel en een prachtig beeld.

 

 

 

Koop nu

HP accessoires 

Verbeter de wijze waarop je werkt, leert en creëert met HP accessoires.

 

 

 

Koop nu

HP Active Care

Een volledig pakket services voor apparaatbescherming, ondersteuning en reparatie waarmee IT optimale uptime voor medewerkers en snellere ondersteuning bij probleemoplossing op HP apparaten kan waarborgen.

Meer informatie

Disclaimers

 1. Bepaalde HP producten beschikken over HP Presence. Functies verschillen per platform.
 2. HP Wolf Security voor Bedrijven vereist minimaal Windows 10 of 11 Pro, bevat verschillende HP beveiligingsfuncties en is beschikbaar op HP Pro-, Elite-, Workstation- en RPOS-producten. Zie de productdetails voor de inbegrepen veiligheidsfuncties.
 3. 100% polyurethaan.
 4. HP Dynamic Audio vereist Windows 10 of hoger en is compatibel met interne pc-speakers en analoge headsets.
 5. Laadt de batterij binnen 30 minuten op tot 50% als het systeem uit is of in stand-bymodus staat. Een netvoedingsadapter met een minimumcapaciteit van 65 watt is vereist. Zodra de batterij voor 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.
 6. Vereist applicatie myHP en besturingssysteem Windows.
 7. De Intel® 5G-module is optioneel en moet in de fabriek worden geconfigureerd. De module is ontworpen voor 5G NR NSA (geen standalone)-netwerken voor wanneer telecombedrijven Evolved-Universal Terrestrial Radio Access New Radio Dual Connectivity (ENDC) implementeren met 100 Mhz aan 5G NR en LTE-kanaalbandbreedte, met 256 QAM 4x4 zoals gedefinieerd door 3GPP. Module vereist activering en een afzonderlijk aan te schaffen servicecontract. Neem contact op met je serviceprovider voor informatie over de dekking en beschikbaarheid in je omgeving. De dataverbindings-, upload- en downloadsnelheden kunnen variëren afhankelijk van het netwerk, de locatie, omgeving, netwerkcapaciteit en andere factoren. Achterwaarts compatibel met 4G LTE- en 3G HSPA-technologie. Volgens planning is de 5G-module beschikbaar in bepaalde platforms en bepaalde landen waar 5G door het telecombedrijf wordt ondersteund.
 8. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 9. Voor Intel® Iris® Xᵉ-videokaarten moet het systeem geconfigureerd zijn met een Intel® Core™ i5- of i7-processor en tweekanaals geheugen. De Intel® Iris® Xᵉ-videokaart met Intel® Core™ i5- of i7-processor en éénkanaals geheugen werkt alleen als UHD-videokaart.
 10. Voor gebruik in de 6 GHz band is voor Wi-Fi 6E een 6 GHz router vereist (afzonderlijk aan te schaffen). Openbare draadloze toegangspunten zijn beperkt beschikbaar. Wi-Fi 6E is achterwaarts compatibel met eerdere 802.11-specificaties. Alleen beschikbaar in landen waar Wi-Fi 6E wordt ondersteund.
 11. Eén Chrome Enterprise Upgrade is inbegrepen. Vereist eenmalige installatie, een abonnement, de Google Admin Console en het domein van je organisatie. Kijk op https://support.google.com/a/answer/60216.
 12. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar.
 13. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows 11 wordt automatisch bijgewerkt en dit is altijd ingeschakeld. Je internetprovider kan kosten in rekening brengen. Voor latere updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gelden. Kijk op http://www.windows.com 
 14. Het gewicht is afhankelijk van de configuratie. Schermen zonder touchfunctionaliteit met HP Sure View Reflect, touchscreens, WWAN, batterij met 6 cellen, 512 GB SSD of hoger, meer dan 8 GB geheugen en NFC zijn niet beschikbaar voor configuraties van minder dan 1 kg.
 15. De behuizing omvat de klep aan de bovenkant, de schermrand, de palmsteun en de onderkant.
 16. HP Wolf Protect and Trace is een optionele functie die beschikbaar is op bepaalde HP 600, 800 of 1000 laptops, Elite Dragonfly laptops met Windows, bepaalde 800 desktops en Z1 G8 Workstations en werkt wanneer het apparaat is ingeschakeld en is verbonden met internet. HP TechPulse is een telemetrie- en analyticsplatform dat essentiële gegevens levert over apparaten en toepassingen en niet apart wordt verkocht. HP TechPulse volgt de strikte AVG-regelgeving inzake privacy en is gecertificeerd voor ISO 27001, ISO 27701, ISO 27017 en SOC 2 type 2 voor Informatiebeveiliging. Internettoegang met verbinding met het TechPulse-portaal is vereist. Kijk voor de volledige systeemvereisten op http://www.hpdaas.
 17. HP Power Manager vereist Windows 10 of hoger en kan gedownload worden in de Microsoft Store.

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

 

Intel, het Intel-logo, Intel Core, Intel vPro, Core Inside en vPro Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation en zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.