Ontdek de hele serie

Werk waar je maar wilt
 

De stijlvolle en zeer draagbare HP Dragonfly-serie heeft een lange batterijduur, HP Presence1 samenwerkingsfuncties en HP Wolf Security for Business.2

 

 

 Ontworpen voor zakelijk gebruik 

Wissel gemakkelijk van werkruimte

De prachtige HP Dragonfly Folio G3, met een lederachtige3 bovenklep en pull-forward ontwerp, past zich automatisch aan zodat je zonder onderbreking kunt werken.

Kom goed voor de dag

Tijdens videogesprekken kun je op een natuurlijke manier communiceren en vrij bewegen dankzij een 8-MP camera met brede kijkhoek, 4 speakers, microfoons aan de bovenrand en HP Dynamic Voice Leveling.4

De hele dag stroom bij de hand

Werk productief dankzij een batterij die in slechts 30 minuten wordt opgeladen tot 50%5

Eenvoudig je ideeën vastleggen

Ontdek de slimme en intuïtieve mogelijkheden van de draadloos oplaadbare pen.

De regels zijn veranderd.
Work Happy

De HP Dragonfly G3 is speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik, niet voor huiswerk, met kenmerken zoals 5G6, een 5 MP-camera en HP AI Noise Reduction4.

Geavanceerde, zeer veilige pc met meerdere modi

HP Dragonfly Folio G3

HP Dragonfly Folio G3

Geef praktische denkers die visueel en op samenwerking zijn ingesteld meer mogelijkheden met de veilige, slimme en in meerdere standen te gebruiken HP Dragonfly Folio G3.

Pull-forward ontwerp

8 MP-camera met HP Auto Frame6

HP Dragonfly Folio-pen

Specificaties

Koop nu

Licht, krachtig, duurzaam

HP Dragonfly G3

HP Dragonfly G3

De stijlvolle HP Dragonfly G3 heeft een lange batterijduur en neem je overal mee naartoe. Breng mensen samen met HP Presence1 met door AI aangedreven audio en kristalhelder beeld. Met  HP Wolf Security for Business2 ben je goed beschermd tegen malware en hacking.

5 MP-camera met Appearance Filter6

3:2 verhouding 13,5-inch diagonaal scherm

Prachtig gemaakt en ultralicht

Specificaties

Koop nu

Luxe cloudervaring

HP Dragonfly Chromebook Enterprise

HP Dragonfly Chromebook Enterprise

De ultralichte Dragonfly Chromebook is gemaakt voor jouw manier van werken met de eenvoud van Chrome OS, en levert audio en video van hoge kwaliteit, met een touchpad met haptische technologie en optioneel 5G.7

De eenvoud van Chrome OS

HP Presence AI-geoptimaliseerde audio en video

Beveiliging voor ondernemingen

Specificaties

Koop nu

Ontdek de hele Dragonfly-serie

HP Dragonfly-laptops bieden krachtige, zeer veilige en makkelijk te beheren oplossingen voor veeleisende taken dankzij een serie schitterend gebouwde laptops voor zakelijk gebruik die je gemakkelijk kunt meenemen.

New model

HP Dragonfly Folio G3

Prachtig lederachtige3 bovenklep, pull-forward ontwerp, slimme Inking-mogelijkheden en verbeterde video-ervaringen.

 • Wordt geleverd met Windows 11 Pro13 – HP raadt Windows 11 Pro for Business aan
 • 12e generatie Intel® Core™-processor8
 • 13,5 inch met een beeldverhouding van het touchscreen van 3:2
 • Tot 32 GB geheugen
 • Geïntegreerde Intel® Iris® Xᵉ-videokaart9
 • Betere audio en video met HP Presence1
 • Beveiliging voor ondernemingen met HP Wolf Security2

Onderscheidend kenmerk

 • Pull-forward ontwerp

Koop nu

HP Dragonfly G3

Beginnend bij minder dan 1 kg, met een lange batterijlevensduur, vakkundig gemaakt en betere samenwerkingsmogelijkheden met HP Presence.1

 • Wordt geleverd met Windows 11 Pro13 – HP raadt Windows 11 Pro for Business aan
 • 12e generatie Intel® Core™-processor8
 • 13,5 inch met een beeldverhouding van het scherm van 3:2, optioneel touchscreen
 • Tot 16 GB geheugen
 • Geïntegreerde Intel® Iris® Xe-videokaart9
 • Betere audio en video met HP Presence1
 • Beveiliging voor ondernemingen met HP Wolf Security2

Onderscheidend kenmerk

 • Ultralicht, makkelijk mee te nemen

Koop nu

HP Dragonfly Chromebook Enterprise

Prestaties met focus op de cloud, met de nieuwste samenwerkingsfuncties en connectiviteitsinnovaties met Wi-Fi 6E.10

 • Chrome OS™ met Chrome Enterprise Upgrade11
 • 12e generatie Intel® Core™-processor8
 • 13,5 inch met een beeldverhouding van het touchscreen van 3:2
 • Tot 16 GB geheugen
 • Geïntegreerde Intel® Iris® Xe UHD-videokaart9
 • Betere audio en video met HP Presence1
 • Beveiliging voor ondernemingen2

Onderscheidend kenmerk

 • x360-ontwerp voor cloud-based medewerkers

Koop nu

Meer dan 110 miljoen plastic flessen die in zee dreigden
te belanden ingezameld en hergebruikt in HP producten12

Wij houden materialen in gebruik en uit de zee door het gebruik van closed-loop en gerecycled plastic dat in zee dreigde te belanden 
in een groot aantal van onze producten.      Ontdek ons proces

Koop dit er ook bij

Monitors van de HP E-serie
 

Stijlvol, functioneel en een prachtig beeld.

 

Koop nu

HP Wolf Security for Business

Bescherm je pc tegen moderne dreigingen met een hardwarematige, permanente en proactieve bescherming. 2

Meer informatie

HP Pc-diensten

Professionele diensten om IT te helpen alle pc-apparaten in je netwerk te vereenvoudigen, te beheren en te beveiligen.

Meer informatie

Voetnoten en disclaimers

 1. Bepaalde HP producten beschikken over HP Presence. Functies verschillen per platform.
 2. HP Wolf Security for Business vereist minimaal Windows 10 of 11 Pro, bevat verschillende HP beveiligingsfuncties en is beschikbaar op HP Pro, Elite, Workstation en RPOS. Zie de productdetails voor de inbegrepen veiligheidsfuncties.
 3. 100% Polyurethaan.
 4. HP Dynamic Audio vereist Windows 10 en hoger en is compatibel met interne pc-speakers en analoge headsets.
 5. Laadt de batterij binnen 30 minuten op tot 50% als het systeem uit is of in stand-bymodus staat. Een netvoedingsadapter met een minimumcapaciteit van 65 watt is vereist. Zodra de batterij voor 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.
 6. Vereist applicatie myHP en besturingssysteem Windows.
 7. De Intel® 5G-module is optioneel en moet in de fabriek worden geconfigureerd. De module is ontworpen voor 5G NR NSA (geen standalone)-netwerken voor wanneer telecombedrijven Evolved-Universal Terrestrial Radio Access New Radio Dual Connectivity (ENDC) implementeren met 100Mhz aan 5G NR en LTE-kanaalbandbreedte, met 256QAM 4x4 zoals gedefinieerd door 3GPP. Module vereist activering en een afzonderlijk aan te schaffen servicecontract. Neem contact op met je serviceprovider voor informatie over de dekking en beschikbaarheid in je omgeving. De dataverbindings-, upload- en downloadsnelheden kunnen variëren afhankelijk van het netwerk, de locatie, omgeving, netwerkcapaciteit en andere factoren. Achterwaarts compatibel met 4G LTE- en 3G HSPA-technologie. Volgens planning is de 5G-module beschikbaar in bepaalde platforms en bepaalde landen waar 5G door het telecombedrijf wordt ondersteund.
 8. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 9. Voor Intel® Iris® Xᵉ-videokaarten moet het systeem geconfigureerd zijn met een Intel® Core™ i5- of i7-processor en tweekanaals geheugen. De Intel® Iris® Xᵉ-videokaart met Intel® Core™ i5- of i7-processor en éénkanaals geheugen werkt alleen als UHD-videokaart.
 10. Voor gebruik in de 6 GHz band is voor Wi-Fi 6E een 6 GHz router vereist (afzonderlijk aan te schaffen). Openbare draadloze toegangspunten zijn beperkt beschikbaar. Wi-Fi 6E is achterwaarts compatibel met eerdere 802.11-specificaties. Alleen beschikbaar in landen waar Wi-Fi 6E wordt ondersteund.
 11. Eén Chrome Enterprise Upgrade is inbegrepen. Vereist eenmalige installatie, een abonnement, de Google Admin Console en het domein van je organisatie. Neem een kijkje op https://support.google.com/a/answer/60216.
 12. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar.
 13. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows wordt automatisch bijgewerkt, wat altijd is ingeschakeld. Snel internet en Microsoft-account vereist. Je internetprovider kan kosten in rekening brengen. Voor latere updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gelden. Zie http://www.windows.com .

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.
 Intel, het Intel-logo, Intel Core, Intel vPro, Core Inside en vPro Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.