Ondersteuning

Binnenkort verkrijgbaar 

Specificaties en extra info

Datasheet G5 

Versturen naar een collega

Downloaden

Datasheet G4 

Versturen naar een collega

Downloaden

QuickSpecs G5

Versturen naar een collega

Downloaden

QuickSpecs G4

Versturen naar een collega

Downloaden

Kijk op de ondersteuningspagina

Meer info

Op zoek naar iets anders?

Z6 G5

Een powerhouse dat klaar is voor de toekomst.

Binnenkort verkrijgbaar

Meer info

Disclaimers

    1. Gebaseerd op een interne analyse van HP van 1U racked Workstation-processor, videokaart, geheugen en voeding vanaf juli 2020.
  1. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

    Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc. DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken die het eigendom zijn van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum. Thunderbolt en het Thunderbolt-logo zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.