BREID UIT MET APPLICATIES MET TOEGEVOEGDE WAARDE

Thermoforming

Met de HP Latex R-printerserie kunt u uw verkooppunttoepassingen een extra dimensie geven met thermoforming prints, verbluffende kleuren en het meest glanzende wit.1 U krijgt met één technologie dezelfde uitstraling in harde en flexibele campagnes en u kunt afscheid nemen van print-and-mount.

Zeg JA tegen hoogwaardige vormen

Ontdek hoe u met de HP Latex R-printerserie thermoforming prints met rijke kleuren kunt produceren die bestand zijn tegen verlies van kleurdichtheid wanneer ze in diepgetrokken vormen worden gespannen.

Meer info

POP voor binnen en backlit gamen

Creëer schitterende POP-displays en backlit gameconsoles die de aandacht van klanten kunnen trekken met rijke, levendige kleuren, een zeer opaque wit2 en unieke details.

Buitenreclame

Maak prachtige grote diepgetrokken borden die zijn ontworpen om verlies van kleurdichtheid als gevolg van het uitrekken van de media te weerstaan en een zeer opaque wit2 voor backlit borden.

Fabricage van kunststoffen

Creëer hoogwaardige diepgetrokken kunststofproducten met minder iteraties. Flexibele HP Latex-inkt is bestand tegen verlies van kleurdichtheid en is ontworpen om beter bestand te zijn tegen scheuren tijdens de productie en afschilferen tijdens de afwerking, in vergelijking met technologieën op basis van UV-inkt.

"Met een printer uit de HP Latex R-serie kunnen we op veel verschillende substraten printen die we vroeger niet mochten gebruiken. Dat is echt een verandering."
 
United Visual Branding

Ontdek de HP Latex R-printerserie

HP Latex R1000-printer

Produceer eenvoudig en automatisch hoogwaardige afdrukken met witte inkt op harde media

Datasheet

Boek een demo

HP Latex R1000 Plus-printer

Produceer hoogwaardige afdrukken met witte inkt op harde en flexibele media

Datasheet

Boek een demo

HP Latex R2000 Plus-printer

Unieke kwaliteit en kleuren3 op harde media voor een duurzame productieomgeving

Datasheet

Boek een demo

Deze printer werkt alleen met cartridges met een nieuwe of hergebruikte HP-chip en gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren met een niet-HP-chip. Periodieke firmware-updates zullen de effectiviteit van deze maatregelen behouden en cartridges blokkeren die voorheen werkten. Een hergebruikte HP-chip maakt het gebruik van hergebruikte, gereviseerde en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.4

Neem contact op met een HP Latex expert

Facebook

Twitter

YouTube

LinkedIn

Disclaimers
  1. Het meest glanzende wit op basis van interne HP tests uit januari 2018 vergeleken met toonaangevende concurrerende printers met CMYK-configuratie onder USD 350.000. Gebaseerd op het glansniveau bij 60 graden op hard materiaal (acryl). Getest met gebruik van Glossmeter BYK micro-TRI-gloss (20°, 60°, 85°), in overeenstemming met ISO 2813 en ASTM D523 wat betreft de mate van glans.
  2. Hoge opaciteit volgens eigen tests van HP WeatherOmeter uit oktober 2017 met HP Latex-overcoat met 1 dot per pixel op een reeks harde en flexibele ongelamineerde substraten.
  3. Meest levendige kleuren volgens eigen tests van HP uit januari 2018 in vergelijking met printers met CMYK-configuratie onder USD 350.000 van de voornaamste concurrenten. Getest in de printmodus voor hoge kwaliteit op hard substraat (wit acryl, 12-pass, 6 kleuren, 120%). Eigen tests van HP met HP GamutViewer, Alpha Shapes=50000.
  4. Lees meer op https://www.hp.com/learn/ds.