BREID UIT MET APPLICATIES MET TOEGEVOEGDE WAARDE

Verpakkingen in short runs

Met de HP Latex R-printerserie kunt u hoogwaardige speciale dozen en displays bieden met het meest glanzende wit1 en de meest levendige kleuren2 . Met een flexibele inkt wordt vouwen en buigen mogelijk zonder te scheuren in vergelijking met technologieën op basis van UV-inkt.

Zeg JA tegen verpakkingen van hoge kwaliteit in short runs

Ontdek hoe u hoogwaardige gepersonaliseerde verpakkingen kunt printen op verschillende soorten karton met de HP Latex R-printerserie.

Meer info

Speciale dozen

Zeg JA tegen short runs en creëer hoogwaardige verpakkingen. Met flexibele HP Latex-inkt kunt u beter vouwen en buigen zonder scheuren in vergelijking met technologieën op basis van UV-inkt.

Displays

De HP Latex R-printerserie is een hybride oplossing waarmee u geweldige kleuren kunt bereiken op zowel harde als flexibele materialen, en waarmee u de kwaliteit van elk hard substraat, inclusief golfkarton, verbetert.

"De HP Latex R2000 heeft onze mogelijkheden uitgebreid en heeft klanten in staat gesteld de kwaliteitsresultaten te behalen die ze echt willen."
 
Superieure verpakkingen en afwerkingen

Ontdek de HP Latex R-printerserie

HP Latex R1000-printer

Produceer eenvoudig en automatisch hoogwaardige afdrukken met witte inkt op harde media

Datasheet

Boek een demo

HP Latex R1000 Plus-printer

Produceer hoogwaardige afdrukken met witte inkt op harde en flexibele media

Datasheet

Boek een demo

HP Latex R2000 Plus-printer

Unieke kwaliteit en kleurenop harde media voor een duurzame productieomgeving

Datasheet

Boek een demo

Deze printer werkt alleen met cartridges met een nieuwe of hergebruikte HP-chip en gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren met een niet-HP-chip. Periodieke firmware-updates zullen de effectiviteit van deze maatregelen behouden en cartridges blokkeren die voorheen werkten. Een hergebruikte HP-chip maakt het gebruik van hergebruikte, gereviseerde en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.3

Neem contact op met een HP Latex expert

Facebook

Twitter

YouTube

LinkedIn

Disclaimers
  1. Het meest glanzende wit op basis van interne HP tests uit januari 2018 vergeleken met toonaangevende concurrerende printers met CMYK-configuratie onder USD 350.000. Gebaseerd op het glansniveau bij 60 graden op hard materiaal (acryl). Getest met gebruik van Glossmeter BYK micro-TRI-gloss (20°, 60°, 85°), in overeenstemming met ISO 2813 en ASTM D523 wat betreft de mate van glans.
  2. Meest levendige kleuren volgens eigen tests van HP uit januari 2018 in vergelijking met printers met CMYK-configuratie onder USD 350.000 van de voornaamste concurrenten. Getest in de printmodus voor hoge kwaliteit op hard substraat (wit acryl, 12-pass, 6 kleuren, 120%). Eigen tests van HP met HP GamutViewer, Alpha Shapes=50000.
  3. Lees meer op https://www.hp.com/learn/ds.