HP ZBOOK POWER G7

15 INCH MOBIEL WORKSTATION

Stap over naar de professionele kracht en beveiliging van de ZBook voor een ongelooflijk scherpe prijs. Verhoog uw productiviteit met een duurzaam en hoogwaardig ontwerp met professionele componenten, waaronder een videokaart die gecertificeerd is voor toonaangevende softwareapplicaties.

ONTWIKKELD VOOR DE VEELEISENDE NORMEN IN UW BRANCHE

STUDENTEN

Stap over op een professionele laptop die perfect is voor studenten die zich opmaken voor een carrière in de techniek. Deze laptop biedt het vermogen en de softwarecertificeringen die nodig zijn om 3D-tekeningen en -modellen of complexe codeerproblemen aan te kunnen.

GECERTIFICEERD EN ONTWIKKELD VOOR:

Autodesk Revit-logo

Autodesk Revit logo

Solidworks-logo

Solidworks logo

 STUDENTEN

ARCHITECTEN EN BOUWMANAGERS


Perfect voor bouwplannen, documentatie en clashdetectie. Werk naadloos met 3D- en 2D-blauwdrukken met een hoogwaardige laptop die is gecertificeerd voor alle applicaties die u elke dag gebruikt.
GECERTIFICEERD EN ONTWIKKELD VOOR:

Autodesk Revit-logo

Autodesk Revit logo

Autodesk Autocad-logo

Autodesk Autocad logo

Autodesk Civil 3D-logo

Autodesk Civil 3D logo

SketchUp-logo

SketchUp logo

Autodesk Navisworks-logo

Autodesk Navisworks logo

MicroStation-logo

MicroStation logo


ARCHITECTEN EN BOUWMANAGERS

PRODUCTONTWIKKELAARS

Ideaal voor CAD en redactionele workflows, zoals het ontwerpen van printplaten, machineonderdelen en andere componenten met SolidEdge en AutoCAD.

GECERTIFICEERD EN ONTWIKKELD VOOR:

Autodesk Autocad-logo

Autodesk Autocad logo

Solidworks-logo

Solidworks logo

Solid Edge-logo

Solid Edge logo

PRODUCTONTWIKKELAARS

BEWAAR DE PRODUCTIVITEIT BIJ INTENSIEVE WORKFLOWS

10e GEN INTEL®CORE™- OF XEON®-PROCESSORS

Voer veeleisende professionele apps uit met processors die ontworpen zijn om complexe multi-threaded apps te verwerken.1

NVIDIA QUADRO VIDEOKAART

Werk probleemloos aan uw grootste projecten met NVIDIA® Turing-architectuur van de volgende generatie met Quadro® T-serie en RTX videokaart; gecertificeerd voor pro-apps.

RAZENDSNELLE
OPSLAG

Werk zorgeloos op elke locatie met tot 4 TB lokale PCIe-opslag.2,3

GROTE GEHEUGEN-
CONFIGURATIES

Voer iedere taak met gemak uit met maximaal 64 GB DDR4-geheugen.3

GECERTIFICEERD. BEVEILIGD. ONDERSTEUND.

Voor het eerst krijgt u op ons meest betaalbare workstation toegang tot alles wat het HP BIOS te bieden heeft. Maak u nooit meer zorgen met een zeer veilig, bedrijfsklaar mobiel workstation dat gecertificeerd is voor de professionele apps die u elke dag gebruikt. Geavanceerde beveiligingsfuncties van HP Sure Suite zijn standaard inbegrepen en optionele beheertools vereenvoudigen grootschalige implementaties.

DUURZAAM EN HOOGWAARDIG

Met een behuizing van aluminium en MIL-STD-duurzaamheid14 gaat deze pc enorm lang mee terwijl hij ook hoge prestaties levert. Met de flinterdunne randen aan vier zijden benut u de schermruimte optimaal en met het optionele 4K UHD-display4 zien zelfs de kleinste details van uw projecten er schitterend uit. De prijs is aantrekkelijker dan ooit.

EXTRA FUNCTIES

WINDOWS 10 PRO

Werk overal zonder in te leveren op prestaties of beveiliging met Windows 10 Pro en samenwerkings- en connectiviteitstechnologie van HP.5

HIGH-DEFINITION
WEBCAM

Werk samen en maak verbinding op afstand met een 720p-webcam voor een scherpe beeldkwaliteit. Meld u snel en veilig aan met gezichtsherkenning en HP privacycamera.

DESINFECTEERBAAR

Dit workstation kan herhaaldelijk schoongeveegd worden en doorstaat 1000 reinigingscycli met bepaalde huishouddoekjes.6

DATASHEET

ALLE POORTEN DIE U NODIG HEBT

ALLE POORTEN DIE U NODIG HEBT

ALLE POORTEN DIE U NODIG HEBT

 1. Nano-beveiligingsslot
 2. Ethernet
 3. USB 3.1 Type-A
 4. HDMI
 5. Smartcard-lezer
 1. Gecombineerde audioaansluiting
 2. USB 3.1 Type-A
 3. USB 3.1 Type-A
 4. Belichtingspoort
 5. Voeding

'S WERELDS BEST BEVEILIGDE MOBIELE WORKSTATION7

Bescherm uw werk met toonaangevende beveiligingsfuncties

HP SURE CLICK8

Profiteer tijdens het internetten van malwarebescherming met hardwarematige beveiliging.

HP SURE START9

Firmware-aanvallen kunnen uw pc volledig onbruikbaar maken. Blijf beschermd met het eerste zelfherstellende BIOS ter wereld. HP Sure Start herstelt het BIOS automatisch na een aanval of beschadiging.

HP SURE SENSE10

HP Sure Sense gebruikt door HP ontwikkelde algoritmes voor deep-learning en geavanceerde neuralenetwerktechnologie om instinctief malware te herkennen en u te beschermen tegen nieuwe aanvallen.

MEER INFO

'S WERELDS DUURZAAMSTE PC-PORTFOLIO11

MEER INFO

MEER VERMOGEN NODIG?

Ontdek de ZBook Fury – HP’s krachtigste mobiele workstation.

MEER INFO

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U...

HP Z24n G2 24 inch display

HP Thunderbolt Dock 230 W G2 met combokabel

Wissel eenvoudig van laptop naar desktop, sluit twee 4K-displays aan en laad uw apparaten op.

HP Premier Care oplossingen

Bescherm uw investering met een reeks services op het gebied van bescherming, ondersteuning en reparatie, op maat gemaakt voor uw HP ZBook-gebruikers.

Disclaimers

Intel, het Intel-logo, Core en Xeon zijn handelsmerken of geregistreerde merknamen van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de V.S. en andere landen. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. NVIDIA en Quadro zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen. AMD is een handelsmerk van Advanced Micro Devices, Inc.

 

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

 1. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 2. Voor harde schijven: 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 35GB (voor Windows 10) is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
 3. Optioneel configureerbaar kenmerk.
 4. 4K UHD-display is een optioneel configureerbaar kenmerk.
 5. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Uw internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Kijk op http://www.windows.com Pictogram van externe link.
 6. Bepaalde huishouddoekjes kunnen veilig gebruikt worden om HP Elite- en Workstation-pc’s tot 1000 keer te reinigen: Raadpleeg de instructies van de fabrikant van de doekjes voor het ontsmetten en de HP reinigingsgids voor door HP geteste reinigingsoplossingen in het whitepaper Uw HP apparaat ontsmetten (http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-7610ENW). Niet van toepassing op HP Elite c1030 Chromebook.
 7. Gebaseerd op de unieke en geavanceerde beveiligingsvoorzieningen van HP. Vanaf september 2017 worden hiervoor op HP mobiele workstations met 7e-generatie Intel®-processors en hoger geen extra kosten in rekening gebracht door verkopers van desktopworkstations.
 8. HP Sure Click is beschikbaar op de meeste pc's van HP en ondersteunt Microsoft® Internet Explorer, Google Chrome en Chromium™. Ondersteunde bijlagen omvatten Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) en pdf-bestanden in leesmodus, maar enkel als Microsoft Office of Adobe Acrobat geïnstalleerd zijn.
 9. HP Sure Start Gen5 is beschikbaar op bepaalde HP pc's met Intel-processors. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
 10. HP Sure Sense vereist Windows 10. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
 11. Van toepassing op HP pc's, workstations en displays die na januari 2019 zijn geproduceerd. Gebaseerd op de meeste Gold en Silver EPEAT®-registraties door te voldoen aan alle vereiste criteria en 50-74% van de optionele punten voor EPEAT® Silver te bereiken en 75-100% van de optionele punten voor EPEAT® Gold volgens IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar http://www.epeat.net Pictogram van externe link voor meer informatie. Op basis van US EPEAT®-registratie overeenkomstig IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar http://www.epeat.netPictogram van externe link voor meer informatie.
 12. Op basis van IEEE 1680.1-2018 normen.
 13. Op basis van US EPEAT®-registratie overeenkomstig IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status verschilt per land. Ga naar http://www.epeat.netPictogram van externe link voor meer informatie.
 14. Deze tests zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense (DoD) of defensiedoeleinden aan te tonen. Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Voor onopzettelijke schade is een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack vereist.