Deze tijden herinneren ons aan alles wat belangrijk is in ons leven en HP is er om je op elke mogelijke manier te ondersteunen.

- Enrique Lores

3D PRINT

We produceren essentiële onderdelen om te helpen aan dringende behoeften te voldoen

HP staat klaar om je te helpen bij de productie en ontwikkeling van medische benodigdheden, uitrusting of apparaten.

Wij helpen je met extra ondersteuning

Virtuele ondersteuning 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Ontvang antwoorden op je vragen over HP producten en ondersteuning. 

Uitgebreide garantie

Alle garanties voor consumentenproducten die tussen 1 maart en 30 april zouden verlopen, worden automatisch met 30 dagen verlengd.

Producten die je helpen je aan te passen

Werk van thuis uit

Wij helpen je je workflow thuis te vinden.

Leer van thuis uit

Wij helpen jou en je kinderen zich aan te passen aan leren vanuit huis.

Disclaimers

  1. De gratis proefperiode van 90 dagen voor HP ZCentral Remote Boost is beschikbaar voor niet-HP verzendapparaten. Aan het einde van de gratis proefperiode stopt de software met werken. Om HP ZCentral Remote Boost te kunnen blijven gebruiken, is de aanschaf van een doorlopende individuele licentie of een permanente zwevende licentie per versie die gelijktijdig wordt uitgevoerd vereist, evenals de aanschaf van ZCentral Remote Boost-softwaresupport. Voor HP ZCentral Remote Boost zijn Windows-, RHEL- (7 of 8), UBUNTU 18.04 LTS- of HP ThinPro 7-besturingssystemen vereist. Het besturingssysteem MacOS (10.13 of nieuwer) wordt alleen ondersteund aan de kant van de ontvanger. Netwerktoegang vereist. De software kan worden gedownload op hp.com/ZCentralRemoteBoost.