Kopen

Ontworpen voor mensen die op verschillende plekken werken.

De eerste zakelijke 2-in-1 ter wereld met een pull-forward scherm.12

Ontworpen voor professionals die altijd onderweg zijn en die op elke gewenste locatie willen kunnen werken.

Winnaar CES-innovatieprijs 2021

Winnaar CES-innovatieprijs 2021

De perfecte pc voor elke werkplek.

Creëer

• Teken, schrijf en bewerk op een natuurlijke manier

• Schrijf direct op het scherm met de HP Elite Slim Active Pen - altijd opgeladen, ingebouwd, en klaar voor gebruik

• Synchroniseer en bewerk foto's tussen verschillende apparaten met HP Quick Drop1

Creëer

Werk samen

• Perfect beeld en geluid tijdens elk videogesprek 

• De tweede ‘world-facing’ microfoon onderdrukt achtergrondgeluiden en de 4 speakers produceren een hoogwaardig geluid

•  HP Privacy Camera2 om uw privacy te beschermen

Werk samen

Ontspan

• Blijf verbonden met optionele 5G3, Wi-Fi 64 en Bluetooth®

• Geniet van een helder en duidelijk geluid van Bang & Olufsen

• Blijf productief dankzij een accu die in slechts 90 minuten wordt opgeladen tot 90%6

• Hoes is imitatieleer

Ontspan

Prachtig om te zien en te voelen. 

Het innovatieve gebruik van duurzame materialen is duidelijk zichtbaar in het prachtig ontworpen pull-forward scherm. De buitenzijde van deze pc voelt zacht aan7 en de behuizing is gemaakt van 90% gerecycled magnesium op basis van het gewicht.8

Een indrukwekkende, persoonlijke ervaring.

Het scherm biedt een optimale kijkervaring door de 3:2 beeldverhouding en speciale functies die uw privacy beschermen.  

Zie meer

Zie meer

Dankzij de 88,3% screen-to-body ratio hebt u meer schermruimte om te internetten en te tekenen op het scherm9.

Scrol minder

Scrol minder

Het touchscreen met zeer dunne randen en 3:2 beeldverhouding maakt deze pc perfect voor gebruik in de split-screen modus.

Bescherm uw privacy

Bescherm uw privacy

HP Sure View Reflect10 helpt uw vertrouwelijke gegevens te beschermen tegen stiekeme meekijkers.

Klaar voor de toekomst.

Blijf verbonden in elke situatie.

Met optionele 5G, een Qualcomm® Snapdragon™ 8cx-processor11 en tot 24,5 uur afspeeltijd voor video13 kunt u vanaf vrijwel elke locatie met iedereen verbinding maken.

Intel

Logo Qualcomm Snapdragon

Haal meer uit uw laptop met accessoires

Kies de juiste accessoires om ook onderweg optimaal te kunnen werken.

HP USB-C® Dock G5 

Schakel eenvoudig tussen laptop en desktop, sluit twee 4K-displays aan, laad uw apparaten op of neem deel aan een conferencecall.

Kopen

HP 14” Business sleeve

Ontworpen voor onderweg, met een extra beschermingslaag tussen uw pc en de buitenwereld.

Kopen

HP 635 Multi-Device draadloze muis

Deze muis is comfortabel en aanpasbaar dankzij de programmeerbare knoppen en is voorzien van Bluetooth®-connectiviteit voor extra flexibiliteit.

Kopen

Disclaimers

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

 

USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

 

Intel, het Intel-logo, Intel Core, Intel vPro, Core Inside en vPro Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation en haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Qualcomm Snapdragon is een product van Qualcomm Technologies, Inc. en/of haar dochterondernemingen.

 

Disclaimer voor Windows-logo: Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows.Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. De internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Kijk op http://www.windows.com.

 

1. Vereist internettoegang en een Windows 10-pc met de HP QuickDrop-app en een Android-apparaat (smartphone of tablet) met Android 7 of hoger met de HP QuickDrop-app voor Android en/of een iOS-apparaat (smartphone of tablet) met iOS 12 of hoger met de iOS HP QuickDrop-app.

 

2. HP Privacy Camera is alleen beschikbaar op pc's met een HD- of IR-camera en moet worden geïnstalleerd in de fabriek.

 

3. De 5G-module is een optie die bij aankoop moet worden geconfigureerd. Netwerken van AT&T en T-Mobile die worden ondersteund in de VS. De module is ontworpen voor 5G-netwerken voor wanneer telecombedrijven Evolved-Universal Terrestrial Radio Access New Radio Dual Connectivity (ENDC) implementeren met 100Mhz aan 5G NR en LTE-kanaalbandbreedte, met 256QAM 4x4 zoals gedefinieerd door 3GPP, en vereist activering en een afzonderlijk aan te schaffen servicecontract. Neem contact op met uw serviceprovider voor informatie over dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. De verbindings-, upload- en downloadsnelheden kunnen variëren afhankelijk van het netwerk, de locatie, de omgeving, de netwerkcapaciteit en andere factoren. 5G is niet op alle producten en in alle regio's beschikbaar. Achterwaarts compatibel met 4G LTE- en 3G HSPA-technologie. Volgens planning is de 5G-module beschikbaar in bepaalde landen waar 5G door het telecombedrijf wordt ondersteund.

 

4. Draadloos toegangspunt en internetservice zijn vereist en moeten apart worden aangeschaft. Openbare draadloze toegangspunten zijn beperkt beschikbaar. Wi-Fi 6 is achterwaarts compatibel met eerdere 802.11-specificaties. De specificaties voor Wi-Fi 6 (802.11ax) zijn voorlopig en nog niet definitief. Indien de definitieve specificaties verschillen van de voorlopige specificaties, kan dit gevolgen hebben voor de communicatie van de laptop met andere 802.11ax-apparaten. Alleen verkrijgbaar in landen waar 802.11ax wordt ondersteund.

 

5. Wi-Fi® met gigabitsnelheid is haalbaar met Wi-Fi 6 (802.11ax) bij de overdracht van bestanden tussen twee apparaten die verbonden zijn met dezelfde router. Vereist een draadloze router, afzonderlijk aan te schaffen, met ondersteuning voor 160 MHz-kanalen.

 

6. Laadt de accu binnen 90 minuten tot 90% op als het systeem uit is of in stand-bymodus staat. Een netvoedingsadapter met een minimumcapaciteit van 65 watt is vereist. Nadat de accu tot 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.

 

7. 100% polyvinyl.

 

8. De behuizing omvat de klep aan de bovenkant, de schermrand, de palmsteun en de onderkant.

 

9. Gebaseerd op standaardpapier van 8,5 x 11 inch.

 

10. Het geïntegreerde HP Sure View Reflect-privacyscherm is een optionele functie die bij aankoop moet worden geconfigureerd en die bedoeld is voor gebruik in liggende richting.

 

11. Het gebruik van meerdere cores is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van Qualcomm verwijst niet naar de kloksnelheid.

 

12. Gebaseerd op een interne analyse van HP per december 2020 van zakelijke 2-in-1 pc's met vooraf geïnstalleerde codering, verificatie, malwarebescherming en beveiliging op BIOS-niveau, die zijn geslaagd voor MIL-STD-tests waarbij de pc naar voren wordt getrokken naar de tabletstand terwijl het toetsenbord wordt afgedekt ter bescherming.

 

13. Accuwerktijd getest door HP met continu afspelen van FHD-video, resolutie van 1080p (1920 x 1080), 150 nits helderheid, systeemaudioniveau op 16%, audioniveau speler op 100%, full-screen afgespeeld vanuit lokale opslag, hoofdtelefoon aangesloten, draadloos aan maar niet verbonden. De werkelijke accuwerktijd varieert afhankelijk van configuratie en de maximale capaciteit neemt af met de tijd en met het gebruik.

 

 

De productafbeeldingen zijn enkel representatief en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.