OMEN 15 laptop

De laptop die andere laptops jaloers maakt.

NU KOPEN

Hier mag je mee gezien worden

Een dunne en lichte premium gaminglaptop met een verhoogd design, zodat je elke dag PREMIUM kunt gamen.

Hier zijn we best een beetje trots op

We hoeven je vast niet te vertellen dat je op deze laptop uitstekend kunt gamen. Hij is mooi om te zien met zijn elegante ontwerp en snelle display.

Hier zijn we best een beetje trots op

We hoeven je vast niet te vertellen dat je op deze laptop uitstekend kunt gamen. Hij is mooi om te zien met zijn elegante ontwerp en snelle display.

 • Een refresh rate van maar liefst 300 Hz in FHD

  Verminder hinderlijke vertragingen en ghosting met een razendsnelle refresh rate van 300 Hz1 en een 1080p Full HD-resolutie2 om soepel en scherp te kunnen gamen.

 • Flinterdunne rand aan drie zijden

  Benut de schermruimte optimaal met een flinterdunne rand aan drie zijden.

 • Een accuwerktijd van 12,5 uur3

  Een superlange accuwerktijd, zodat je de ene overwinning na de andere behaalt.

 • Audio van Bang & Olufsen

  Twee HP speakers, HP Audio Boost en door Bang & Olufsen deskundig afgestemde audio zorgen voor een perfect pc-geluid.

KRACHTIG WAAR HET MOET

Kracht heb je nooit genoeg. Het is verbazingwekkend hoe een 10e generatie Intel® Core™ i7 processor4 en een NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER™ met Max-Q-ontwerp5 in zo'n kleine behuizing passen. 

OMEN Tempest Cooling

Houd je systeem koel onder druk met de gloednieuwe OMEN Tempest Cooling technologie. De driezijdige ventilatie en de vijfkanaals luchtstroom zijn ontworpen voor het optimaliseren van de prestaties en het koel houden van je systeem, zelfs als de gemoederen tijdens het gamen verhit raken.

Het werkelijke koelsysteem van het product verschilt per configuratie en kan afwijken van de weergegeven afbeelding. Foto: NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER™ met Max-Q-ontwerp koelsysteem.

OMEN Command Center

Laat al je gamewensen in vervulling gaan, behalve die van onbeperkte levens misschien.

Talloze poorten

Talloze poorten

 1. 1 AC smart pin
 2. 1 RJ-45
 3. 1 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand)
 4. 1 HDMI 2.0a
 5. 1 hoofdtelefoon/microfooncombinatie (DTS: X® Ultra)9
 6. Multi-formaat SD-mediakaartlezer
 1. 1 Thunderbolt™ 3 (40 Gb/s datasnelheid) met SuperSpeed USB Type-C® met 10 Gb/s datasnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand)6, 7, 8
 2. 1 Mini DisplayPort™
 3. 2 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid

Verwante producten

OMEN Mindframe Prime headset

OMEN Photon draadloze muis

OMEN Outpost muismat

OMEN Sequencer toetsenbord

Disclaimers

 1. Alle specificaties vertegenwoordigen de gemiddelde specificaties van de onderdelenfabrikanten van HP; de werkelijke prestaties kunnen hoger of lager zijn.
 2. FHD-content (Full high-definition) is vereist voor de weergave van FHD-beelden. 4K-content is vereist voor de weergave van 4K-beelden.
 3. De accuwerktijd met Windows 10/MM14 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, draadloze functionaliteit, voedingsbeheerinstellingen en het gebruik. De maximale capaciteit van de accu neemt af met de tijd en met het gebruik. Zie www.bapco.com Pictogram van externe link voor meer informatie.
 4. Intel: Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwareapplicaties zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en je hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zeggen niets over het prestatieniveau.
 5. Het NVIDIA® Max-Q Design kan bij dunnere pc's voor minder verhitting van het systeem en geluidsproductie zorgen. Het formaat en de dikte van het systeem kunnen variëren. De grafische prestaties zijn mogelijk lager dan bij andere grafische oplossingen die geen gebruik maken van het Max-Q Design.
 6. USB Type-C® en USB-C® zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.
 7. DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen. 
 8. Thunderbolt is een handelsmerk van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.
 9. Langdurig gebruik van een headset of speakers op hoog volume kan het gehoor beschadigen. Zet het volume lager en luister minder lang op volle sterkte om de kans op gehoorbeschadiging te beperken.