DOWNLOAD HET RAPPORT

DOCUMENTEN EN RAPPORTEN

Blader door onze jaarlijkse rapporten over duurzame ontwikkeling en documenten over het milieu, de toeleveringsketen en beleid.

Hier is het dan: het HP Sustainable Impact Report van 2020

Onze visie is om technologie te maken die het leven overal voor iedereen verbetert. Sinds 2002 houden we u op de hoogte.

Uitgelichte documenten

Veiligheidsinformatiebladen (VIB)

Veiligheidsinformatie over materialen, zoals de fysische, chemische en toxicologische eigenschappen, regelgeving, aanbevelingen voor behandeling1,2

MEER INFO

VN 38.3 rapporten over lithiumbatterijen

HP ondersteunt zijn partners en klanten met VN 38.3 testrapporten over batterijen.

MEER INFO

Ecolabels

Kwalificaties die onze innovaties op het gebied van ontwerp en technologie erkennen, waaronder ENERGY STAR®, EPEAT, Blue Angel, ISO 14001

MEER INFO

Ecoverklaringen

Milieu-informatie voor specifieke producten zoals vereist door specifieke wetgeving en landen.

MEER INFO

Resourcerepository

Brononderwerp

Broncategorie

Documenttype

SORTEREN

ALLES WISSEN

Brononderwerp

Broncategorie

Documenttype

SORTEREN

Alles wissen
Beleid en standaarden

MEER INFO

Aansluitingen

MEER INFO

Statement over transparantie betreffende moderne slavernij

Veelgestelde vragen

Voetnoten en disclaimers

  1. Deze veiligheidsinformatiebladen mogen alleen worden gebruikt door HP voor originele HP producten. Ongeautoriseerd gebruik van dit veiligheidsinformatieblad is streng verboden en leidt mogelijk tot juridische stappen door HP.
  2. HP veiligheidsinformatiebladen zijn bedoeld voor het verstrekken van informatie over HP inkt (toners) in originele HP inkt-/tonersupplies. Als ons veiligheidsinformatieblad bij een hervulde, remanufactured, compatibele of andere niet-originele HP supply aan u is verstrekt, dient u zich ervan bewust te zijn dat de informatie in dit document niet is bedoeld om informatie over dergelijke producten te verstrekken en dat er mogelijk aanzienlijke verschillen bestaan tussen de informatie in dit document en de veiligheidsinformatie voor het product dat u hebt aangeschaft. Neem voor toepasselijke informatie contact op met de verkoper van de hervulde, remanufactured of compatibele supplies, inclusief informatie over persoonlijke beschermingsmiddelen, blootstellingsrisico's en richtlijnen voor veilige behandeling. HP accepteert geen hervulde, remanufactured of compatibele supplies in zijn recyclingprogramma's.