Približava vas onom što volite

Udubite se u posao

 

Dodatne mogućnosti da Windows 11 prilagodite svom načinu rada. Alatke kao što su Pomoć za kačenje i Grupe radne površine pomažu vam da se organizujete i krećete još brže nego ranije.  

Život je lepši kad smo zajedno 

Windows 11 vas trenutno povezuje sa ljudima do kojih vam je stalo.  Ćaskanje u usluzi Microsoft Teams omogućava vam da direktno sa računara komunicirate sa drugima kako god želite (preko poziva, ćaskanja, SMS-a, videa).1

Sve što vam je potrebno – u trenutku i na mestu na kom vam je potrebno

 

Lakše i brže pristupajte vestima, informacijama i zabavi do kojih vam je stalo.  Windows 11 obuhvata Vidžete i Microsoft Edge – savršenu kombinaciju za performanse i personalizaciju.

Fusnote i odricanja odgovornosti

  1. Određene funkcije zahtevaju određeni hardver. Pogledajte https://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-11-specificationsIkona za spoljašnju vezu.  Ćaskanje preko SMS-a dostupno je u ograničenom broju zemalja i postupno će postajati dostupno i na drugim geografskim lokacijama. 
  2. Trajanje baterije prema kriterijumu MobileMark 18 za Windows razlikovaće se u zavisnosti od raznih faktora, uključujući model proizvoda, konfiguraciju, učitane aplikacije, funkcije, korišćenje, funkcionalnost bežične veze i postavke upravljanja napajanjem.  Maksimalni kapacitet baterije prirodno će se smanjivati tokom vremena i usled upotrebe.  Pogledajte https://bapco.com/products/mobilemark-2018/Ikona za spoljašnju vezu da biste pronašli dodatne detalje. 
  3. Nisu sve funkcije dostupne u svim izdanjima ili verzijama operativnog sistema Windows. Sistemima će možda biti potreban nadograđeni i/ili posebno kupljeni hardver, upravljački programi, softver ili ažuriranje BIOS-a da bi se u potpunosti iskoristila funkcionalnost operativnog sistema Windows. Windows se automatski ažurira i omogućava. Potrebni su internet velike brzine i Microsoft nalog. ISP može naplatiti naknadu, a moguće je i da će s vremenom važiti dodatni zahtevi za ažuriranja. Pogledajte http://www.windows.comIkona za spoljašnju vezu.
  4. Višejezgarni procesor je projektovan da poboljša performanse određenih softverskih proizvoda. Neće obavezno svi korisnici ili softverske aplikacije imati koristi od ove tehnologije. Performanse i radni takt procesora razlikovaće se u zavisnosti od opterećenja aplikacijama i hardverskih i softverskih konfiguracija. Numerisanje, brendiranje i/ili imenovanje korporacije Intel nije mera boljih performansi.
  5. Sve specifikacije performansi predstavljaju tipične specifikacije koje su naveli proizvođači HP komponenti; stvarne performanse mogu da budu bolje ili lošije.
  6. Intel procesor podržava do 4096 x 3072 za 4K slike i 1920 x 1080 za FHD video zapise.