Originalni HP toner Originalni HP toner

Kupite

Počnite ovde da biste pronašli originalni HP toner.

Original HP Toner

Pouzdano štampanje kojem možete da verujete

Vaša poslovna produktivnost i poslovno okruženje su važni. HP dizajnira kertridže sa tonerom koji se lako koriste, pouzdani su, bezbedni i predstavljaju deo ekonomije zatvorene petlje.

 • + Kvalitet

  Dobijte dokumente profesionalnog kvaliteta od prve do poslednje stranice i izbegnite skupa ponovna štampanja uz pouzdane kertridže koji se lako zamene.1

 • + Bezbednost 

  Originalni HP kertridži sa tonerom su dizajnirani za bezbednost uz čipove, firmver i pakovanje koji su otporni na neovlašćene izmene.2

  Saznajte

 • + Održivost

  Udružite se sa kompanijom HP radi zaštite životne sredine. Originalni HP kertridži vam pomažu da zaštitite resurse prilikom štampanja i lako se recikliraju kada se isprazne.3

  Saznajte

 • + Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru

  Originalni HP kertridži sa tonerom vam mogu pomoći da budete sigurni da HP sistem štampanja4 radi u skladu sa Blue Angel uputstvima za emisiju.

Pronađite originalni HP toner koji najviše odgovara vašim potrebama vezanim za štampanje

Standardni kertridži
Pouzdani rezultati

Originalni HP toner je napravljen tako da radi sa HP štampačima i papirom kako bi se obezbedili dosledan kvalitet, pouzdanost i vrednost.

Paketi sa više proizvoda
Uštedite vreme i novac

Kupujte ređe i uštedite u poređenju sa pojedinačnim HP standardnim kertridžima.

 

Kertridži za veliki broj stranica
Pogodno za često štampanje

Štampajte više stranica i ređe menjajte kertridže. Uštedite više uz XL kertridže u poređenju sa HP standardnim kertridžima.

KUPITE

Originalni Samsung kertridži sa tonerom

Uživajte u vrhunskim performansama, potpunoj pouzdanosti i zadivljujućem kvalitetu svaki put kada štampate.

Saznajte

Kupite

 1. Studija o pouzdanosti kertridža u boji organizacije SpencerLab iz 2019. za EMEA, koju je naručila kompanija HP, poredila je originalne HP LaserJet kertridže u boji sa šest brendova kertridža koji nisu HP, uključujući prerađene, ponovo napunjene i nove kertridže koji predstavljaju imitaciju i koji se prodaju u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Za detalje pogledajte www.spencerlab.com/reports/HP-CLR-Reliability-EMEA-2019.pdf.  Studija o pouzdanosti crnih kertridža organizacije SpencerLab iz 2019, koju je naručila kompanija HP, poredila je originalne HP kertridže sa 12 brendova kertridža koji nisu HP, uključujući prerađene, ponovo napunjene i nove kertridže koji predstavljaju imitaciju i koji se prodaju u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Pogledajte www.spencerlab.com/reports/HPReliability-EMEA-2019.pdf
 2. HP sistemi štampanja za kancelarije predstavljaju pojedine Enterprise i upravljane uređaje sa FutureSmart firmverom 4.5 i novijim, Pro uređaje, LaserJet modele 200 i novije, sa odgovarajućim originalnim HP tonerom, PageWide kertridžima i kertridžima sa mastilom. Ne obuhvata HP integrisane kertridže sa glavom štampača. Digitalne bezbednosne funkcije praćenja lanca nabavke, hardvera i pakovanja razlikuju se lokalno po SKU-u. Pogledajte hp.com/go/SuppliesThatProtect i hp.com/go/SuppliesSecurityClaims
 3. Dostupnost programa varira. Pogledajte hp.com/recycle.
 4. HP sistem štampanja se sastoji od HP štampača, HP papira i originalnog HP potrošnog materijala. Blue Angel DE-UZ 205 kriterijumi za emisiju ili starije verzije su primenljivi kada se sistem štampanja pokrene.
 5. 100% originalnih HP kertridža sa tonerom sadrži 5-45% materijala nastalog recikliranjem nakon upotrebe od strane krajnjih korisnika ili u industriji. Ne obuhvata bočice za toner. Listu pogledajte na hp.com/go/recycledcontent.
 6. Anketa organizacije Escalent iz 2020. za EMEA koju je naručila kompanija HP. Rezultati zasnovani na 246 intervjua u 26 zemalja sa HP ServiceOne partnerima koji imaju iskustvo od najmanje 6 meseci i servisirali su HP LaserJet štampače sa HP originalnim kertridžima sa tonerom i onima koji nisu HP u proteklih 12 meseci. Kertridži koji nisu HP su obuhvatali prerađene, ponovo napunjene i nove kertridže koji predstavljaju imitaciju Pogledajte anketu.
 7. Studija o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru organizacije WKI Blue Angel iz novembra 2019. koju je naručila kompanija HP, u skladu sa standardom DE-UZ 205: 21 imitacija i pet brendova prerađenih kertridža sa tonerom kompatibilnih sa štampačima HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw (CF410A, 411A, 412A, 413A) kupljenih u EMEA, LA i NA regionima. Pogledajte izveštaj.