Kupovina

Počnite ovde da biste pronašli originalno HP mastilo za vaš HP štampač.

Originalno HP mastilo

Počnite tako što ćete odabrati mastilo za štampanje kod kuće ili na poslu na karticama ispod

Mastilo za štampanje kod kuće

Odaberite originalno HP mastilo vrhunskog kvaliteta otporno na izbleđivanje za štampanje fotografija i dokumenata koji će očuvati vaše uspomene.

Zato što je važno ono što štampate

Pretvorite najvažnije trenutke u odštampane materijale na koje možete biti ponosni.

 • +Kvalitet

  Originalni HP kertridži sa mastilom dizajnirani su tako da uvek budu pouzdani i dosledni.1

 • +Održivost

  Osećajte se dobro zbog odštampanih materijala – većina originalnih HP kertridža izrađena je od recikliranih materijala, uključujući plastične boce.2

  Saznajte više

 • +Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru

  Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru ostaje prioritet kompanije HP. Originalna HP mastila proizvode se na bazi vode za štampanje bez mirisa sa niskim emisijama.3

Originalni HP kertridži sa mastilom za štampanje kod kuće

Standardni kertridži
Savršeni izbor za svakodnevno štampanje

Originalno HP mastilo je napravljeno tako da radi sa HP štampačima i papirom kako bi se obezbedili dosledan kvalitet, pouzdanost i vrednost.

Paketi sa više proizvoda
Uštedite više prilikom štampanja

Kupujte ređe i uštedite u poređenju sa pojedinačnim standardnim kertridžima.

 

Kertridži za veliki broj stranica
Više stranica

Štampajte više stranica i ređe menjajte kertridže. Uštedite više uz XL kertridže u poređenju sa standardnim kertridžima.

Paketi fotografskog papira za uštedu
Fotografije visokog kvaliteta kod kuće

Štampajte fotografije visokog kvaliteta i uštedite uz originalne HP kertridže i papir u praktičnom paketu po povoljnoj ceni.

Kupovina

HP SMART TANK PRINTERS

Originalne HP bočice sa mastilom

Računajte na odličan kvalitet štampanja i pouzdanost pri izuzetno niskoj ceni po stranici.4 HP jedinstveni sistem rezervoara za mastilo omogućava vam jednostavnu i praktičnu dopunu bez prljanja pomoću bočica sa zatvaračem.5

Kupovina

Odricanja odgovornosti

 1. Istraživanjem kompanije Buyers Laboratory Inc. iz jula 2017. koje je naručio HP upoređeni su originalni HP kertridži s mastilom (121XL, 122XL, 178XL, 300, 300XL, 301XL, 364, 364XL, 650) sa 21 markom ponovno napunjenih, prerađenih i imitacijskih kertridža s mastilom drugih proizvođača koji se prodaju na tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Detalji: http://keypointintelligence.com/media/1609/hp-emea-refill-study_rep.pdf
 2. 82% originalnih HP kertridža sa mastilom sadrži 45–70% reciklirane plastike. Ne obuhvata bočice sa mastilom i druge proizvode koji nisu navedeni. Listu potražite na lokaciji www.hp.com/go/recycledcontent.
 3. * HP sistemi štampanja za veličine papira do A3+ ispunjavaju Blue Angel DE-UZ 205 sec. 3.3 ograničenja ispuštanja ili BA verzije koje su važile kada je sistem štampanja pokrenut. HP sistem štampanja se sastoji od HP štampača, HP papira i originalnog HP potrošnog materijala. Pogledajte kriterijume.
 4. HP bočice sa mastilom u poređenju sa HP kertridžima sa mastilom. Trošak po stranici zasniva se na očekivanom crno-belom i kompozitnom (cijan/magenta/žuta) štampanju stranica, a rezultati se zasnivaju na HP metodologiji i neprekidnom štampanju test stranica na osnovu standarda ISO/IEC 24712. Nije zasnovano na ISO/IEC 24711 procesu testiranja. Stvarni broj odštampanih stranica razlikuje se u zavisnosti od sadržaja odštampanih stranica i drugih faktora. Određeni deo mastila iz uključenih bočica koristi se za pokretanje štampača. Dodatne informacije o dopuni i broju odštampanih stranica potražite na lokaciji http://hp.com/go/learnaboutsupplies.
 5. Kad se koristi u skladu sa uputstvima za podešavanje.

Mastilo za štampanje na poslu

Odaberite originalne HP kertridže sa mastilom dizajnirane tako da uvek budu pouzdani i dosledni.1

Izbor u koji imate poverenja

Doprinose izbegavanju dosadnih ponovnih štampanja, traćenja resursa i kašnjenja.1

 • +Kvalitet

  Originalno HP mastilo dizajnirano je tako da uvek funkcioniše1 i pruža materijal vrhunskog kvaliteta koji s ponosom možete da delite.

 • +Održivost

  Ponosite se time što doprinosite kružnoj ekonomiji tako što koristite originalne HP kertridže sa mastilom, a zatim ih reciklirate putem besplatnog programa za reciklažu kompanije HP.2

 • +Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru

  Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru predstavlja prioritet na radnom mestu. HP dobrovoljno dizajnira i testira svoje sisteme za štampanje kako bi sprečio emisije koje izlaze iz okvira smernica za dobijanje ekoloških oznaka.3

 • +Bezbednost

  Verujte originalnom HP mastilu. Na svim nivoima, od dizajna kertridža do programiranja i ugradnje, pakovanja i praćenja, HP primenjuje razne bezbednosne mere koje omogućavaju pružanje celovitog proizvoda.4

Originalni HP kertridži sa mastilom za štampanje na poslu

Standardni kertridži
Savršeni izbor za svakodnevno štampanje

Originalno HP mastilo je napravljeno tako da radi sa poslovnim HP štampačima i papirom kako bi se obezbedili dosledan kvalitet, pouzdanost i vrednost.

 

Paketi sa više proizvoda
Uštedite više prilikom štampanja

Kupujte ređe i uštedite u poređenju sa pojedinačnim standardnim kertridžima.

 

 

Kertridži za veliki broj stranica
Više stranica

Štampajte više stranica i ređe menjajte kertridže. Uštedite više uz XL kertridže u poređenju sa standardnim kertridžima.

 

Paketi po povoljnoj ceni za kancelariju
Poslovni dokumenti visokog kvaliteta

Štampajte poslovne dokumente i marketinške materijale visokog kvaliteta i uštedite uz originalne HP kertridže i papir u praktičnom paketu po povoljnoj ceni.

HP PageWide standardni kertridži
Samo za HP PageWide štampače

Izaberite HP PageWide standardne kertridže po pristupačnoj ceni.

HP PageWide kertridži za veliki broj stranica
Samo za HP PageWide štampače

Izaberite HP PageWide kertridže za veliki broj stranica uz nižu cenu po stranici i manji broj zamena u odnosu na standardne kertridže.7

HP PageWide kertridži za izuzetno veliki broj stranica
Samo za HP PageWide štampače

Dostupno je za pojedine štampače. Izaberite HP PageWide kertridže za izuzetno veliki broj stranica uz veoma nisku cenu po stranici i još manji broj zamena.8

Kupovina

HP SMART TANK PRINTERS

Originalne HP bočice sa mastilom

Računajte na odličan kvalitet štampanja i pouzdanost pri izuzetno niskoj ceni po stranici.8 HP jedinstveni sistem rezervoara za mastilo omogućava vam jednostavnu i praktičnu dopunu bez prljanja pomoću bočica sa zatvaračem.9

Kupovina

Odricanja odgovornosti

 1. Istraživanjem kompanije Buyers Laboratory Inc. iz jula 2017. koje je naručio HP upoređeni su originalni HP kertridži s mastilom (121XL, 122XL, 178XL, 300, 300XL, 301XL, 364, 364XL, 650) sa 21 markom ponovno napunjenih, prerađenih i imitacijskih kertridža s mastilom drugih proizvođača koji se prodaju na tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Detalji: http://keypointintelligence.com/media/1609/hp-emea-refill-study_rep.pdf.
 2. Dostupnost programa varira. Pogledajte hp.com/go/recycle. Maloprodajna mesta za recikliranje su dostupna samo u 7 zemalja u EMEA regionu.
 3. HP sistem štampanja se sastoji od HP štampača, HP papira i originalnog HP potrošnog materijala. Blue Angel DE-UZ 205 kriterijumi za emisije ili starije verzije kriterijuma važe kada se sistem štampanja pokrene.
 4. HP sistemi štampanja za kancelarije predstavljaju pojedine Enterprise i upravljane uređaje sa FutureSmart firmverom 4.5 i novijim, Pro uređaje, LaserJet modele 200 i novije, sa odgovarajućim originalnim HP tonerom, PageWide kertridžima i kertridžima sa mastilom. Ne obuhvata HP integrisane kertridže sa glavom štampača. Digitalne bezbednosne funkcije praćenja lanca nabavke, hardvera i pakovanja razlikuju se lokalno po SKU-u. Pogledajte hp.com/go/SuppliesThatProtect i hp.com/go/SuppliesSecurityClaims.
 5. 82% originalnih HP kertridža sa mastilom sadrži 45–70% reciklirane plastike. Ne obuhvata bočice sa mastilom i druge proizvode koji nisu navedeni. Listu potražite na lokaciji www.hp.com/go/recycledcontent.
 6. Na osnovu standarda ISO 24711 za rezultate kertridža za originalne HP PageWide kertridže za veliki broj stranica u poređenju sa originalnim HP PageWide kertridžima standardne veličine. Saznajte više na lokaciji hp.com/go/learnaboutsupplies.
 7. Broj odštampanih stranica zasnovan je na standardu ISO 24711 za rezultate kertridža za HPY originalne PageWide kertridže za veoma veliki broj stranica. Poređenje je zasnovano na standardu ISO 24711 za rezultate kertridža za HP originalne PageWide kertridže za veoma veliki broj stranica u poređenju sa originalnim HP PageWide kertridžima standardne veličine. Saznajte više na lokaciji hp.com/go/learnaboutsupplies.
 8. HP bočice sa mastilom u poređenju sa HP kertridžima sa mastilom. Trošak po stranici zasniva se na očekivanom crno-belom i kompozitnom (cijan/magenta/žuta) štampanju stranica, a rezultati se zasnivaju na HP metodologiji i neprekidnom štampanju test stranica na osnovu standarda ISO/IEC 24712. Nije zasnovano na ISO/IEC 24711 procesu testiranja. Stvarni broj odštampanih stranica razlikuje se u zavisnosti od sadržaja odštampanih stranica i drugih faktora. Određeni deo mastila iz uključenih bočica koristi se za pokretanje štampača. Dodatne informacije o dopuni i broju odštampanih stranica potražite na adresi http://hp.com/go/learnaboutsupplies.
 9. Kad se koristi u skladu sa uputstvima za podešavanje.