Werk van thuis uit

Wij helpen je je workflow thuis te vinden

PRODUCTEN

Alles wat je nodig hebt om je werk te doen

HP raadt Windows 10 Pro aan voor bedrijven.

Pc's

Printers

WINKELEN

Monitors

WINKELEN

BLIJF VERBONDEN

Werk samen op afstand

Het is goed om je collega’s niet alleen te kunnen horen, maar ook te kunnen zien dankzij de webcamfuncties1 die ervoor zorgen dat je persoonlijke gesprek zo persoonlijk mogelijk aanvoelt. Ben je nog niet klaar om te videobellen? Met de pop-upwebcam op onze monitors en de HP Privacy Camera2 op onze laptops kun je verschijnen wanneer je dat wilt. 

VEILIG WERKEN

Wij beveiligen je gegevens

Voorkom aanvallen van hackers en kies voor HP Elite pc's en printeroplossingen waarmee je optimaal beveiligd bent.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Je hebt genoeg te doen.  Met HP wordt werken vanuit huis iets gemakkelijker.

Maak van elke ruimte een kantoor

Met functies als een ingebouwde webcam3, samenwerkingstoetsen, vier aanpasbare gebruiksmodi en een touchscreen zijn onze laptops ideaal voor lange werkdagen. 

Print vanaf elk apparaat

Maak verbinding en begin meteen met printen vanaf je smartphone, tablet of laptop met de HP Smart-app.5

Aansluiten en aan de slag

Zorg ervoor dat werken vanuit huis voor jou werkt. Onze HP E-serie monitors, USB-C©4-docks, draadloze muizen en draadloze toetsenborden kunnen eenvoudig worden aangesloten op een desktop of laptop, zodat je je kunt concentreren op wat belangrijk is. 

WERK PRODUCTIEF

Tools waarmee je je kunt concentreren op wat belangrijk is

Scan, print en fax vanaf je telefoon
of tablet met de HP Smart-app5.

Laat nieuwe inktcartridges automatisch thuisbezorgen
met HP Instant Ink6,7,8.

Krijg de hulp die je nodig hebt met de klantenondersteuning van HP.

Leer van thuis uit

Wij helpen jou en je kinderen om thuisleren makkelijker te maken

Disclaimers

1. Internettoegang is vereist. Deze is apart verkrijgbaar.

2. HP Privacy Camera is alleen beschikbaar op pc's met een HD- of IR-camera en moet worden geïnstalleerd in de fabriek.

3. Webcam is alleen beschikbaar op bepaalde platforms en moet bij aankoop worden geconfigureerd. Internetservice is vereist en moet apart worden aangeschaft.

4. USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van het USB Implementers Forum.

5. De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde software of functies zijn alleen beschikbaar in het Engels. 

6. Een plan, een internetverbinding naar een geschikte HP printer, een geldige betaalmethode, een e-mailadres en levering in je regio zijn vereist.

7. Op basis van de kosten voor een maandelijks plan bij gebruik van alle pagina's vergeleken met de kosten per pagina van de meeste kleureninkjetprinters onder de 400 euro. Marktaandeel van verzendingen van nieuwe inkjetunits (onder de 400 euro) voor het eerste kwartaal van 2018 in de VS uit IDC 2018Q1 Final Release. Kosten per pagina voor standaardcartridge van gap intelligence 24-7-2018.

8. Printers moeten rechtstreeks met internet zijn verbonden om aan het programma te kunnen deelnemen. Internettoegang is apart verkrijgbaar.

 

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation en haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

 

Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en andere landen.

 

Six-core Intel® Core™-processors zijn optioneel. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwareapplicaties zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zeggen niets over het prestatieniveau.

 

Voor de volledige Intel®  vPro™ -functionaliteit zijn Windows, een processor die vPro ondersteunt, en een Q370 chipset of hoger en WLAN-kaart die geschikt zijn voor vPro vereist. Voor sommige functies van de vPro-technologie, zoals Intel Active-beheertechnologie en Intel-virtualisatietechnologie, is aanvullende software van derden vereist. De beschikbaarheid van toekomstige applicaties voor 'virtuele apparaten' voor Intel vPro-technologie is afhankelijk van software van derden. De compatibiliteit met toekomstige 'virtuele apparaten' moet nog worden vastgesteld.