Nu kun je écht doen wat je leuk vindt

Flowstatus wacht

 

Met Windows 11 werk je op de manier die bij jou past. Met tools zoals Snap Assist en Desktop Groups werk je nog overzichtelijker en schakel je sneller dan ooit tevoren.  

Het leven is samen beter 

Windows 11 verbindt je direct met de mensen om wie je geeft.  Met Chat van Microsoft Teams kun je iedereen bereiken hoe je maar wilt (bellen, chatten, sms'en, videobellen) direct vanaf je pc.1

Krijg nóg sneller toegang tot wat je nodig hebt

 

Je hebt sneller toegang tot nieuws, informatie en je favoriete entertainment.  Windows 11 wordt geleverd met Widgets en Microsoft Edge – de perfecte combinatie voor prestaties en personalisering.

Bekijk onze HP Windows 11-laptops

HP ENVY x360 15

Color: Natural Silver

Ontworpen om representatief voor de dag te komen

 • Windows 113
 • Tot Intel® CoreTM i7-processor4
 • 15 inch scherm
 • Tot NVIDIA® GeForce® MX 450-videokaart
 • 16:10-beeldverhouding5
 • Batterijduur tot wel 12 uur2

Voetnoten en disclaimers

 1. Bepaalde functies vereisen specifieke hardware. Zie https://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-11-specificationsPictogram van externe link.  Chatten via sms is beschikbaar in een beperkt aantal landen en zal geleidelijk in andere regio's worden uitgerold. 
 2. De batterijduur op Windows 10 MobileMark 18 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen.  De maximale capaciteit van de batterij neemt af met de tijd en met het gebruik.  Kijk op https://bapco.com/products/mobilemark-2018/Pictogram van externe link voor meer informatie. 
 3. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows wordt automatisch bijgewerkt en geactiveerd. Een internetverbinding met hoge snelheid en een Microsoft-account zijn vereist. Je internetprovider kan kosten in rekening brengen. Voor latere updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gelden. Kijk op http://www.windows.comPictogram van externe link.
 4. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 5. Alle specificaties vertegenwoordigen de gemiddelde specificaties van de onderdelenfabrikanten van HP; de werkelijke prestaties kunnen hoger of lager zijn.
 6. De Intel-processor ondersteunt tot 4096x3072 voor 4K-beelden en 1920x1080 voor FHD-video’s.